La ce mai visează Ella... #3

Acum vreo două săptămâni scriam aici o postare cu tot ce-mi mai doresc acum, dar asta nu înseamnă că nu am dreptul să visez și la alte lucruri, nu-i așa? Dorințele expuse acolo țin puțin cont și de conștientizarea faptului că am prea multe produse, țin cont și de lucrurile de care am nevoie, dar cum să visezi e gratis și nu ocupă spațiu... la asta nu mai ținem cont de nimic! :)) Visăm și gata! Așa că azi vă prezint la ce mai visez eu în ultima vreme...

Sephora Lip Stain 01 Always Red e cea mai recentă obsesie, pentru care Deena e vinovată, după ce a scris atât de frumos despre el în postarea de aici. Știam deja că lip stain-urile astea sunt lăudate, dar acum îl vrea pe el, roșul ăsta atât de superb. Mă uit pe raft și văd vreo 4-5 rujuri pe care încă n-am apucat să le încerc, mă uit la altele pe care am apucat să le folosesc doar o dată... dar tot nu reușesc să mă conving că n-am nevoie de el. Poate nu e momentul acum, dar cândva probabil că o să ajung în colecția mea.. asta dacă nu-mi trece obsesia între timp, că se mai întâmplă și din astea!

Sursă foto

Benefit High beam îmi face cu ochiul de multă vreme, sunt câteva luni bune de când îi tot dau târcoale. Nu știu nici eu de ce, că sunt foarte mulțumită de ce iluminatoare am, se consumă oricum extrem de greu, iar unele fete zic că nici nu ar fi așa de spectaculos, dar... ceva mă face să visez la el. Are vreo logică ce spun? Dar hei... visele n-au logică! :))

Sursă foto

Revlon Colorstay Whipped cream e cel mai recent fond de ten care-mi bântuie visele, asta după ce am citit aici despre el, la Georgia pe blog (postarea e de anul trecut, dar eu abia acum am descoperit-o). V-am mai zis că îmi place mult clasicul Colorstay, varianta pentru ten normal, iar acum mă tentează foarte tare varianta asta. Dacă seamănă și cu Whipped cream de la Max Factor, atunci garantat îmi place, că și ăla e un fond de ten care mi-a plăcut mult și la care probabil că o să mai revin cândva. Din păcate varianta asta de la Revlon nu se găsește deocamdată la noi! Trist, foarte trist! 

Sursă foto

Benefit They're real mascara mă intrigă fiindcă am citit multe păreri contradictorii. Făcând abstracție de faptul că am o grămadă de rimeluri încă sigilate care așteaptă să fie încercate (mi-am propus să nu mai țin desfăcute mai mult de trei în același timp), rimelul ăsta mă atrage rău. Multe fete spun că e asemănător cu Maybelline Lash sensational care mie-mi place mult, multe altele că e mai bun, iar alte fete spun că e mai slab. Hmm, nu pot să nu-mi pun întrebarea dacă mie mi-ar plăcea mai mult sau mai puțin. 

Sursă foto

Așa ca de final... the best dressing room! O cameră maaare, mult mai mare decât ce se vede în poză, n-am găsit nicio poză relevantă pe tot internetul în momentul de față. E cineva care nu visează la așa ceva? Asta și masa aia albă de toaletă de care vă spuneam data trecută...

Sursă foto

Hai că de data asta am vise destul de modeste, nu-i așa? Făcând abstracție de ultimul, desigur.

Voi la ce visați în momentul de față (lăsați raționamentul, nu vorbesc de wishlist)? 
Avem ceva în comun? Ați încercat ceva de pe listă?

14 comentarii

  1. Si eu visez la un fond de ten bun, inca nu m-am hotarat asupra unuia singur, la o trusa de farduri Nude Balm, la o pudra Max Factor si la multe, multe bijuterii. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sari nici tu calul, ai vise chiar mai modeste ca mine. :D Ca pudră de la Max Factor îți recomand Creme Puff, e genială dacă nu te deranjează mirosul!
      De bijuterii, haine și pantofii nu mai zic nimic, deja intrăm în alt domeniu, de la care încerc să mă abțin în genul ăsta de postări. :))

      Ștergere
  2. si eu ma gandeam la un nou iluminator si daca mi-ai adus high beam-ul in fata, sunt asaaaaaaaaaaaaa de tentata sa fac o ivestitie, a se citi prostie :)). nu de alta, dar am iluminator suficient pana in 2017!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect că în aceeași situație sunt și eu! :)) Am iluminator pe mulți ani de acum în colo, dar mi s-a pus mie pata pe ăsta dintr-o dată. Mai grav e că nu-mi trece și parcă văd că dacă-l iau... îl las apoi abandonat în vreun colț. Dar nu pot să nu iau în calcul și varianta „dar poate nu, poate o să mă cucerească”. :))

      Ștergere
  3. am eu fdt de la revlon, tot colorstay e preferatul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl ai pe Whipped cream și tot clasicul Colorstay îți place mai mult? :D La capitolul rezistență sunt convinsă că tot ăla clasic e mai bun, dar pe timp de iarnă cel puțin cred că ar fi fain rău și ăsta cremos, mă atrage mult și faptul că e mult mai bine formulat.

      Ștergere
  4. Cand e vorba de visat, visez la chestii scumpe. Visez ca intr-o zi sa am foarte putine produse, dar foarte foarte bune si scumpe si elegante. :D
    Visez la un blush din ala de peste milion, visez la un La vie est belle cel nou, visez la un tus smecher, la inca vreo doua rujuri Bourjois (care nu sunt asa scumpe, dar atat de faine ca imi vine sa le pup si sa dorm cu ele pe perna), visez la un iluminator si un anticearcan tot din alea de cate doo meleoane fiecare... ehe. Si practic as putea sa am tot ce visez daca mi-as mai limita darea de mana cand vine vorba de "hai ma, ca nu e decat 10 lei, ce conteaza ca nu am nevoie? E dragut!". :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, nu visezi chiar rău, deși mie mi s-ar părea cam trist cu puține, vreau diversitate și opțiuni multe din care să aleg! Desigur, cu o anumită limită, dar nu cred că aș putea să trăiesc doar cu un singur fond de ten, spre exemplu.
      Pe de-o parte, îți dau dreptate cu chestia de la final, chiar mă gândeam cândva că de alea câteva sute de lei cheltuite pe mărunțișuri într-o lună (un exemplu, poate nu se întâmplă chiar mereu) îmi puteam lua 1-2 produse de lux. Dar pe de altă parte... nici tot ce-i de lux nu e chiar atât de formidabil. Plătești mult pe partea de răsfăț, pe povestea din spate etc. Au și produsele astea farmecul lor, merităm să ne mai facem și câte un astfel de moft, dar la unele calitatea efectivă nu e chiar atât de fantastică. Desigur, eu zic așa în general, că nu tot ce-i de milioane e minunat. Dacă le cauți bine, le poți găsi și pe alea geniale, dar eu mai repede aș miza pe produsele profesionale. :D

      Ștergere
    2. Clar, nu mi se pare ca tot ce e de lux zboara cu pauni de aur in bot. Meh. Lucrez si cu scumpe si cu ieftine si stiu ca nu e asa. Nu, cand am zis scump, am vrut sa zic intregul pachet = luxos, superb, rezistent, care sa ma avantajeze, care sa ma rasfete, care sa dezvaluie cea mai buna si mai frumoasa varianta a mea. <3

      Ștergere
    3. M-am gândit eu că la asta te referi, însă e cam greu să le găsești pe alea din prima. Deci implică destul de mulți bani cheltuiți pe experimentat. Dar tu cum lucrezi în domeniu, poate ești mai avantajată din punctul ăsta de vedere. :))

      Ștergere
  5. Wow, ce-i aici! Lip stain-ul se afla si pe lista mea de dorinte (intr-o buna zi...) iar de dressing nu mai spun, mi-ar placea la nebunie sa am in dormitor doar pat, noptiere si un colt de lectura iar acolo sa ma desfasor. As avea si loc pentru toate hainele...
    Te pup, weekend placut! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bag de seamă că e foarte dorit lip stain-ul ăsta! :D
      Te înțeleg perfect cu dressing-ul și dormitorul, exact la fel visez și eu! Într-o bună zi, o să ni se îndeplinească și visul ăsta!
      Weekend frumos în continuare! Te pup!

      Ștergere
  6. Iarta-ma cu lip stain-ul. Dar sincer...meritaaa! Si They're Real ramane cea mai misto mascara incercata ever de mine, asa ca GO FOR IT!:) Eu cu dorintele...stau binisor, urmeaza si la mine saptamana asta un mini wishlist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că te iert, doar de data asta! :)) Mă bucur să aflu că ție ți-a plăcut, acum m-ai stârnit și mai rău cu el! :))
      La mine dorințele sunt separate de vise! Ce-i dorință e dorință, știu clar că trebuie să fie al meu produsul ăla. Visele de multe ori sunt trecătoare! Dar aștept wishlist-ul tău, sunt foarte curioasă ce-i pe el! :D

      Ștergere