La un pahar de vorbă #4



A trecut cam mult timp de când n-am mai stat la un pahar de vorbă și mi-am dat seama că s-au adunat destul de multe gânduri și idei diverse pe care vreau să le împărtășesc cu voi! Uitându-mă în arhivă să văd la ce număr am ajuns am realizat că fix acum o lună, pe data de 23 septembrie, am scris ultimul articol din această rubrică - nici dacă vroiam nu reușeam să postez iar la fix o lună! Azi „vă servesc” cu un pahar de vin fiert cu scorțișoară, asta simt că ar merge cel mai bine pe vremea asta atât de urâtă. Momentan eu mă mulțumesc cu o cafea, dar pe seară cred că îmi voi face pofta cu vinul fiert.

Deși vă spuneam acum câteva zile într-un tag că am găsit la toamnă câteva lucruri care-mi plac, trebuie să recunosc că per total nu-mi place deloc acest anotimp, iar unul din lucrurile care mă scot din sărite e lumina proastă care-mi afectează pozele de pe blog. :( De luni seară port pe unghii manichiura pe care sper că o veți vedea sâmbăta aceasta, dar niște poze cât de cât bune cu ea n-am reușit încă să fac. E drept că o mică parte din vină o are și oja folosită ca bază care e mai dificilă la pozat, dar chiar și așa... pozele ies oricum oribile din cauza luminii slabe. Tot de luni mă tot chinui să fac niște swach-uri la niște produse dar până acum n-am reușit să fac vreo poză mulțumitoare, așa că unele review-uri pe care le aveam în plan vor mai aștepta o perioadă. Încerc totuși să mă mențin optimistă și sper ca mâine să prind un strop de lumină bună măcar cât să fac pozele la manichiură.

Tot legat de ce spuneam mai sus, trebuie să recunosc că e primul an în care aștept cu foarte mare nerăbdare „vinerea neagră”, dar și cu speranța că vor fi niște oferte bune (și reale, bineînțeles) la camerele foto care mă interesează pe mine. Nici nu știți cât de mult îmi doresc să vă pot arăta în fiecare articol poze cât mai clare și frumoase, acesta fiind primul motiv pentru care sunt atât de nerăbdătoare să achiziționez o nouă cameră foto. Totuși, ofertele o să le urmăresc doar în magazinele online, în cele fizice nu mă duc să mă calc în picioare cu lumea nici dacă mă plătește cineva - și oricum cred că vor fi oferte mai bune în magazinele online.

Aș putea să revin la ideea „ce nu-mi place la toamnă” și să vă mai spun multe, dar eu zic că e mai bine să ne gândim și să vorbim despre lucruri plăcute, că gândurile rele n-ajută la nimic, nu? Spre exemplu, acum mă gândesc că după ce termin de scris acest articol o să trebuiască să ies în frigul și ploaia de afară și instant mi se zbârlește pielea pe mine, dar apoi mă gândesc că o să intru de la frig înapoi la căldură și o să savurez cana aia de vin fiert... mmm, și parcă viitorul sună mai bine. :))

Profit de ocazie să vă povestesc și despre „evoluția” proiectului „Finish 6 by Christmas” - în mare parte merge bine, dar mi-ar fi plăcut să meargă în totalitate. Singurul produs de care foarte rar m-am atins e crema Gerocossen, iar în ritmul ăsta am toate șansele să nu consum din ea mai nimic până la Crăciun. :)) Nu este totuși singura la care sunt șanse să nu o consum până „la data limită”, fiindcă și primer-ul Elf se consumă al naibii de greu deși l-am folosit foarte des în ultima perioadă - chiar sunt și eu curioasă dacă o să-l consum până la Crăciun sau nu. Din restul produselor n-am consumat încă nimic dar sunt pe drumul cel bun, le-am folosit foarte des și se vede asta, iar partea cea mai bună e că le-am folosit cu plăcere, n-am fost nevoită să fac vreun mare efort doar de dragul de a le consuma.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu deja încep să-mi fac planuri pentru sărbătorile de iarnă. La o listă de dorințe pentru Moș nu mă gândesc încă, dar încep deja să reflectez asupra cadourilor pe care le voi face eu celor dragi și chiar mă bate gândul să încep de pe acum să le și cumpăr, ca să nu fiu în criză de timp în decembrie. Dar până la Crăciun mai am ceva de sărbătorit: un an de la prima postare pe blog! Mai e doar o lună și bineînțeles că n-o să las să treacă nesărbătorit, o să vă pregătesc câteva surprize... atât vă spun deocamdată.

Și închei aici, deși aș putea să mai debitez eu multe dar e suficient pentru azi!

Voi cu ce vă încălziți/îndulciți în zilele urâte ca cea de azi? Ați început deja să vă faceți planuri pentru sărbătorile de iarnă?

16 comentarii

  1. Nu m-am gandit si nu ma gandesc inca la sarbatorile de iarna, parca mi-e asa greu ca trece timpul foarte repede si niciodata nu-i suficiente pentru cate sunt de facut... Mai am cateva lucruri de dus la bun sfarsit si prefer sa "carpe diem", nu imi fac planuri deoacamdata, ma bucur de zilele care au mai ramasa pana la finele anului.. Mi-e asa greu sa ma gandesc ca aproape a mai trecut un an.... :( Cred ca in momentele astea sunt un pic nostalgica, de vine o fi vremea mohorata de afara, ca tare-i urat, ploua si ploua in continuare...
    :)) Nu cred ca vei termina din produse in ritmul asta, ti-am zis ca eu nu le-as fi putu face fata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, și eu mai am ceva planuri de dus la bun sfârșit până la finalul anului, dar n-aș vrea ca în decembrie să nu mai am timp de altceva în afară de shopping. :)) Prefer să fiu pregătită din timp. :D
      Sigur e de la vreme, și eu am fost puțin nostalgică ieri, tot speram că o să se mai oprească ploaia aia o dată... dar nimic, așa a ținut-o toată ziua. Măcar azi e mai bine, frig dar fără ploaie. :))
      Eee, o să termin din ele, dar nu știu dacă toate, dar nu mă las nici la alea 2 care-mi dau bătăi de cap. :))

      Ștergere
  2. Yummy, mi-ai facut o pofta de vin fiert. <3 Nici nu iti imaginezi. :)) Indata il pun pe tata sa imi faca. :)) Si chiar e foarte frig afara, in casa stau cu halatul pe mine. :)) Dar iti dai seama ca abia astept sa merg dimineata la scoala, cand e frig, ploua...si e bezna. Azi cand m-am trezit si am vazut ca e asa intuneric am crezut ca e 4-5...Si dupa profesorii ne incanta cu multe teme, in clasa scriem foarte mult si avem mult de invatat. Macar daca aveam pauze, dar nici alea nu mai sunt, azi la mate profa a zis ca sta si in pauza "mare"cu noi sa facem probleme pentru ca avem nevoie si ca in clasa noastra e cel mai cald. Nici sa mananc nu am timp, trebuie sa fac "greva" foamei, clar! Si la geografie deja am scris un caiet si profu' ne-a spus ca am ramas in urma. Eu eram ceva gen "WTF?" :)) Hmm...am vorbit cam mult de scoala, nu? :)) Si nu pot sa zic ca mi-am facut planuri pentru sarbatori, dar stiu sigur ca atunci ma voi odihni mult pentru ca am nevoie si imi voi petrece timpul cu cei dragi. Ohh! Da chiar, cadouri, voi aveam ceva cumparaturi de facut, nu gluma. Dar bineinteles ca voi fi si Mos Craciun si pentru mine, cu siguranta imi voi cumpara si eu ceva, altfel nu se poate! :)) Apropo, vreau sa imi cumpar un ondulator, ce imi recomanzi? :) :* Si da stiu...am fost cam amuzanta/"dusa cu pluta", dar e din cauza oboseli, abia astept weekend-ul. :)) Pupici cu lipici. :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am transmis pofta că și mie-mi era o poftă de mai aveam puțin și salivam. :)) Eu mi-am făcut aseară pofta, sper că și tu!
      O să fie mai bine dimineața după ce se dă ora înapoi. :D Eh, bucură-te de anii ăștia că sunt frumoși, așa cu bune și cu rele.
      Cred că toate suntem „Moș” și pentru noi în fiecare an. :)) Scumpa mea, chiar nu sunt prea pricepută în ondulatoare de păr, așa că nu prea-mi permit în prezent să fac vreo recomandare. Am în minte câteva modele care mă tentează pe mine și despre care am citit de bine pe bloguri... dar nu le-am încercat direct eu ca să pot face o recomandare.
      Nu ești deloc „dusă cu pluta”, ți-am citit comentariul cu plăcere. Weekend super îți doresc!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Vin fiert, caldurica si putina barfa! Seara perfecta, ce sa mai! ♥
    Te inteleg foarte bine cum este cu lumina pentru poze. Eu spre exemplu, azi am facut pozele cu blit. Groaznic, dar nu am avut incotro. :( Si cred ca asta o sa fie singura optiune pentru o perioada de acum incolo. Sper din tot sufletul sa gasesti camera foto pe care o vrei, la o oferta buna si mai ales sa fi pe deplin multumita de ea. Acum important este sa nu crape site-urile care organizeaza Black Friday. In anii trecuti, am mai intampinat problema asta...
    Recunosc, ca inca nu am inceput sa ma gandesc la perioada de sarbatori. In schimb, ma mir cat de repede a trecut timpul. La cati mai muulti anisori blog-ului! Te felicit de acum, dar o sa o fac si peste o luna.
    Ti-am spus intr-o alta postare, ca eu nu sunt asa bautoare inraita de ceaiuri. Dar de aseara am luat masuri. Un ceai cu aroma de portocale si un pachet de biscuiti, cu aroma de scortisoara. Cu "meniul" asta ma indulcesc eu in acest moment. :D
    Pupici si seara linistita sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu-i așa? M-am gândit eu bine! :))
      E bine că măcar se vede bine manichiura când o pozezi cu bliț, la mine arată mai groaznic decât în lumina proastă. :( Îți mulțumesc mult, draga mea! Așa sper și eu!
      Deci cred că sunt cam singura care deja se gândește la sărbătorile de iarnă. :)) Și eu mă mir de asta, mult-mult prea repede zboară timpul! Mulțumesc frumos, scumpa!
      Ți-am făcut poftă de ceai? :)) Mmm, ce bine sună meniul tău! Uite că ceai cu aromă de portocală nu cred că am băut anul ăsta și mi-ai cam făcut poftă, trebuie să iau măsuri!
      Mulțumesc, chiar a fost liniștită și plăcută! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  4. Mie imi place toamna, imi plac temperaturile, ciocolata calda, chai late sau ceai cu diverse arome. Pe asta il beau rece in loc de Pepsi, nu-mi place sa beau ceai asa clasic, cald. Plus, am niste castane in cuptor care sunt flebetea mea<3. As putea manca zilnic. Maine imi vin niste lumanari gen Yankee Candle pe care abia astept sa le incerc...Deci da, eu sunt in elementul meu acum. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În afară de temperaturi, tot ce zici tu acolo sună foaaarte bine și sunt lucruri care și mie-mi plac! Problema vine când trebuie să las ciocolata caldă sau ceaiul fierbinte și să ies afară, în frig și ploaie. :))
      Mă bucur mult că tu ești în elementul tău acum, aș vrea și eu să fiu. :))

      Ștergere
  5. Multumesc pentru acest vin delicios :) Maine sigur voi bea si eu o ceasca calda pentru ca mi-ai facut mare pofta. Iti tin pumnii sa iti gasesti aparatul foto pe care ti-l doresti. Chiar azi am urmarit ofertele la F64, Yellow Store etc. si sunt oferte impresionante, chiar pana la 50%! Si eu am apart DSLR dar tot mie greu sa fotografiez la lumina becului, imi place mai mult calitatea pozelor la lumina naturala.
    Eu inca nu ma pot gandii la Craciun, mai ales ca saptamana trecuta inca umblam in tricou din cauza caldurii, ii drept ca s-a schimbat brusc vremea in urat, dar tot iubesc acest anotimp! Si sa iti raspund la intrebare, eu de obicei ma incalzesc cu ceaiuri....multe, multe ceaiuri :) Te pup si sa ai un weekend minunat si sunt foarte curioasa de manichiura ta pentru challenge!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că am stârnit ceva pofte cu vinul meu fiert. :))
      Îți mulțumesc mult, draga mea! Sunt conștientă că și un aparat DSLR face poze mult mai bune tot la lumina naturală, dar oricum... măcar se poate înțelege ceva și din pozele făcute la lumina becului sau la o lumină naturală mai proastă. :D
      Wow, aici n-a fost chiar așa de cald. A fost plăcută vremea până ieri, dar nu chiar de tricou. :)) Și la mine tot ceaiurile sunt baza, dar ieri am avut prea mare poftă de vin fiert. :))
      Sper să înțelegeți ceva din ea, am reușit azi să fac niște poze cât de cât mai bune... sau cel puțin așa par pe cameră.. acum mi-e cam frică de cum s-or vedea în calculator. :))
      Te pup și eu și-ți doresc un weekend superb!

      Ștergere
  6. Ma gandesc sa-mi fac o casuta din aia light box care sa ma ajute sa fac poze mai luminoase in sezonul rece. Pe F64 se anunta niste reduceri la camerele profesionale. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru aparatul tău profi sigur funcționează, știu că au fetele din grupul The Polish Addict și le ies pozele foarte frumoase. :D
      Mulțumesc pentru info, o să-i urmăresc!
      Pupici

      Ștergere
  7. eu deja m-am saturat sa stau zgribulita, sunt nervoasa de-a dreptul...

    si eu astept vinerea neagra :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu m-am săturat de vremea asta urâtă. :( Sper să se mai încălzească!
      Hehe, sper să găsești ce-ți dorești! :))

      Ștergere
  8. Mi-e pofta de vin fiert, dar sunt sub antibiotic si mai am de rabdat pana e liber la vin... Ma consolez cu ceaiuri anti-zgribuleala. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu-ți poți face pofta. :( Știu cum e cu restricția la anumite băuturi/alimente, parcă atunci când n-ai voie îți e cel mai poftă de ele.
      Sunt foarte bune și ceaiurile pe vremea asta urâtă, și eu „abuzez” de ele aproape zilnic. :D
      Pupici!

      Ștergere