Noutăți Melkior - Indian Summer Collection

În fiecare vară, cele mai multe dintre noi începem să avem o mai mare atracție către ținute, machiaje și manichiuri/pedichiuri colorate în nuanțe îndrăznețe. Cei de la Melkior cu siguranță știu asta și de aceea au lansat o nouă colecție, Indian Summer Collection, în care găsim oje, rujuri, farduri și alte câteva produse perfecte pentru această perioadă! Eu v-am mai spus că îmi plac foarte mult toate produsele Melkior pe care le-am încercat până acum și de aceea am decis să nu țin doar pentru mine informațiile despre noua colecție, așa că am selectat ce mi s-a părut cel mai interesant și vă invit să aflați câteva detalii despre acestea, în cele ce urmează!


Culorile neon sunt preferatele mele pentru unghii pe timp de vară, așa că era normal că noile oje să fie primele care-mi atrag atenția. Colecția cuprinde 5 culori neon, mai precis: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink și Vertigo. Ojele pe care le-am încercat până acum de la ei mi-au plăcut, se aplică frumos, sunt opace din două straturi și se usucă destul de repede, iar cele din noua colecția nu cred că fac excepție. Prețul unei oje este de 29 lei!



Noua colecție mai conține și patru rujuri superbe: 2 nuanțe mate (Clementine și Coquette) și 2 nuanțe shiny/sidefate (Bisou și Fleureter). Pe timp de vară eu prefer rujurile mate, așa că acestea mă atrag cel mai mult, mai ales că ambele nuanțe mi se par absolut superbe! Momentan am un singur ruj de la ei, un roșu demențial care m-a cucerit nu doar datorită culorii, ci și prin calitate. Prețul unui ruj este de 39 lei!



Fardurile de pleoape sunt printre cele mai lăudate produse Melkior (din păcate eu încă n-am apucat să le încerc, dar sunt pe wishlist), iar pe cele trei nuanțe noi lansate le văd deja într-o mulțime de machiaje perfecte pentru o petrecere pe plajă sau pe marginea piscinei: Tropical Green, Emerald și Wild Cherry! Cel mai frumos și ușor de integrat chiar și în machiajele de zi cu zi mi se pare Emerald, dar nici celelalte două nu-mi sunt indiferente! Prețul unui fard mono este de 27 lei sau 17 lei rezerva (pastila care se pune în suport; există de achiziționat separat, pe mai multe mărimi, tot de la Melkior).



Acestea mi s-au părut mie cele mai interesante și atractive produse din noua colecție, dar colecția Indian Summer mai conține câteva produse: Mascara Space Volum brown (preț 39,90 lei), gene false fantezie blue look (preț 19,90 lei) și șervețe demachiante Soft clean și Deep clean (preț 9,90 lei). Dintre acestea, cel mai mult îmi plan genele false, mi se par superbe!



Cum vi se par noutățile Melkior de vară? Ce vă atrage cel mai mult? 

14 comentarii

  1. As incerca fardurile lor si rujurile, sunt tare laudate de make-up artisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt degeaba lăudate, mie rujul pe care-l am îmi place la nebunie, iar fardurile mi-au plăcut din testele făcute în magazine, chiar îmi doresc câteva. Le poți încerca din testerele pe care le au în magazine, ca să-ți faci o idee.

      Ștergere
  2. Ojele si fardurile imi plac foarte mult, dar rujurile mi se par ciudatele. Nu m-as vedea niciodata purtand asemenea nuante. Trebuie multa atitudine pentru astfel de culori pe buze. Din punctul meu de vedere, consider ca nu se potrivesc oricui. Colectie este chiar interesanta.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac, mă așteptam să-ți atragă atenția ojele! :D Sunt mai îndrăznețe nuanțele rujurilor, într-adevăr! Trebuie puțină atitudine, dar pentru cine nu îndrăznește să poarte o astfel de nuanță intensă, poate s-o aplice prin mișcări de tapotare, ca să fie mai subtilă nuanța. Eu mai procedez așa. Cred totuși că rozul se potrivește cam oricum (dar mai depinde și de gusturi, normal!).
      Pupici

      Ștergere
  3. Daniela Alexandra Verde2 iunie 2015 la 19:13

    rujurile cu siguranta, mai apoi si ojele. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura căreia îi plac nuanțele turbate ale rujurilor. :D

      Ștergere
  4. Si eu tot rujurile le vanez..arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să apară prin magazine! Sper că n-ai uitat că îți aștept părere despre baza lor pentru pleoape!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Hehe, și mie tot aia mi-a atras cel mai mult atenția. :D

      Ștergere
  6. As incerca toate produsele mentionate! :))
    Cu asa culori...e greu sa nu vrei si tu! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Eu renunț la rujurile sidefate, dar în rest le-aș încerca și eu pe toate. :D
      Pupici

      Ștergere