Noutăți Inglot și câteva recomandări

Deși nu a trecut mult timp de la ultima lansare de produse Inglot despre care vă vorbeam aici, de ieri în magazine se găsesc alte câteva noutăți! Am fost și de data asta la evenimentul de lansare și pentru că mi s-au părut interesante noile produsele, am decis să vi le prezint și vouă! Totodată, vreau să vă mai spun câteva cuvinte și despre alte produse Inglot care pe mine m-au cucerit!



Ieri a fost lansat AMC Brow liner gel și 5 nuanțe noi la rujurile mate! M-am jucat puțin și cu rujurile, nuanțele noi fiind foarte frumoase și perfecte pentru vară, dar atracția principală a fost gelul pentru sprâncene:


Am asistat la o demonstrație foarte detaliată a unui machiaj natural, perfect pentru zi, în care sprâncenele au fost conturate cu noul gel:


Rezultatul final îl puteți vedea în colajul de mai jos! Mie îmi place mult cum arată, efectul e unul natural, atâta timp cât e folosită nuanța corectă și e aplicat corect - am mai văzut și la alte fete sprâncenele conturate cu el și mi-a plăcut la fel de mult. Acum aștept impresii de la fetele care au plecat cu el acasă, sunt curioasă cum rezistă pe parcursul zilei, că în rest îmi place mult și m-ar cam tenta să-l iau. Prețul unuia este de 57 lei!


Noile nuanțe de rujuri mate promit să hidrateze buzele, acestea fiind îmbogățite cu vitamina E și cu ulei de avocado și de macadamia. Sună interesant, iar dacă rezistența e cel puțin la fel de bună ca cea a rujului pe care-l am eu de la ei, atunci nu văd ce le-aș mai putea cere. Pigmentația nu mi s-a părut foarte puternică, dar într-un fel e mai bine, fiindcă se poate construi treptat intensitatea nuanței. Eu vă recomand să le studiați în magazin, dacă vă atrag, fiindcă nuanțele sunt mult mai frumoase decât cele din poza oficială pe care o vedeți mai jos.


Trecând peste partea de noutăți, trebuie să vă mai spus că pentru mine descoperirea serii au fost creioanele lor de buze - cremoase, puternic pigmentate, nuanțe superbe și o rezistență foarte bună! La vreo 10-15 minute după ce am făcut swach-ul pe care-l vedeți în poza următoare, m-am spălat pe mâini și chiar am insistat pe acea zonă ca să nu plec așa pe stradă și totuși nu s-au șters complet, doar s-a mai pierdut din intesitate. Abia când am ajuns acasă am scăpat de orice urmă, când le-am șters cu loțiune micelară. Prețul unuia este de doar 34 lei!


O mică obsesia am mai făcut și pentru pensulele lor! De mai bine de o lună pensula mea favorită pentru detalii (pentru ochi) este una de la ei și de aceea am vrut să le studiez și pe restul. Majoritatea sunt realizate din păr natural (de ponei, veveriță, etc), sunt foarte fine și plăcute la atingere, iar cu căderea părului eu nu am avut probleme la cea pe care o dețin. Prețurile sunt ceva mai ridicate (cam de la 110-120 pornește una pentru ten), dar și calitatea e pe măsură, eu mai vreau și altele!


Cam atât am vrut să vă mai spun, în rest v-am mai vorbit pe blog despre alte produse Inglot pe care la îndrăgesc și cu siguranță o să vă mai vorbesc și pe viitor! Singurul lucru pe care mi l-aș mai dorii eu este un magazin online, fiindcă în Băneasa nu-mi e ușor să ajung prea des și cred că sunteți multe care vă doriți de asemenea asta - poate ni se va împlini cândva dorința! 

Vă mai las cu câteva poze de la evenimentul de aseară:




Mai multe poze găsiți pe pagina de facebook Inglot România, de unde am preluat și eu câteva!

Vă atrage ceva din ultimele noutăți lansate? Ați încercat produsele Inglot? Care e produsul vostru favorit?

12 comentarii

  1. Foarte tare, eu ador creioanele de buze aplicate pe intreaga suprafata, sunt rezistenta, dar nu usuca buzele precum un lipstain. 34 de lei e un pret decent pentru un creion bun. Trebuie sa ajung si eu la mine in Timisoara la magazinul Inglot, am inteles ca ar fi unul pe undeva, dar nu l-am identificat inca. Prevad ca o sa las ceva banuti acolo pentru ca imi tot creste wishistul cand vad postarile voastre :P
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite că eu nu obișnuiesc să apelez la metoda asta, dar trebuie să încerc, am auzit multe fete care procedează așa! Și eu zic că e un preț chiar mic pentru un produs profesional bun.
      Au și o pagină de facebook pentru Timișoara, poate găsești acolo mai multe detalii (o adresă, ceva). Haha, te cred, că și eu am un wishlist foaaarte lung. :))
      Pupici!

      Ștergere
  2. Nu am incercat produse de la Inglot, dar ma tenteaza in special gelul de sprancene :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și pe wishlist-ul meu gelul pentru sprâncene. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Nu am incercat de la Inglot decat un corector lichid. Dar...vreau si eu sa merg la astfel de evenimente... :(
    Arata fooarte bine noile rujuri si kitul de sprancene!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ți s-a părut corectorul? Fonduri de ten și corectoare am încercat doar pe mână din magazin și mi s-au părut interesante, dar sunt curioasă cum rezistă. :D
      Nu-i urmărești pe facebook? De data asta acolo l-au anunțat, n-a fost cu invitație personalizată.
      În realitate arată și mai bine!
      Pupici

      Ștergere
    2. Eu stiu ca ii urmaresc...voi verifica! :)
      Nu prea am folosit corectorul pentru ca l-am castigat si era o nuanta prea inchisa...mergea folosit ca si contur. Insa se aplica destul de misto si usor...fiind lichid. Mi-a placut asa, dar ca si tine, l-am testat pe maini mai mult ca si corector! :)

      Ștergere
    3. Să fii atentă la categoria de evenimente de pe facebook, că dacă or să facă la fel și data viitoare, e posibil să primești și tu. Poate ai avut și acum dar n-ai văzut. :D
      Ah, păcat că ai prins o nuanță închisă. Vreau să încerc și un fond de ten sau corector de la ei, sunt curioasă mai ales cum rezistă.

      Ștergere
  4. Un gel pentru sprancene ma tenteaza, pentru cand mai termin ce am acasa :D Pupici, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un wishlist atât de lung cu produse pentru sprâncene, încât nici nu știu cu ce să încep! :))
      Weekend frumos și ție, draga mea! Pupicei!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. La demonstrație? După 2 ani chiar nu-mi mai amintesc, tot ce știu e că a fost o combinație de două nuanțe alăturate.

      Ștergere