Ofertă Yves Rocher - Noiembrie 2015 (+noutăți)

Nu am mai fost de mult atât de entuziasmată de o reducere/ofertă, cum sunt acum la vederea ofertei Yves Rocher de noiembrie, care conține niște super cadouri și este valabilă până la data de 30 noiembrie! Dacă nu îmi înțelegeți entuziasmul doar privind ofertele și cadourile din poza următoare, o să vă explic imediat ce e așa de interesant...

http://bit.ly/1XJVHpi

Pentru o comandă de minim 200 lei, introducând codul Happy50 obținem o reducere de 50 lei. Mi se pare o ofertă foarte bună, cu atât mai mult cu cât acum e mai simplu să umplem coșul cu o mulțime de produse, fiindcă urmează atâtea ocazii de oferit cadouri. 

Pentru comandă de minim 39 lei este oferit un cadou la alegere dintre fluidul pentru strălucirea părului + șamponul anti-căderea părului, un ruj creion la alegere dintre trei nuanțe sau o surpriză secretă. Eu vă recomand din suflet rujurile creion, sunt bestiale, cele care mă citiți de mult cred că v-ați plictisit de cât le-am lăudat, dar mai spun și aici că sunt niște rujuri foarte glossy, puternic pigmentate, lejere pe buze, hidratante și foarte rezistente! Primele două nuanțe eu deja le am (recomand în special pe primul - îl puteți vedea în swach aici), dar îl vreau și pe ultimul, cel nude (chiar era pe wishlist, plănuiam să-l cumpăr).

Pentru comandă de minim 99 lei avem de ales dintre două parfumuri, iar așa cum am mai spus-o de multe ori, părerea mea e că atunci când sunt parfumuri oferite cadou nu trebuie ratată ocazia de a le primi - dacă nu vă sunt vouă potrivite, le puteți oferi mai departe cadou, cel puțin eu așa am procedat mereu. Puteți alege acum dintre So Elixir, varianta la 30 ml și Comme une Evidence la 50 ml. Eu l-aș alege pe cel din urmă și nu pentru că e într-o cantitate mai mare, ci pentru că-mi place, e un parfum pe care chiar mi-l doream.

Mai există și niște oferte speciale pentru comandă de minim 99 lei, mai precis ceasul alb sau trusa de farduri la doar 33 lei. Fardurile vi le recomand, dar și ceasul dacă vă place ca model, au ceasuri foarte ok calitativ!

Înainte să vă mai zic despre alte reduceri disponibile pe site, să vă arăt ce m-a făcut de asemenea să țopăi de bucurie:

http://bit.ly/1XJWLJR

În sfârșit s-a lansat și la noi ediția limitată „Măr delicios”, care nu știu încă cum miroase, dar cum până acum mi-au plăcut toate aromele gamelor în ediție limitată, trebuie neapărat să încerc ceva! Gama conține un gel de duș, lapte de corp, lumânare parfumată și apă de toaletă. Le găsiți aici, unde sunt disponibile și niște seturi.

Stați că n-am terminat! A apărut de asemenea colecția de Crăciun, pe care o așteptam cu aceeași nerăbdare ca pe anterioara:

http://bit.ly/1Q2bG0Q

Puteți vedea întreaga colecție aici, care conține balsamuri de buze, creme de mâini, geluri de duș, loțiuni de corp, geluri de duș gomante și săpunuri de mâini. Sper că n-am uitat nimic. Sunt mai multe game, pentru orice gusturi: vanilie picantă, portocală confiată și migdale, portocală confiată și scorțișoară. Eu vreau câte ceva din toate, deși aia cu scorțișoara îmi surâde acum cel mai mult. O să găsiți de asemenea și seturi în această categorie. Eu sigur o să profit să iau câte ceva din gamele astea pentru cadourile de Crăciun, dar evident că și pentru mine!

Reduceri mai găsi aici la parfumuri (o să revin curând cu câteva recomandări pentru toamnă-iarnă, din cele pe care le dețin), aici la geluri de duș și aici la produse de îngrijire.

Cam asta e, în mare parte - o zic și eu de parcă nu e suficient. Sper că mi-ați înțeles entuziasmul, eu luna asta sigur plasez cel puțin o comandă la Yves Rocher, dacă nu chiar vreo 2-3, să-mi asigur mare parte din cadourile pentru Crăciun încă de pe acum, dar ca să-mi mai fac și mie niște mofturi!

Cum vi se pare oferta de luna asta? Dar noile game lansate? Ce vă atrage cel mai tare? Veți profita?

14 comentarii

  1. Arata bine oferta dar parfumuri am destule, rujul creion il folosesc deja, ma atrag editiile de sarbatori si trebuie sa-mi iau un fond de ten. Nu stiu inca daca o sa profit de oferta asta sau o astept pe urmatoarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumuri destule? Există asta? :)) Mie mi se pare că e tot timpul loc de mai multe. :D
      Edițiile de sărbători sunt într-adevăr foarte atractive.

      Ștergere
  2. Tare mi-as dori cate ceva din gamele noi. Ma gandesc... e o oferta tentanta, cu siguranta!
    Te pup, Miha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, la fel și eu! Nici nu mai contează că-mi propusesem să nu mai iau prea curând niciun produs pentru corp, că am prea multe din toate. Pe asta nu le pot rata, fac excepție de la regulă! :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Pai acum e momentul sa imi iau si si eu creioanele alea jumbo mult dorite :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele din gama mar delicios ma tenteaza rauuu! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am iubit fiecare noua aroma in editie limitata de Craciun. Sunt delicioase. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că astea sunt cele mai mișto game ale lor, în fiecare an vin cu ceva delicios! :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. De cand asteptam gama mar delicios, voi cumpara tot setul, evident. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca as putea sa exprim cat de tare ma abtin!:)) Am primit si prin posta o oferta bunicica in care sunt incluse produsele pentru Craciun, dar adevarul e ca am alte intentii de cadouri, iar mie obiectiv vorbind chiar nu imi trebuie neaparat nimic. Greu, tare tare greu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit și eu prin poștă, am primit alta și pe mail, dar tot asta mi se pare cea mai bună. :D
      Dacă ar fi după nevoi, probabil n-aș mai cumpăra nimic un an, pe puțin. Dar eu edițiile limitate nu le pot rata, n-am cum! :)) Și mna, puțin răsfăț n-a omorât pe nimeni... că tot am fost „cuminte” două luni, acum dau năvala în ele, să recuperez. :))

      Ștergere