Week in photos #61

Aproape s-a mai dus o săptămână, una destul de bună pentru mine. Nu s-au întâmplat multe lucruri spectaculoase, dar am primit o veste foarte bună, care m-a făcut să răsuflu ușurată, a fost unul din puținele momente în care m-am bucurat că m-am înșelat (ceva legat de sănătate). În plus, a fost o săptămână cu mult shopping, am început-o cu niște colete și am încheiat cu niște comenzi pe care abia aștept să le primesc.



Luni mi-a sosit un colet cu produsele Ziaja, iar marți am ridicat o nouă comandă de la Avon - despre toate acestea, dar și alte cumpărături din săptămânile trecute, am scris deja aici. Apoi a urmat nebunia din weekend, când am stat mult cu nasul prin toate magazinele online care aveau reduceri de „Black Friday” (sau black weekend, în multe cazuri)...


Despre afacerea bună pe care am făcut-o la Yves Rocher v-am vorbit aici, mai e valabilă pentru foarte puțin timp. Acum abia aștept oferta de luna viitoare, sper să fie ceva bun că aș mai lua niște produse pentru cadouri. Alte comenzi date au fost la Makeup Shop și Melkior, mă mai tentau multe și de pe Emag și Elefant, dar mi-am dat seama că m-am întins destul. La haine nu prea am avut chef să mă uit, nu știu de ce. O să vă arăt tot ce mi-am luat după ce sosesc coletele.


Zilele trecute am făcut multe poze pentru blog și am avut și un spectator, pe porumbelul din poză. :)) Nu prea era interesat de ce fac eu acolo, era prea ocupat să mănânce, dar m-a uimit că stătea pe lângă mine, nu s-a speriat nici când am trântit niște produse pe jos. :)) Cam așa fac mereu pozele pentru blog, cu spectatori, dar de obicei e câte o pisică sau vreo vecină mirată.


Verișorul meu mai mic și-a luat masă de biliard și mi-am amintit cu ocazia asta că prin primii ani de liceu mergeam dese ori la biliard, deși... nu știam să joc. Dar îmi plăcea să-i încurc pe alții. Cam asta am făcut și acum. :))


Dacă fiecare toamnă ar fi ca cea de anul ăsta (mă refer strict la temperaturile ridicate și ploile rare), cu siguranță mi-ar plăcea mai mult de ea. În seara asta s-a cam stricat vremea, dar totuși... mai e o săptămână și vine iarna.


Săptămâna asta mama mă aștepta cu plăcintă, de două feluri chiar. Cred că ar trebui să încetez să vă arăt prăjituri, mai ales când public la ore din astea, nu? :))

Cam ăsta a foct micul rezumat al săptămânii, de la săptămâna viitoare îmi doresc doar să nu se strice vremea de tot, să mai țină cu noi puțin. Cu restul mă descurc singură... sper.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce ați mai făcut? Ați profitat de vreo ofertă de Black Friday?

22 de comentarii

  1. Sa+mi spui cum ti se par produsele din noile game YR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... sigur revin cu impresii într-o postare dedicată!

      Ștergere
  2. Eu recunosc ca am fost cumpatata de Black Friday-ul acesta. Tentatii au fost multe, dar am zis sa nu mai arunc asa banii si sa ma gandesc mai bine daca chiar am nevoie de un produs anume. Am plasat doar o comanda pe Makeup Shop: o paleta de rujuri, o pudra si 2 farduri mate Glazel Visage.
    Placinta arata tare bine. Weekend-ul acesta am facut de dovleac. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am fost și încă nu s-a terminat, abia aștept să văd reducerile din noaptea asta, de pe 1001 cosmetice. Parcă văd că mai dau o comandă și la ei. :)) Ți-ai luat totuși câte ceva, sunt curioasă de fardurile mate, eu de la ei am luat un fard pulbere cameleonic.
      Ce bine ar merge și o plăcintă cu dovleac! Mama a făcut cu mere și cu brânză. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Pfuuuu, iar bunatati.....ce bine arata placinta,si eu vreau sa dau o comanda la Ziaja sapt asta,te pup,sa ai o saptamana frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu vor fi bunătăți prin postările astea, de toate felurile. :)) Sunt curioasă ce-ți iei de la Ziaja!
      Mulțumesc la fel! Te pup!

      Ștergere
  4. nu m-am avantat de BF acesta, o periuta de dinti sonica si bilete pentru Roma :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai luat totuși ce e mai important! :D Trebuie să luăm și noi biletele pentru Roma mai repede, până nu dispar ofertele. Dar încă nu ne-am decis în privința datei.

      Ștergere
  5. eu vorbesc mereu cu porumbeii :)))))))))) si ii iau dupa mine macar cativa metri. de obicei ma asculta, dar nu stiu ce interes prezint eu pentru ei!

    ia uite si crubul meu acolo!

    cred ca mr frosty miroase fain.

    si am observat ca vestile bune legate de sanatate sunt cele care afecteaza cel mai tare, desi nu ne dam seama de importanta lor decat rar :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare ai fost! :)) Și îți răspund? :))
      Da, da.. ți-am zis că l-am ales și eu. Miroase foarte fain Mr Frosty!
      Așa e!

      Ștergere
  6. Si eu am avut o saptamana buna in afara unor probleme de sanatate(pietre la rinichi), dar care sper sa se rezolve. De Black Friday mi-am cumparat un aparat foto Canon pe care mi-l doream demult si un corector Max Factor. Ma tenta si oferta YR dar m-am abtinut, o astept pe cea din decembrie. Si mie imi place toamna de anul asta. Sa ai o saptamana senzationala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână bună și sper să nu fie grav cu pietrele de la rinichi!
      Să stăpânești sănătoasă camera și să faci multe poze frumoase cu ea!
      Mi-a plăcut până săptămâna asta. :)) La fel și tu!

      Ștergere
  7. Ma bucur pentru tine ca totul este OK...sanatatea conteaza la maxim!
    Cat despre produsele achizitionate, unul arata mai bine decat celalat! Sa te bucuri de ele! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Așa-i, e cea mai importantă!
      Hehe, am făcut numai achiziții inspirate în ultima perioadă. Mulțumesc.
      Te pup!

      Ștergere
  8. Maaaama, cum arata prajitura aia :D eu am de la Ziaja exfoliantul enzimatic si crema cu lapte de capra si sunt chiar surprinsa de cat de bune sunt. Ma tenteaza de la ei produse pentru baie si eventual pentru par, chiar le-as incerca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peeling-ul enzimativ am vrut și eu să-l iau, dar mai amân puțin momentul că am prea multe produse de tipul ăsta. O să încerc și eu crema cu lapte de capră din mostre, sunt curioasă cum e.

      Ștergere
  9. Cat imi doresc produsele Ziaja, fix cele 3 din poza! :) Abia astept sa vad toate cumparaturile tale de BF la un loc. Saptamana trecuta n-a fost grozava pentru mine, dar aceasta a inceput frumos si sper sa o tina tot asa.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar eu te întărât spunând că merită toate trei! :)) Mai amân momentul, ca să apuc să le testez puțin pe toate, dar și ca să văd dacă mai iau ceva și weekend-ul ăsta. :))
      Mă bucur dacă săptămâna asta a început foarte bine și sper că a ținut-o tot așa!
      Te pup!

      Ștergere
  10. Cate bunatati ai tu acolo... Yumm, yummm!
    Si pe mine m-a asteptat bunica mea cu lichiu cu varza (placinta cu varza) sambata si zau ca am fost in al 9-lea cer! ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plăcintă cu varză nu cred că am mâncat, dar m-ai pus pe gânduri, mă întreb cum e. :))
      Săptămână frumoasă în continuare! Pupici!

      Ștergere
  11. Nimic n-am cumparat de Black Friday! Poate acum, cu 1001 cosmetice! :D
    Ce de noutati ai tu aici! Sa le folosesti cu spor!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere