Câteva noutăți de luna asta

N-am mai făcut o postare cu noutăți/cumpărături de cam mult timp, deși știu că vă plac astfel de postări, așa că m-am gândit că e cazul să iau măsuri, mai ales că am să vă arăt destule produse interesante. Nu are sens să vi le mai arăt pe toate de la ultima postare de tipul ăsta, fiindcă multe nu mai sunt așa de noi, unele au și fost prezentate deja pe blog prin diverse postări, așa că o să mă limitez la cele de luna asta.


Încep cu produsele Kiko, pe care am reușit să pun mâna prin intermediul Irei (vedeți aici și ce și-a luat ea din Roma) și care din păcate nu se găsesc la noi, dar le puteți achiziționa din magazinul lor online, de aici mai exact - livrează în România și se merită dacă plasați o comandă mai generoasă sau poate la comun cu alte persoane. Deși îmi doresc multe chestii de la ei, eu am reușit să mă limitez deocamdată la ce mă interesa mai mult:

Fardurile eram curioasă cum sunt, am văzut păreri împărțite, așa că am ales un mono din gama Infinity, în nuanța Golden Coral și-mi place, e fin, pigmentat și are un sidef subtil, plăcut. Nuanța îmi place de asemenea mult, arată bine în combinație cu farduri maro (dar nu numai). Costă acum doar 1,90 euro pe site (redus de la 4,90) și eu zic că merită. Sigur îmi mai iau farduri de la ei, am ochit deja niște palete drăguțe.

Natural concealer a fost o alegere impulsivă, îmi doream să încerc și ceva makeup pentru ten de la ei dar nu prea știam ce. Cred că a fost o alegere fericită, pentru că la o primă probă mi-a plăcut foarte mult - e lejer, nu mi s-a strâns deloc în liniile fine (fixat cu puțină pudră) și totuși acoperă binișor, cam medie aș zice că e acoperirea. Îmi e drag și pentru că e mititel, are doar 3,8 ml (eu nu-l văd ca pe un dezavantaj, știm toate cât de greu se consumă un concealer). Pe site e 5,50 euro, iar eu mi-am luat nuanța #02 Natural.

Oja a fost cadou din partea Irei, eu nu am trecut pe listă nicio ojă fiindcă n-am vrut s-o încurc la bagaj, iar dacă mă apucam eu să studiez ojele de pe site sigur mă întindeam rău, așa că am preferat să le ocolesc. Din gama Quick Dry n-am mai încercat niciuna și sunt super curioasă cum e, sigur o s-o vedeți pe unghiile mele cândva, să vedem când îi vine rândul.

Rujurile erau cele mai dorite și cu greu am reușit să mă limitez doar la două, ambele din gama Smart:


Deși sunt din aceeași gamă, sunt totuși diferite ca textură, după cum cred că se observă și din poză. Nuanța #908 True Red e un roșu aprins pigmentat, intens și ușor lucios, pe când nuanța #905 Red Coral e mai sheer și glossy, pe buze arată foarte bine, chiar îmi place mult exact așa cum e. Ambele sunt ușor hidratante și lejere pe buze, iar rezistența e bună. Un astfel de ruj costă în prezent 2,90 euro (redus de la 3,90), iar eu mi-aș mai lua și alte nuanțe din gama asta, chiar dacă vreau neapărat să mai încerc și din altele. 

Ce-mi mai doresc acum de la Kiko? Multe oje, rujuri, farduri și aș vrea să mai încerc câte ceva și din produsele de makeup pentru ten, am ochit un blush fain, parcă aș da o șansă și la un fond de ten, iar lista rămâne deschisă. Chiar merită, sunt produse bune și deloc scumpe.



La Paula's Choice am dat o micuță comandă pe la începutul lunii, în special pentru exfoliantul cu 2% BHA, care e pe terminate și am vrut să-mi iau rezervă din timp, că n-am de gând să renunț la el prea curând - am scris aici de ce-mi place și l-am luat tot în varianta de 30 ml fiindcă ține mult, cam 5-6 luni m-a ținut primul. Prețul e de 42 lei pentru varianta mică. 

Sunt în căutarea cremei de față perfecte de mult timp și am zis să dau o șansă și uneia de la PC. Am ales Resist Anti-aging clear skin hydrator după ce le-am studiat bine pe toate și ea mi s-a părut cu cel mai mare potențial (mi-am amintit și că e foarte populară, lăudată de multe fete). Deocamdată îmi place mult, nu se compară cu nimic încercat înainte - de la textură, felul în care îmi simt tenul după aplicare și până la formulă. Să vedem totuși cum se descurcă în timp, verdictul îl dau la final. Eu am varianta mini, de 15 ml, care costă 61 lei.

Resist Ultra-light super antioxidant concentrate serum a fost o curiozitate, să văd dacă un astfel de produs de la PC mă convinge că merită să introduc pasul ăsta în rutina de îngrijire a tenului, că până acum nu m-a convins cu adevărat niciun serum. Deocamdată nu mi-am format vreo impresie despre el, e ok ca textură, dar cam atât că l-am folosit doar de vreo 2-3 ori. Prețul e de 38 lei pentru varianta de 5 ml.



Despre prima mea experiență cu produsele Ziaja v-am scris aici, v-am spus și acolo că-mi mai doresc multe alte produse de la ei și acum câteva sunt bifate:

Cel mai mult îmi doream să încerc apa micelară Sensitive și m-a cucerit de la prima încercare! Are o formulă blândă, fără iritanți și e foarte eficientă, îndepărtează imediat machiajul. Mi-a dat puțin peste cap topul micelarelor favorite, încă nu știu unde aș poziționa-o, dar sigur printre primele. Probabil o să vă mai vorbesc despre ea!

Din gama cu cocos îmi doream neapărat să încerc ceva, ador cocosul și orice miroase a cocos. Am ales un unt de corp, fiindcă mi-au plăcut mult unturile de corp încercate din alte game. Încă nu l-am folosit, dar mi-am băgat puțin nasul în el și am descoperit exact aroma delicioasă pe care mi-o doream, care să mă facă să bag lingurița în borcan și să-l mănânc. Deocamdată am rezistat tentației de a face un astfel de gest necugetat!

Scrubul energizant cu unt de portocală l-am vrut pentru aromă, trebuia să am ceva full size din gama asta! Are exact același miros ca gelul de duș din gamă, adică de portocală proaspăt decojită. E un deliciu, iar textura e mișto, îmi plac particulele exfoliante, par blânde dar eficiente. Abia aștept să-l încerc!



Din ultimele două campanii de la Avon am comandat câteva produse, m-am lăsat tentată de paginile colorate și parfumate ale cataloagelor pe care încă îmi face plăcere să le răsfoiesc, chiar dacă nu mai cumpăr cine știe ce. Crema depilatoare pentru păr facial e singurul produs pe care-l cunoșteam (aici review), o recumpăr constant de vreo doi ani, de când am descoperit-o. Restul sunt noutăți..

Apa micelară m-a tentat fiindcă nu are alcool sau alți iritanți și am decis să-i dau o șansă. E bună, chiar foarte bună, singurul lucru care mă deranjează puțin e mirosul ciudat, ca de medicament îmi pare mie. Păcat de aspectul ăsta, în rest n-aveam ce să-i reproșez. 

Planet Spa Sugar scrub a fost de fapt cadou (alături de alte produse pe care deja le-am dat), dar pe el îl păstrez pentru că pare interesant, e chiar ca un scrub de zahăr, iar aroma subtilă e plăcută (a struguri albi proaspeți îmi miroase mie).

Spumantul Mr. Frosty n-am putut să mă abțin să nu-l iau, anul trecut am avut perechia, dar acum l-am luat doar pe Mr. care miroase delicios, a bomboane de fructe. Tot pentru răsfăț în cadă am luat și elixirul cu ciocolată Planet Spa, care din sticlă miroase exact ca budinca de ciocolată (și arată similar), sper să miroasă la fel și în cadă. 


Astea au fost noutățile de până acum din noiembrie, cel mai probabil vor mai urma destule și pe finalul lunii, mai ales dacă apar oferte interesante de Black Friday. 

Voi ce v-ați mai cumpărat în ultima perioadă? Ați încercat ceva din cele de mai sus? Cum vi s-a părut? Vreți review la ceva anume?

16 comentarii

  1. Oh, so much lovely stuff! <3
    Vreau si eu produse Kiko... par asa dragute!
    sa le folosesti pe toate cu placere!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... chiar sunt. :D
      Sunt și foarte bune, cel puțin tot ce am încercat eu până acum mi-a plăcut.
      Mulțumesc frumos! Pupici!

      Ștergere
  2. Produsele KIKO sunt tentante rău, mai ales rujurile. Să te bucuri de toate și să ne mai vorbești despre ce ți-a plăcut! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujurile le așteptam și eu cu cel mai mare interes, dar m-au surprins plăcut și celelalte.
      Mulțumesc, cu siguranță vă mai vorbesc despre cele care mi-au plăcut! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Il vreau si eu pe mister Frosty de la Avon! Am incercat si eu BHA-ul de la Paula's Choice; varianta lichida, dar nu stiu de ce nu mi-a placut.. ramanea foarte lipicioasa fata dupa. As vrea totusi sa ii mai dau o sansa. Spor la testat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simpatic și miroase foarte frumos! Se consumă cam repede, dar oricum nu-i scump.
      Hmm, nu știu ce să zic. Poate aplicai prea mult și din cauza asta nu intra tot în piele? Eu aplic extrem de puțin și nu-mi lasă fața lipicioasă deloc.
      Mulțumesc!

      Ștergere
  4. eu merg in febroarie la Roma si abia astept sa intru intr-un magazin Kiko :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu drag !
    Frumoase rujurile Kiko :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine rujurile de la Kiko! Stiu ca si Maria - Sudessa este incantata de aceste produse! :)
    Vad ca ai si tu micelara de la Ziaja si ma bucur! Eu aproape am terminat-o, asa ca va urma un review cat de curand!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe fete încântate de ele, că de asta le voiam și eu. Și-am înțeles de ce. :)
      Aștept review, sunt curioasă cum ți s-a părut, că mie mi se pare super.
      Pupici

      Ștergere
  7. Scrubul energizant cu unt de portocala imi face cu ochiul :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt rujurile Kiko si ce preturi bune au! Sa te bucuri de noutati! M-ai tentat cu produsele Ziaja mai ales. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se par foarte ieftine pentru cât sunt de bune! Mulțumesc!
      Eu sunt tot mai cucerită de produsele Ziaja, îmi pare rău că nu le-am încercat mai devreme.
      Te pup!

      Ștergere