Inspirație de toamnă de la cititoare

La concursul de toamnă organizat împreună cu Ira am primit unele înscrieri foarte drăguțe din partea cititoarele (unele fete chiar m-au făcut să privesc cu ochi și mai buni toamna), așa că m-am gândit să le adun pe toate cele valide la un loc într-o postare. Din păcate au fost și multe înscrieri care n-au respectat regulile și-mi pare rău pentru fete, dar nu puteam să le iau în calcul. Așadar, să vedem înscrierile și la final o să anunț și câștigătoarele concursului...

D'anna Isa:

„Am ales sa fac acest colaj cu o emotie in suflet, iubesc tot ceea ce tine de acest anotimp numit toamnă, imi plac culorile frunzelor, un machiaj delicat asortat in ton cu tinuta, un cojocel de care sunt nedespartita, produsele mele preferate sunt glossul, blush-ul aramiu si bineinteles paleta de farduri. Peisajul din colaj este de la Poiana Marului un loc de unde nu-ti mai vine sa pleci, aerul curat, apa limpede si curata sunt de vis. Toamna este un anotimp al culorilor, al preparatelor de pus in camaruta pentru iarna, a bunatatilor facute din vestitul dovleac, al vinului fiert cu scortisoara pentru a ne pune sangele in miscare, placerea de a manca castane prajite, un anotimp incarcat de atatea lucruri frumoase si locuri de vizitat. Anotimpul melancoliei si aleile pustii imbracate de frunzele galben-ruginii constituie decorul perfect pentru meditatie, visare si liniste interioara.”


Anca Gabriela Lupu:

„Am ales aceste produse, deoarece am un ten acneic, si ele ma ajuta sa o tin sub control, sau macar, nu o agraveaza. Deci ele, nu imi fac doar viata mai frumoasa, ci ma fac pe mine mai frumoasa.”


Catalina Păun:

„Negrul reprezintă moartea naturii și auriul reprezintă culoarea frunzelor uscate. Este o manichiură care mie îmi place foarte mult și pe care o port cu drag fiindcă sunt de părere ca se potrivește perfect cu anotimpul toamna și cromatica sa aferentă.”


Maria Adriana Gutu:

„In colaj sunt cateva poze cu machiaje facute de mine,manichiura(ce-i drept ,de anul trecut pe vremea asta) si minunatele mele oje.LE ador!!Le-am luat acum doua saptamani dintr-un magazin din centru Constantei si inca nu m-am saturat de ele!Clar ele imi sunt cele mai folositoare toamna asta!Am ramas uimita de ele,deoarece chiar rezista pe unghii si daca stau cu mana in apa.Imi e drag ca nu mai stau sa imi fac unghiile zi de zi!Iar la machiaj,in sezonul asta folosesc foarte des auriu sau diverse nuante de maro!
Btw,esarfa din poza este preferata mea!!o port mai mereu acum toamna.O am de trei ani,si inca e intr-o stare buna!”


Hadasa Almasan:

„Toamna este anotimpul meu preferat, iar concursul organizat de tine m-a determinat sa ies din casa si sa ma apuc sa fac poze. Iti trimit doua pentru ca nu ma pot hotari care este mai buna. Am ales sa fotografiez aceste produse din doua mari motive.
Primul este acela ca toamna este fragila. Desigur, pare vie si de neinfrant, adevarul este ca natura incepe sa se usuce, se deterioreaza. Eu cred ca noi, oamenii, facand parte din natura avem aceleasi simptome. Ne uscam si ne deterioram. Tenul este mai sensibil si mai uscat, buzele creapa, parul cade. Asa ca incerc sa imi ajut corpul sa faca fata cu brio acestui tratament mai dur. Folosesc o masca de fata cu miere si cocos, Cutiuta cu minuni pentru buze si tratamentul de la Garnier pentru par.
Al doilea motiv este acela ca vreau sa fac parte din toamna. De aceea ojele pe care le-am fotografiat se asorteaza cu culorile toamnei. Imi place sa imi privesc unghiile si sa le compar cu culoarea unei frunze ruginii, sau cu culoarea unui mar rosu aprins.
Oricum ar fi, iubesc toamna pentru ca, desi pare ca lumea se destrama, eu vad un echilibru perfect intre om si natura. ”


Pandrea Florina:

"Acestea sunt produsele mele preferate si cele mai utilizate in perioada asta. Toamna am tendinta de a purta maro pe buze si la ochi tus negru, simplu, fara combinatii de culori. "


Andreea Dumitru:

„Am ales sa fac un colaj cu o tinuta(mai mult sau mai putin) in care sa apara si unghiutele mele.
Pulovarul meu preferat de toamna este acesta, cu imprimeu tip camuflaj si mi se pare ca e perfect in combinatie cu toate culorile naturii tomnatice, accesorizat cu o curelusa maronie ca o ghinda... Si, ca sa asortez un pic, manichiura am facut-o un visiniu asemanator cu al esarfei care ne tine si de cald in perioada asta. Cireasa de pe tort este de fapt o gutuie parfumata.”


Narcisa Mironese:

„In prima poza sunt parfumurile mele preferate pe timp de toamna (ce bine-mi pare ca a venit toamna si pot sa folosesc aceste pafumuri, ale caror arome erau prea puternice pentru vara).
Apoi produsele mele preferate de machiaj: niste farduri no-name - dar care imi plac tare mult, ruj cu ceva sclipici prin el si cel aramiu - pe care nu l-am vazut pe buzele nici unei fete, dar care mie imi vine tare bine si oje pastelate sau cu sclipici - nu sunt adepta ojelor colorate din cauza ca unghiile mele sunt micute si nu prea imi reuseste manichiura. :))
Apoi o colectie de produse pe care le folosesc cu drag toamna asta. Si in final, pentru ca n-a avut cine sa-mi faca poza, mi-am facut eu un selfie cu tinuta care mai aduce putina veselie toamnei (ma refer la rosul hainutei) si pantofii preferati pe timp de toamna care-mi completeaza tinuta. ”


Iuliana Elena:

„Acestea sunt produsele mele preferate care imi fac zilele de toamna mai calduroase si insorite in ciuda vremi de afara.”


Claudia Dumitrescu:

„Buna fetele,asa ar arata o zi din aceasta toamna placuta mi ar fi placut sa realizez direct un machiaj,dar bebita mea nu mi prea lasa timp,sunt o fire melancolica dar si sensibila,imi plac schimbarile si incerc sa le accept pe toate asa cum sunt!”


Rodica Mihaela:

„Ti-am trimis 3 dintre lucrurile mele preferate in aceasta toamna.
Batonul 3in1 de la Elf, pe care il folosesc in loc de fard de obraz si uneori fard de ochi.
Glossul Essence imi place la nebunie pentru ca imi ofera un machiaj al buzelor foarte natural si eu sunt adepta machiajelor naturale in orice anotimp.
Cat despre haine prefer sa fie lejere si calduroase asa ca aleg intotdeauna cu mare placere puloverele XXL, colantii si paltoanele.”


Înainte să anunț câștigătoarele, trebuie să mai precizez că foarte mult am ținut cont și de ceea ce ați transmis fiecare prin mesaj, nu doar prin poze - e evident că nu puteam să punctez doar o poză cu produse, dacă nu m-ați convins prin cele spuse.

Pentru câștigătoarele premiului cel mare am punctat împreună cu Ira ambele înscrieri și nu ne-a fost deloc ușor să rămânem la un singur nume, dar în cele din urmă am decis ca premiul să meargă la Hadasa Almasan! Felicitări, te aștept cu datele de livrare pe adresa justella1993@gmail.com!

Premiul cel mic oferit de mine, unde am luat în calcul doar înscrierile de mai sus, merge către D'anna Issa! Iar pentru că Andreea Dumitru a fost singura care mi-a trmis o manichiură cu model, am decis să ofer un mic premiu surpriză, ca un bonus! Felicitări, fetelor! Vă aștept și pe voi cu datele de livrare la adresa de email menționată mai sus.

Ira o să vă mai țină puțin în suspans până o să anunțe câștigătoarele pentru premiul oferit de ea, așa că vă invit să urmăriți postarea de aici, unde o să facă anunțul!

Cele care nu ați câștigat sper să nu fiți supărate, am apreciat fiecare înscriere în parte, însă pe toate nu puteam să vă premiez. Cât de curând va urma un alt concurs (posibil chiar mai multe, mai vedem), fiindcă peste o săptămână blogul împlinește doi anișori!

8 comentarii

  1. Felicitari fetelor! Si mie mi-a placut inscrierea lui Hadasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aceasta surpriza de toamna, ma bucur sincer ca ti-a placut colajul meu! Iti doresc cat mai multe cititoare fidele si articole interesante cum ai avut si pana acum! te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar mi-a placut tare mult sa vad o astfel de postare!

    RăspundețiȘtergere