Week in photos #58

Nu știu dacă am mai absentat vreodată de pe blog pentru atât de mult timp, nu cred. Săptămâna asta am simțit însă nevoia de o pauză, fără un motiv anume. Doar am vrut să îmi dau mai mult timp să mă organizez mai bine și să mă gândesc la unele schimbări pe care vreau să le fac pe blog (nimic major, mărunțișuri) și la unele proiecte viitoare mai speciale. Mi-a fost dor să scriu, m-am simțit ciudat să n-o fac și simt că am rămas rău în urmă cu toate subiectele pe care vreau să le abordez, dar sper că o să fie timp de toate!

Nu o să spun prea multe despre evenimentul tragic din Colectiv, care m-a afectat și întristat, întreaga poveste mi se pare desprinsă dintr-un film de groază, însă eu încerc ca prin postările de pe blog să vă aduc un mic zâmbet pe față, nu să vă întristez. Iar în plus nu simt că aș putea spune ceva ce ar ajuta cu adevărat. Regret faptul că nu pot dona sânge, din cauza problemelor de sănătate pe care le-am avut și a tratamentelor pe care încă le fac, dar dacă voi știți că puteți dona, vă îndemn să o faceți, e un gest mic care contează mult, în momentele astea și nu numai!

Să revenim acum la părțile frumoase ale săptămânii...


V-am spus încă de duminica trecută că vreau să încerc cărțile de colorat pentru adulți, atât de ludate, dar momentan am început cu ce am găsit online gratuit, ca să văd cum mi se pare. Și da, chiar îmi place, mi se pare foarte relaxant, te deconectează, iar rezultatul atât de colorat mă face să zâmbesc. Chiar vă recomand să încercați!


Așa cum am mai spus-o, nu sunt eu mare fană a Halloween-ului, însă îmi place să-mi fac manichiuri tematice, iar anul ăsta am realizat doar ceva simpluț și nevinovat - un păianjen și pânza lui.


Ieri am mâncat cele mai bune prăjituri care nu îngrașă, la evenimentul organizat de Mona, în centrul de estetică Hypocrat! Și mă știți că mie-mi plac rău dulciurile, nu merge să mă amăgești cu orice, dar astea chiar au fost bune rău, foarte ușoare și totodată bune la gust. Trebuie să încerc așa ceva și acasă!


În cadrul aceluiași eveniment, când am fost la salină, eu și Ira ne-am făcut de lucru cu jucăriile destinate celor mici.... și ne-am pus pe colorat. :))


Azi am fost la târgul Makeup Fest, am admirat puțin din spectacole, am studiat și standurile, dar per total n-am fost foarte impresionată, mă așteptam să fie mai multe branduri și reduceri mai consistente. De aceea am și decis că nu are rost să dedic un articol întreg ca să vă arăt și povestesc ce e pe acolo... că nu sunt multe de spus, găsiți toate detaliile pe pagina de facebook a evenimentului. Am plecat totuși cu câte ceva acasă, dar n-am mai apucat să le pozez.


La Bioderma mi s-au părut reduceri și promoții simpatice, deși tot nu se comară cu ce e la Farmacia Tei, iar la Melkior am descoperit ultimele noutăți (un rimel, două nuanțe noi de rujuri, o nouă ojă). Am descoperit și niște branduri noi, dar nu m-au atras să cumpăr, că nu știu prea multe despre ele.


În seara asta urmează să fac o primă probă mult lăudatului ulei demachiant de la Balea, pe care mi l-a oferit Ira ieri. Pe ea n-a impresionat-o, sunt curioasă mie cum o să mi se pară. Dacă vreți să aflați și părerea mea despre el, după ce îl încerc, aștept să-mi spuneți.

Să aveți o săptămână frumoasă și liniștită! Sper ca luna noiembrie să fie una cât mai bună pentru toată lumea!

26 de comentarii

  1. Draga mea, chiar ti-am simtit lipsa si am venit pe blog de 2 ori, crezand ca poate nu-mi apar mie postarile noi in feed. Sper ca ti-a priit pauza si abia astept postarile viitoare! Imi doresc si eu desene, probabil tot cu ce gasesc online voi incepe. Trebuie sa-mi iau si creioane :)
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a făcut să zâmbesc comentariul tău, mulțumesc! Eu zic acum că mi-a priit, am agenda plină de idei pentru blog și o poftă teribilă de pozat și scris, timp să fie!
      La mine a fost mai simplu cu creioanele, până să apuc eu să-mi cumpăr mi le-a oferit verișorul mai mic pe ale lui, că el avea altele noi. A fost oricum destul de surprins că vreau să mă apuc de colorat, la vârsta mea. :))
      Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  2. Mi s-a părut destul de puțin promovat Makeup Fest, eu cred ca am auzit doar o dată de el acum vreo două săptămâni și uitasem deja când are loc.
    Mare noroc aveți cu Farmacia Tei, multe minunății la prețuri mici ascunde.
    Îmi pare rău să aud că ai și tu probleme de sănătate, nu știam... Sper ca tratamentele să dea rezultatele scontate și să fii bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut slabă inclusiv promovarea, eu am aflat de el prima oară din surse neoficiale, ca să zic așa. Sunt de acord cu Farmacia Tei! :D
      Mulțumesc frumos, dar în principiu sunt bine acum, doar că o să iau pastile toată viața și o să tot fac controale, nu e mare lucru atât timp cât toate analizele ies bine, cum tot ies de câțiva ani.

      Ștergere
  3. Ce frumoasa e oja de pe degetul mic? Nu ne-o prezinti?
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, oja este cea pe care am prezent-o acum ceva vreme aici: http://www.ella-beautycorner.com/2014/11/notd-black-3d-texture.html , doar că acum am aplicat top coat peste ea, care i-a dat luciu dar i-a și luat din efectul texturat.
      Mulțumesc și îți doresc la fel!

      Ștergere
  4. Frumos, pupicei Ella <3. Sa vedem ce ai luat de la Make-up Fest <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să vă arăt eu pe parcurs, nu sunt oricum prea multe. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Sa stii ca ti-am simtit lipsa, si tot urmaream daca ai postat ceva nou, insa in acelasi timp, inteleg nevoia de a lua o pauza, sa-ti pui ordine in ganduri si in toate cele. :D Eu cred ca o sa revii cu forte proaspete si articole frumoase, asa cum ne-ai obisnuit. La mine asa se intampla, dupa o pauza am o pofta de scris articole de nedescris. ;)) Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură mult să aflu asta, înseamnă că nu trebuie să mai fac puaze din astea așa lungi! :))
      Mulțumesc, așa sper și eu să fie! Așa e, chiar am poftă de scris, îmi era dor!
      O săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  6. Bine ai revenit! Ne era dor de tine!
    Eu inca nu sunt pregatita de cartile de colorat pentru adulti. Hmm...Cred ca m-am obisnuit cu strss-ul si m-as simti singura fara compania sa. ;))
    Imi place mult manichiura ta iar prajiturile acelea arata... mmmm... yummm. ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc din suflet! Și bine v-am regăsit. :D
      Hai că ai fost tare cu compania stresului. :)) Eu prefer singurătatea decât cu el!
      Mă bucur că-ți place manichiura, iar prăjiturile chiar erau yummy!
      O săptămână frumoasă! Pupicei!

      Ștergere
  7. Hihi, lipsa ta chiar am observat-o, dar m-am gandit ca poate ti-ai dorit un moment de pauza. Mai ales ca esti destul de activa. :D
    Unghiutele de Halloween sunt foarte dragute. Jocul de culori de asemenea arata tare bine.
    De colorat, nu am mai colorat de ceva timp, dar din cand in cand imi place sa "mai mesteresc" ceva handmade. Asta cand imi permite timpul, bineinteles. Chiar este o terapie foarte buna.
    Pupici si o saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar mă întrebam în timpul ăsta dacă mi-a sesizat cineva absența sau n-a observat nimeni. :D
      Mulțumesc, mă bucur că îți place!
      Am încercat și eu cu tot felul de mici proiecte handmade, dar parcă pentru asta n-am suficientă răbdare, poate n-am încercat eu ce trebuie.
      Săptămână minunată și ție! Pupici!

      Ștergere
  8. Si eu sper ca luna noiembrie sa fie una plina de soare! Abia astept review despre uleiul demachiant ca sa nu-l cumpar degeaba. Momentan folosesc demachiantul bifazic de la Nivea. Eu nu pot dona sange asa ca am ales sa donez bani si sper sa ajute! Ieri am implinit 6 ani de relatie asa ca am iesit la o plimbare si la un pahar de vin fiert.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa să fie pentru toată lumea! O să revin cu o părere cât mai curând, după ce-l mai folosesc o vreme.
      Foarte frumos gestul tău și cu siguranță e de ajutor!
      La mulți ani frumoși împreună!

      Ștergere
  9. daca ai simtit nevoia de o pauza, e bine ca ai luat-o :) noi te asteptam :).

    sunt curioasa de demachiantul asta de la balea de ceva vreme, dar am o tona de demachiante acasa :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că a fost pentru prima oară când am simțit asta, dar nu cred că se va mai întâmpla din nou prea curând. Poate după încă vreo doi ani. :)) Mă bucur să vă găsesc încă aici, să văd că nu m-ați uitat. :D

      Te înțeleg perfect, tot din cauza tonei de demachiante am amânat și eu să-l încerc. :)) După prima probă nu pot spune prea multe, dar o să revin cu câteva scurte impresii. :D

      Ștergere
  10. N-am ajuns si nu voi ajunge anul asta la Make-up Fest...Cred ca as fi plecat cu cate ceva de acolo! Am vazut pensule de la EcoTools, Paese si multe branduri!
    Anul trecut nu m-a impresionat foarte mult, insa probabil daca eram insotita...altfel statea treaba! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că nu pierzi foarte multe. EcoTools n-au fost, cel puțin eu n-am văzut, poate confunzi cu pensulele CALA care arată foarte asemănător.
      Anul trecut nu cred că am fost. Contează și asta, când mergem mai multe fete ne mai ispitim unele pe altele. :))

      Ștergere
  11. Fiecare dintre noi are nevoie de time out, de la blog...avem si o viata personala!
    Foarte reusita si draguta este manichiura ta de Halloween, imi place mult combinatia de oje!
    Eu chiar sunt curioasa de demachiantul Balea, pana acum nici nu am auzit de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, nu e vorba de asta, îmi găsesc suficient timp pentru viața personală și când sunt activă pe blog, doar că acum mă încurcă și lumina, faptul că se întunecă devreme și alte lucruri de genul ăsta. Și mereu simțeam că fac totul pe ultima sută de metri, așa că am vrut să mă organizez puțin, să-mi pregătesc câte ceva în avans etc.

      Mulțumesc, mă bucur că-ți place manichiura!
      Atunci cu siguranță o să revin și eu cu niște impresii!

      Ștergere
  12. Imi plac foarte mult postarile tale si sper sa fie si mai dese. Poate ca blogul nu e o prioritate, trebuie sa ne concentram si pe lucrurile din viata. Dar totodata sper sa compensezi in perioada urmatoare. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, mă bucur mult să aflu asta! Cel mai probabil o să revin la „programul” obișnuit, de minim o postare pe zi, de acum în colo. :D
      Blogul face parte din viața mea și eu cred că dacă vrei, îți poți găsi timp de toate! Încerc să nu mai îmbrățișez scuza cu timpul și să mă bucur de pasiunile mele, printre care se află și blogul.

      Ștergere
  13. Daaa, eu deja am vechime cu coloratul pentru oameni mari, am facut zeci de pagini de pe net. I-am cumparat mamei o carte de ziua ei si a fost mega incantata. Fina mea a primit si ea una de la mine, asa ca urmatoarea mi-o fac cadou chiar mie!:) Ajuta mult si in plus colorez in rand cu Katia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că și ție îți plac! Mă gândesc că e și mai mișto când colorezi împreună cu fiica. :D

      Ștergere