Random stuff

Azi nu vreau să abordez un subiect anume, dar vreau să adun la un loc câtev gânduri, planuri, obsesii etc. Chestii aleatorii, dar toate de beauty, mai mult sau mai puțin...

- Am dezvoltat în ultima vreme o atracție teribilă pentru brandurile care nu se găsesc la noi pe piață. Majoritatea le-aș putea lua de pe site-uri din afară care livrează și la noi, dar cine dă comandă doar pentru un ruj? De curând mi s-a pus rău pata pe produsele de la Nars. Nici nu are rost să enumăr toate produsele pe care le-aș vreau și nici restul brandurilor care mă atrag, unele și mai inaccesibile de atât.


- De vreo două luni mi-am schimbat iar „rutina” de machiaj, prefer să-mi fac mai întâi machiajul tenului, iar la final machiajul ochilor. Mi-am dat seama că fardurile pe care le am nu sunt prăfoase și dacă le folosesc împreună cu pensule bune, nu am probleme cu fardul căzut pe obraji. Iar în felul ăsta, în funcție de timpul care-mi rămâne pentru machiajul ochilor, mă decid și ce să-mi fac... ceva simplu sau ceva mai complex.

- Nuanța Closer de la Melkior e ultima mea obsesie în materie de rujuri! Nu m-aș fi văzut vreodată purtând o nuanță atât de închisă pe buze, însă acum sunt obsedată de rujul ăsta, e absolut superb. Iar că iubesc rujurile de la Melkior, în general, v-am mai spus. Trebuie să-i fac și un swach cu prima ocazie, ca să-l vedeți mai bine, că e mai frumos decât în poza oficială.

Ultimele două nuanțe lansate, Closer în stânga.

- Problemă existențială din ultima perioadă: să dau acum comandă la Yves Rocher, profitând de ofertele despre care am scris aici? Sau să aștept până la Black Friday, că poate apare ceva mai tentant? Asta mă întreb de câteva zile, iar acum lansez întrebarea către voi, că eu nu mi-am răspuns încă. Nu prea-mi place să las pasărea din mână pentru aia de pe gard și, totodată, ard de nerăbdare să încerc noile game de sărbători!


- Vreau să-mi reorganizez produsele de makeup într-un mod mai eficient, nu prea mai sunt mulțumită de cum sunt acum aranjate și sper să ajung mâine prin Jumbo ca să-mi mai iau niște organizatoare (am eu niște idei, am văzut ceva mișto). Sunteți interesate să vă arăt ce o să-mi iau? Poate vă inspiră cumva.

- Că tot am pomenit de organizare, recent mi-am mai comandat de pe ebay încă un suport de rujuri, că primul e de mult timp plin. Îmi dau seama că am dezvoltat o mică-mare obsesie pentru rujuri, am o grămadă pe care le ador și tot mai vreau muuulte altele. Cred că ar fi cazul să mai spun „stop” de la a adăuga altele noi la colecție, dar stați să mai bifez câteva, mai întâi. :)) Până mă opresc din bifat, probabil o să am nevoie și de al treilea suport...


Voi ce gânduri/planuri de genul ăsta aveți? Avem ceva probleme existențiale în comun?

Restul întrebărilor le-am lansat direct în articol...

26 de comentarii

  1. Mmm curioasa despre ce organizatoare este vorba...poate ma inspiri! :D
    Si eu mai am nevoie de una alta pentru produsele mele...care nu-s atat de multe!
    Nars....da! Eu am tot ochit cateva produse de la Benefit, Too Faced...ba chiar Revolution - o sa mai caut despre acestea din urma!
    Cat despre cumparaturi...astept Black Friday! Sa vad ce reusesc sa bifez! Sper sa bifez cateva din dorintele mele de demult! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi sper să ajung prin Jumbo, sper să găsesc ce vreau și dacă da.. o să vă arăt! :D
      Oricât de multe sau puține sunt, e bine să fie cât mai frumos organizate, astfel încât să ai vizibilitate asupra tuturor produselor, să nu uiți de nimic.
      Hehe, cele menționat de tine sunt mai ușor de achiziționat... bani să fie. :)) Am și eu câteva pe wishlist de la Benefit și Too Faced, de la cei din urmă chiar am ochit un pachet pentru sărbători cu ceva ce vreau mult, o să mă duc zilele viitoare în Sephora să văd cât costă.
      Îți urez succes, să bifezi cât mai multe... sau chiar pe toate.
      Pupici

      Ștergere
  2. Si eu vreau produse Nars, nu am folosit nimic pana acum... Sper sa ai ocazia sa intri in posesia lor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, îmi doream de mai mult timp, dar acum am făcut o mică obsesie pentru ele. Mulțumesc la fel! :D

      Ștergere
  3. Eu abia astept black friday...saptamana asta era sa o comit de doua ori (si e abia miercuri) dar in ultima clipa m-am razgandit...cu gandul ca poate o sa regret daca nu imi pastrez pusculita pentru momentul ala (adica vinerea neagraaaaa)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu abia o aștept, sper să merite așteptarea! Eu am tot comis-o în ultima vreme, dar n-am niciun regret! :))

      Ștergere
  4. Avem un suport similar pentru pensule - asta a fost primul meu gand! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred că avem același suport de pixuri... pentru pensule. :)) L-am remarcat și eu la tine! :D

      Ștergere
  5. Si eu visez la Nars... ;))
    Nuanta aceea, Closer, mi se pare geniala. De la primele articole publicat in blogosfera mi-a atras atentia. Da, chiar merita un loc fruntas in topul preferintelor.
    Astapt cu nerabdare Black Friday-ul pentru a-mi face de cap desi, teroetic ar trebui sa fiu cuminte. Ah, ce greu e! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! :D
      Mă bucur că-ți place! Mie nu știu dacă mi-ar fi atras atât de tare atenția din poza oficială, dar am avut ocazia să-l văd live la lansare și când i-am făcut un swach am zis instant că trebuie să fie al meu. :))
      Mă mai gândesc și eu uneori că de fapt n-am nevoie de nimic din ce plănuiesc să cumpăr, dar... sunt lucruri pe care mi le doresc și vorba aia, o viață avem. :))
      Pupici

      Ștergere
  6. Eu deja am facut doua comenzi la Yves Rocher si mie teama ca oferta de Black Friday o sa fie atat de tentanta incat nu o sa-i rezist. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suuuper. Sunt curioasă ce ți-ai luat! Așa mă gândesc și eu, că dacă o să comand acum, o să apară vreo ofertă foarte tentantă de BF și o să mai dau o comandă. :))
      Te pup!

      Ștergere
  7. sa stii ca si eu ma tot uit la nars in ultima luna :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul ar fi mai simplu dacă le-am avea la noi în magazine. :D

      Ștergere
  8. Sper sa merite asteptarea Black Friday asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel sper și eu, tot aștept mai multe detalii de la începutul lunii. :D

      Ștergere
  9. Si pe mine ma atrage rujul de la Melkior si o comanda la Yves Rocher pentru editiile limitate de sarbatori, dar strang din dinti si ma abtin pentru ca n-am cu adevarat nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine dacă-ți și iese. Eu mi-aș rupe dantura de strâns din dinți și cred că tot degeaba. :))

      Ștergere
  10. Eu folosesc pahare inalte cu picior pentru rujuri si alte nebunii. Pensulele stau in husele lor. Cat despre YR sper sa apuc ceva in magazin de BF, doar geluri de dus vreau.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee drăguță, arată bine (am mai văzut la fete), dar pentru mine n-ar fi prea practic, n-aș avea vizibilitate asupra tuturor... și mi-ar trebui cam multe pahare. Hunsele le folosesc doar în vacanțe.
      Nu știu dacă vor avea oferte și în magazinele fizice, anul trecut nu cred că au avut.
      Pupici

      Ștergere
  11. cam multe produse pentru buze ai... mă tentează și pe mine să „cunosc” produsele celor de la Yves Rocher, nu țin minte să fi încercat ceva de la ei, dar mereu mă trezesc că deja am prea multe produse dintr-o anumită gamă de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt conștientă că am cam multe, dar tot mai vreau câteva.
      Au unele produse foarte mișto la YR, trebuie să le acorzi o șansă, pentru început măcar gelurilor de duș cremoase. :D

      Ștergere
  12. Și eu sunt tentată de oferta YR, vreau un gel de duș gomant cu măr și lumânarea din aceeași colecție, cea de Crăciun. Însă cred că mai aștept, poate vor băga un cod din acela de 100 lei reducere :D.
    Produse NARS nu am folosit niciodată, dar vreau să o fac. Vedeam mereu la Sarah Jessica Parker în Sex and the City, avea niște nebunii pentru buze de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot la un astfel de cod sper și eu, sau la orice produs la 1 leu dacă achiziționăm de minim X lei (parcă anul trecut așa a fost). Și eu cele mai multe tot din noile game vreau.
      Au multe produse foarte lăudate, mă tentează și rujurile, dar și un fond de ten, un concealer și muuulte altele. :))

      Ștergere
  13. asa, am notat suportul pentru rujuri, ca nu mai am loc de ele. Si eu stau in dubii cu o comanda la YR, cred ca mai astept putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte practic, stau super rujurile în el, păcat doar că cele mai „grăsune” nu încap. :(
      Și eu încă aștept, tot sper la un semn legat de BF, să spună măcar dacă se bagă sau nu.

      Ștergere