Week in photos #9

Aproape s-a mai scurs o săptămână, una neașteptat de frumoasă în cazul meu! N-a fost chiar totul „roz”, dar nici nu vreau să aduc în discuție lucruri mai puțin plăcute, e mai bine să ne concentrăm pe lucrurile frumoase, nu-i așa? Săptămâna asta am făcut o mulțime de poze din care cu greu am ales și de aceea am schimbat (din nou) formatul acestui articol. Aștept să-mi spuneți ce părere aveți, dacă e mai ok așa cu o descriere scurtă sub poză, în loc de rezumat la final. Să trecem totuși la poze...


La început de săptămână am descoperit niște ciocolate foarte bune și foarte ieftine! Cred că sunt noi apărute, se găsesc în Kaufland la promoție (până-n 2 lei), iar dintre cele două cel mai mult mi-a plăcut cea cu căpșune. Clar, trebuie încercate și alte sortimente!



Mai știți când vă spuneam că mie SF-urile ori îmi plac foarte mult ori deloc? Ei bine, Țestoasele Ninja se încadrează la prima categorie! L-am vizionat cu plăcere, am râs cu poftă și cu lacrimi!



Nici nu vă imaginați cât m-am bucurat când prietenul meu m-a sunat să-mi spună că a găsit o ofertă foarte bună la o cameră DSLR! A fost singura zi în care abia așteptam să se scurgă orele, eram nerăbdătoare să mergem să o achiziționăm. Am avut parte de ceva peripeții în magazin, dar important e că în cele din urmă am intrat în posesia acesteia și că suntem foarte mulțumiți de ea!



Am făcut din nou bruschette, de data asta puțin mai arătoase dar și mult mai bune decât cele de săptămâna trecută!



Săptămâna trecută am profitat de reducerile de Halloween de la MakeShop și săptămâna asta mi-a ajuns comanda. În sfârșit am intrat în posesia mult lăudatului Matte Me de la Sleek și a altor produse mult lăudate! Câteva prime impresii o să vă spun într-un articol viitor.



Am mai avut o nouă comandă și la MiniPrix, în care am inclus geanta din imagine dar și o pereche de cizme pe care o să vi le arăt cât de curând.



Un alt film văzut săptămâna aceasta care merită menționat e Dare Devil, tot un SF! Deși e o copie după Bat Man mie mi-a plăcut.



Vineri a fost o vreme atât de plăcută încât am revenit din nou la hainele de toamnă, de la cele de iarnă! Deși a fost o zi plină și obositoare, pe seară am dat o raită prin parc, era atât de plăcută vremea! Mi-ar fi plăcut să pot profita de moment să facem și câteva poze pentru o postare din secțiunea outfit (cam mult neglijată) dar era mult prea întuneric afară. :(



Ador să mă plimb seara prin parcurile sau pe străzile capitalei și să admir clădiri și peisaje. Da, ai ce vedea și-n București!



A devenit o tradiție ca de Mihail și Gavril să-mi facă mama salată de boeuf, una din mâncărurile mele preferate (dar nu preparate de oricine)! A fost delicioasă, abia m-am putut opri din mâncat. Scuzați că vă arăt farfurie începută, dar cine credeți că se gândea la poze înainte să ne săturăm?



N-am avut sâmbătă tort, dar am avut niște prăjiturele delicioase! Păcat de vânzătoarea care le-a ambalat aiurea și le-a stricat aspectul, dar tot au fost bune!



Și pe final... câinele meu jucăuș și pupăcios care nu vrea să stea la poze (de aceea lipsesc urechile din peisaj și e puțin ștearsă poza). :))


Ar mai fi fost multe de arătat și spus, dar mă opresc aici! Pe final vreau să urez și eu (cu întârziere) un sincer La mulți ani celor care v-ați serbat ieri ziua de nume! Am fost atât de amețită ieri încât am uitat complet să scriu o urare în postare.

Pentru voi cum a fost săptămâna aceasta? Vă doresc ca săptămâna viitoare să fie cât mai bună și frumoasă!

22 de comentarii

  1. Frumoasa foc pufosenia! Ciocolatele de la Kaufland sunt suuuuuuper! Ti le recomand si pe cea cu menta, cea cu cocos (si alba si neagra) şi cea cu frisca... mmmm... de fapt, pe toate!
    Mi-ai facut o pofta cu salata boeuf...mor! As manca o tona o data! Tare mi-e ca ma sacrific si fac si eu
    Bruschetele tale arata super! cred ca-s la fel de bune precum arata!
    Te invidiez pentru ca stai in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa ajung si eu la tot felul de evenimente de beauty si make-up... dar deh! la noi, mai rar! sau deloc!
    Te astept si pe blogul meu, si poate ne urmarim reciproc! Mult spor in continuare!
    http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mie mi-e drag rău de el, îl smotocesc de fiecare dată când merg la părinții mei. :D
      Daaa, sunt delicioase! Din cele enumerate de tine mă atrage cea cu cocos, sunt înnebunită după cocos! Menta în ciocolată mie nu-mi place, iar pe cea cu frișcă am încercat-o ulterior și mi-a plăcut... dar nu mai mult decât cea cu căpșune. :D
      Mie-mi spui? Am mâncat de trei ori într-o zi și aș mai fi mâncat, dar îmi era teamă că o să mi se facă rău. :))
      Hehe, mulțumesc! :D Nouă ne-au plăcut mult și vreau să mai încerc și alte combinații!
      Din punctul ăsta de vedere nu ai de ce să mă invidiezi fiindcă nu prea reușesc să-mi fac timp de astfel de evenimente, mai mereu când îmi doream mult să ajung la unul intervenea ceva. :(
      Te urmăresc de ceva timp, în limita timpului disponibil, dar mulțumesc pentru invitație!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Ai avut o saptamana tare... gustoasa :))
    Felicitari pt noul aparat, sa-l stapanesti sanatoasa si sa faci tone de poze frumoase cu el! si Cu scuzele de rigoare iti urez la multi ani cu intarziere de ziua numelui.
    Eu vreau sa incerc editiile limitate de iarna de la Heidi: Creme Brulee, Tiramisu si inca una, dar toate 3 ma tenteaza rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, bine zici. :))
      Mulțumesc frumos, sper să fac cât mai multe poze și cât mai frumoase... deși nu sunt eu cel mai iscusit fotograf dar exersez! :D Mulțumesc și pentru urări, se acceptă oricând! :))
      Nu știam de edițiile lor limitate, bine că mi-ai spus... o să mă uit după ele. :))

      Ștergere
  3. vai, ce praji si ce catel frumos ai!
    sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și au fost mai bune decât arată, hehe. :D Mulțumesc, mulțumesc mult!
      La fel îți doresc și eu ție, Adina! Pupici!

      Ștergere
  4. Incep cu raspunsul la intrebarea ta : da,imi place mai mult asa aceasta postare,cu poza si o scurta descriere sub ea :) .
    Oh,Matte Me <3.Ai ales o nuanta superba <3.
    Imi place noua ta "jucarie",sa o folosesti sanatoasa :*.
    In incheiere iti urez si eu un "La multi ani!" intarziat si multa,multa fericire.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult și mulțumesc frumos pentru părere!
      Hehe, și mie-mi place mult nuanța, era singura din cele disponibile pe care aș purta-o în perioada asta.
      Mulțumesc frumos pentru urări!
      Pupici

      Ștergere
  5. Foarte frumoase pozele , si eu m-am uitat la testoase saptamana asta si am ras copios!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, ce coincidență! :D Mă bucur că și ție ți-a plăcut!
      Pupici!

      Ștergere
  6. Uituca am fost si eu, am uitat sa 'ti pup' si sa iti urez de bine de ziua numelui.. :(( La multi ani cu intarziere, multa sanatate si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca! :*
    Revenind la aparatul foto, e wow, se vede ca este un aparat bine dotat, profi. <3
    Ciocolatelele Katy din Kaufland sunt printre preferatele mele, eu consum mai mult din cele cu ciocolata neagra, imi plac mie mult cele amarui, <3 dar si celelalte sunt bune rau, intotdeauna cand vin la cumparaturi nu lipseste din categoria dulciuru ciocolatica Katy si ceva fursecuri de la Nadine. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nicio problemă, știu cum e. :)) Mulțumesc frumos pentru urări!
      Chiar e foarte bun, și-a meritat bănuții! :D
      Deci nu e chiar așa de nouă ciocolata asta? Eu acum am descoperit-o, sunt mai întârziată. :)) Nici de fursecurile Nadine nu cred că știu, o să mă uit după ele.
      Pupici!

      Ștergere
  7. Sunt foarte bune ciocolatele din Kaufland . Le-am incercat si eu .
    Prajiturele arata delicios :)
    Iti urez La multi ani ! cu intarziere .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac!
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  8. Salata de boeuf am facut si eu de curand, e una din mancarurile mele preferate. Blanosul e tare frumusel, lui Emi, blanoasa mea, i-ar placea de el. :) Cat despre Bucuresti, mie imi pklace sa ma plimb in zonele cu case. In cartierul Vatra Luminoasa, langa parcul 23 August sunt cateva stradute doar cu case spre placerea mea. Acum ca vine Craciunul or sa fie toate care mai de care mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de fete harnice! :D
      Mulțumesc, mulțumesc! Cred că și lu al meu i-ar plăcea de Emi, e blând cu câinii dacă și ei sunt cu el. :)) Eu cum am stat la casă până nu de mult sunt mai puțin impresionată de astfel de zone în general, dar iarna și mie-mi place să văd casele împodobite, arată de vis! Acum că ai zis mi-ai trezit amintiri și parcă aștept cu mai mare nerăbdare să văd totul împodobit, hehe! :D

      Ștergere
  9. Ce noroc pe mine ca am mancat de seara! Anumite poze sunt prea "apetisante". Salata de boeuf, am facut saptamana trecuta, deci cu asta nu mi-ai mai facut pofta. :))
    Sa stapaniti sanatosi camera foto si mai ales sa o "butonati" mult si sa ne aratati si noua pozele. :D
    Ce frumos e cutu! ♥ Si ce privire dulce are! Eu sunt mai mult cu pisicile, dar m-am topit cand am vazut poza de final. Spune-mi te rog, cum il cheama? Ti-am mai spus ca avem aceleasi gusturi? Sigur, ti-am mai spus. Plicul de la Miniprix, l-am adaugat in cos de cum l-am zarit pe site. Exact imprimeul ales de tine si cel in nuante de vara (verde lime, bleu, oranj, roz).
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, nu prea sunt indicate postările mele week in photos pentru fetele care țin dietă. :)) Ai fost harnică, eu n-am avut încă curaj să-ncerc să fac maioneză, sunt foarte sigură că o s-o tai. :))
      Mulțumesc mult, draga mea!
      Hehe, mulțumesc și să știi că te-ai topi de tot dacă l-ai vedea cum dă cu lăbuța în semn de „joacă-te cu mine”. :)) Rocky îl cheamă pe blănos, dar are o mulțime de porecle (puse de mine, evident). :))
      Haha, ce tare! Deci eu de cum am văzut plicul am zis că „al meu e” și l-am pus în coș fără să mă gândesc vreo secondă, nici la preț nu m-am uitat... mi-a plăcut prea mult! Și sunt conștientă că iarna nu prea port plicuri dar cine s-a mai gândit la asta? O să abuzez la primăvară de el. :D
      Pupicei! :*

      Ștergere
    2. Da, de acum incolo o sa am grija cand intru la tine pe blog pentru postarea aceasta. Fie mananc inainte, fie imi iau ceva de "rontait" in fata laptop-ului. :)) Zici ca ti-e teama sa prepari maioneza. Un blender este cel mai eficient produs din bucatarie. Pui toate cele necesare pentru prepararea ei intr-un castron, dai drumu la blender si intr-un minut obtii o maioneza ca cea de la supermarket. Dar muult mai buna si fara E-uri. :D Fata de varianta clasica, unde trebuie sa pui ulei cu nemiluita, la cea cu blender-ul adaugi tot uleiul de la inceput. Cam 150-200 ml, in functie de cata vrei sa faci. Si de asemenea, se adauga tot oul, nu doar galbenusul. Pui sare dupa gust si o lingurita de mustar si lasi blender-ul sa isi faca treaba. That's it! :D
      Rocky, este un scump. Sa va traiasca! ♥ Plicul intr-adevar, la vara o sa fie cel mai chic accesoriu pt un outfit, sau de ce nu si la primavara.
      Te pupic.

      Ștergere
    3. Așa, așa... foarte bine faci! :)) Cred că și eu ar trebui să fac la fel când intru să răspund la comentarii. :)) Hmm, mie cea de la supermarket nu-mi place deloc, numai când o văd mă ia greața... dar totuși o să-ncerc dacă zici că e mai bună! :D Mulțumesc mult de sfaturi, o să-ncerc cândva să văd ce-mi iese. :))
      Mulțumim frumos! Da, da... sigur o să fie unul din cele mai purtate plicuri!
      Pupici!

      Ștergere
  10. in primul rand, La multi ani!!! si te rog scuza-mi intarzierea.


    cioco Katy sunt de ceva vreme pe rafturi, eu m-am indopat cu cea cu menta :)).

    ce de mancare pe-acolo, as gusta din toate cate putin :).

    si ce catel dragalas! puteam sa jur ca a stat cuminte la poza, daca nu citeam completarea ta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Nu-i nicio problemă, se acceptă oricând! :D
      Deci doar sunt eu înapoiată că le-am descoperit așa târziu. :)) Adevărul e că nici nu merg prea des în Kaufland. Mie menta combinată cu ciocolata nu-mi place deloc, deci aceea va rămâne netestată. :))
      Haha, nu mă pot abține să n-o pozez, mai ales ce arată foarte bine... ca acele prăjiturele. :D
      Mulțumesc mult! Păi nu știi câte poze i-am făcut ca să iasă bunăăă... doar asta. Nici eu nu mai știu, de fapt, că au fost muuulte. :))

      Ștergere