Două iubiri - Imprimeu floral și dantelă

Oricine mă cunoaște bine știe că am două mici obsesii când vine vorba de haine: imprimeul floral și dantela! Mi se par ambele atât de feminine și delicate, indiferent că e vorba de o rochie, o fustă, un top, o jachetă sau chiar o geantă. Ultima ținută pe care am pozat-o pentru blog are câte puțin din amândouă: un top cu print floral și o fustiță neagră din dantelă, ambele piese fiind printre favoritele mele.


Fusta e simplă, dreaptă și o pot purta până deasupra genunchilor sau mai scurtă dacă o port cu talie înaltă, cum am făcut în ziua în care am pozat ținuta pe care o vedeți acum. Pe aceasta o am de anul trecut, de pe MiniPrix a fost achiziționată, dacă bine îmi aminte. 

Topul este achiziționat recent de la New Yorker, unde în perioada asta sunt foarte mari reduceri! A costat doar 25 lei și l-am remarcat de la destul de mare distanță în magazin, m-a atras frumosul print. Când am văzut că mai e și model cu peplum, unul mai subtil, l-am luat fără să stau prea mult pe gânduri! Genul ăsta de model e preferatul meu fiindcă sunt mică în șolduri, iar acesta pune volum pe acea zonă și creează iluzia de simetrie între umeri și șolduri.



Materialul este un bumbac plăcut, lejer, iar faptul că lasă la vedere o bună bucată din spate pe mine mă încântă, mereu m-au atras genul ăsta de bluzițe. Dacă vă place modelul topului vi-l recomand, îl găsiți la New Yorker și pe negru.


În afară de cele două piese, fusta și topul, care îmi plac foarte mult cum arată împreună, am mai purtat sandalele pe care le-ați mai văzut și aici (și în locul cărora ar fi arătat mai bine niște sandale cu toc, dar știam că o să am mult de mers pe jos în ziua aia și bine am făcut că am renunțat la idee), o gentuță plic de la Avon pe care am purta-o pentru prima oară, ochelarii mei favoriți tot de la Avon pe care i-ați mai văzut, niște cerceluși simpli de argint și brățara Soufeel, care-mi e tare dragă!


N-aș fi crezut că o să ajungă să-mi placă atât de mult acest tip de bijuterie, dar acum mi se pare atât de fain să am pe o brățară înșirate talismane care semnifică ceva pentru mine! Chiar dacă în ochii multora pare doar o brățară haioasă, poate chiar copilăroasă, pentru mine e puțin mai mult de atât. Abia aștept să fac retur la brățară (sau să iau alta nouă, încă nu m-am hotărât) ca s-o pot purta continuu (în caz că n-ați citit postarea de aici, mai menționez și acum că mi-am ales greșit dimensiunea și îmi e cam mică, de aceea vreau alta). Dacă vă atrage o astfel de bijuterie, nu uitați să introduceți codul BLOG5 în cazul în care plasați o comandă pe Soufeel, pentru a beneficia de 5% reducere!


În ziua cu mica ședință foto, a bătut un vânt teribil, în majoritatea pozelor eram cu părul pe față și cu mâinile în cap. De fapt, cam așa am stat toată ziua. M-am felicitat pentru că am ales o fustă care nu poate fi ridicată de vânt, altfel nu știu de ce aș fi ținut mai întâi. Am mai păstrat pentru final o poză în care mă luptam cu vântul, una din cele în care nu arătam penibil (cred, sper). :))


Fete frumoasă, sper că v-a plăcut ținuta mea și poate v-a inspirat în vreun fel, iar acum vă invit să dați o fugă și pe la Teo - Taitzel, pentru a vedea și ținuta ei, purtată în aceeași zi! Mulțumesc Teo pentru poze și răbdare! 

Acum aștept cu interes feedback-ul vostru...

Cum vi se pare ținuta mea? Ați purta-o? Vouă vă place imprimeul floral și/sau dantela? 

26 de comentarii

  1. Esti foarte frumoasa, a fost o placere sa lucrez cu tine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! A fost o plăcere și pentru mine, trebuie să mai repetăm experiența! :D

      Ștergere
  2. Frumoasa postare......vezi ca stii sa stai si nelegata la poze :))))),nu inteleg de ce te ascunzi,esti asa frumoasa......si imi vine sa te bat :))))),pup.Top-ul e superb......de bratara nu mai zic <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Oana! Dar am zis că stau și nu mă ascund de la poze „normale”, dar nu-mi plac selfie-urile. :)) Te las să mă bați, dar tot nu fac selfie. :))))
      Mă bucur că-ți place topul meu înflorat! Pupici!

      Ștergere
  3. Daaaa, ike like! Imi placee! E cu peplum bluzita si e taaare faina!
    In sfarsit, ai iesti din barlog si ai aparut in fata camerei! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că-ți place! Da, este, dar datorită materialul e unul mai lejer, însă efectul e cam același ca la oricare. :D
      Nu știu ce aveți fetelor, că doar nu e prima oară. :)) E mai bine de un an de când tot pun poze cu mine pe blog, mai rar ce-i drept, dar am pus destule. :))
      Pupici

      Ștergere
    2. Inseamna ca trebuie si mai multe...mai multe tinute~ :D

      Ștergere
    3. Hehe, nu vreau să-mi transform blogul într-unul de fashion. :D Însă am promis că încerc să mențin o constanță de 2-3 ținute pe lună.

      Ștergere
  4. mvai, love it!!!
    impremeu floral si dantela? sunt si preferatele mele!! superba tinuta, si bratara se potriveste perfect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că-ți place! Am văzut mai devreme și ținuta ta, ne-am potrivit la fix cu dantela și imprimeul floral! :))
      Mulțumesc frumos pentru aprecieri!

      Ștergere
  5. Toate elementele tinutei imi plac, atat impreuna cat si separat! Foarte frumoasa si delicata gentuta, m-a cucerit! Te pup, fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult, Georgia! Probabil că o să le mai vedeți pe viitor și în alte combinații, pe fiecare în parte. De top cel puțin sunt complet cucerită, iar fusta o port dese ori, e și comodă și versatilă.
      Îmi place și mie mult gentuța, dar din cauza căldurilor foarte mari am evitat să le mai port pe cele tip plic (deși le ador!), fiindcă-mi transpiră mâinile pe ele. :))
      Te pup, draga mea și mulțumesc frumos!

      Ștergere
  6. super tinuta - imi place absolut totul si chiar daca eu nu sunt moarte dupa imprimeul floral, trebuie sa recunosc ca topul tau e adorabil :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, Alina! Mă bucur mult că-ți place ținuta, cu atât mai mult cu cât imprimeul floral nu e tocmai printre favoritele tale! :D

      Ștergere
  7. Îmi place muuult atât imprimeul floral cât şi dantela ♥ Outfit-ul este super drăguţ :3

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoasa bluzita si bratara.pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea, esti superba! Sunt absolut de acord cu tine. Dantela si imprimeul floral, fac o echipa excelenta impreuna. Mai asteptam astfel de postari. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o drăguță, îți mulțumesc mult! Mă bucură confirmarea ta, eu sunt înnebunită după combinația asta! Cu siguranță vor mai urma astfel de postări, am deja ceva în plan pentru săptămâna viitoare, sper să nu-mi strice nimic planul! :D
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  10. Wow! Trebuie sa mai postezi outfituri!
    Fac o petietie, aici si acum! ;))
    Esti frumoasa iar outfiturile tale sunt deosebite!
    Imi place foooarte mult tinuta de azi! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au, ce drăguță ești! Îți mulțumesc din suflet!
      Mă bucur tare-tare mult că-ți plac ținutele mele și promit că o să mai postez, cât de des posibil!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  11. Esti superba <3 Imi place foarte mult tinuta, bluzita este tare frumoasa si se asorteaza perfect cu fusta :) De bratara nu mai spun, le ador <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că îți place bluzița, pe mine m-a cucerit imediat, a fost dragoste la prima vedere. :))
      Oh, la câte charm-uri visez eu acum... :))
      Pupici

      Ștergere
  12. Este super tinuta <3 Imi place enorm bluza ! Si eu sunt de parere ca la New Yorker cand sunt reduceri apar o groaza de hainute faine ! :D Geanta-plic imi place enorm de mult :D Iti ador parul , te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur mult că-ți place bluzița! Mie mereu mi-a plăcut magazinul ăsta, am găsit de-a lungul timpului multe piese faine la super prețuri! :D
      Mă bucur și îți mulțumesc mult! Te pup!

      Ștergere