Cadouri primite - prime impresii produse

Cred că e primul articol de acest tip pe care îl postez pe blog, deși am mai avut tentative de-a lungul timpului, dar am renunțat la idee gândindu-mă că poate pare ciudat să prezinți cadourile primite, însă mi-am dat seama că mie-mi plac astfel de articole și anul ăsta chiar am primit de ziua mea mai multe produse pe care mi le doream de ceva vreme și vreau cu ocazia asta să vă spun și câteva prime impresii despre acestea. Haideți să vedem...


De pe makeup-shop.ro îmi doream de mai mult timp câteva produse și acesta trebuia să fie un fel de cadou de la mine pentru mine. Însă pentru că de cele mai multe ori eu dau adresa de la părinți când comand ceva, mama a „prins” pachetul și nu mi-a mai luat banii pe comandă, spunând că e cadoul ei pentru mine - puteam eu s-o refuz? Mai ales că și eu i-am făcut ultima oară ceva asemănător, am profitat de o comanda de a ei ca să o „rețin” drept cadou! :)) Am ales următoarele:

Ecotools powder brush - este o pensulă foarte fină, pufoasă, e o plăcere să o folosesc. Mi s-a părut totuși cam ciudată la început din cauză că e plată, însă m-am obișnuit rapid cu ea și doar pe ea am mai folosit-o în ultima săptămână. 

Set pensule Real Techniques Starter - nu cred că mai e vreun secret că pensulele RT sunt favoritele mele, la început mi-am luat doar din cele pentru ten, dar îmi doream și câteva pentru ochi, iar setul ăsta mi s-a părut cea mai bună opțiune. Am făcut o alegere bună, sunt mulțumită de calitatea pensulelor, dar să vă zic două vorbe și pentru fiecare în parte, în ordinea din poză:
  • deluxe crease brush - o pensulă foaaarte pufoasă, fină, minunată atât pentru blending, cât și direct pentru aplicarea fardului, când vreau să creez un efect difuz.
  • base shadow brush - îmi place mult forma, dimensiunea mi se pare perfectă, chiar îmi doream de mult o pensulă exact așa, cred că a devenit pensula mea favorită pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobilă.
  • accent brush - nu aveam nicio pensulă pentru detalii chiar atââât de mititică și-mi prinde bine una! Are multiple întrebuințări, eu am folosit-o momentan pentru aplicat iluminator în colțul intern al ochiului (foarte ok) și pentru aplicarea fardului pe linia genelor de jos (e minunată când vreau o dungă foarte subțire).
  • fine liner brush - se vrea a fi o pensulă pentru aplicarea eyeliner-ului cremă sau a celui lichid. Mie mi se pare puțin cam groasă și prea flexibilă și moale pentru asta, nu mi se pare cea mai bună opțiune (știam de aceasta că e foarte posibil să nu mă încânte, dar o să-i mai caut întrebuințări).
  • brow brush - mi s-a părut imensă la început, sunt obișnuită cu pensule mai micuțe pentru conturarea sprâncenelor, dar am realizat apoi că e chiar foarte mișto, vă zic mai jos la ce îmi place s-o folosesc.
Setul a mai avut inclusă și o husă utilă din punctul meu de vedere atât pentru vacanțe (chiar o s-o folosesc în scopul ăsta), cât și pe post de suport (dar eu prefer însă să-mi țin pensulele în pahare).

În afară de pensule, am mai avut în comanda-cadou două produse pe care mi le doream foarte mult: NYX eyebrow gel și Sleek Ink Pot eyeliner gel, pe care poate vă amintiți că le-am menționat și prin niște postări de tip wishlist și le-aș fi luat de mult dacă se găseau în Kendra. Despre eyeliner nu vă pot spune din păcate nimic acum, încă nu l-am încercat, n-am avut timp, dar sigur o să revin cu impresii pe viitor.


Pe NYX eyebrow gel, în schimb, l-am testat imediat a doua zi, abia așteptam să înțeleg de ce e atât de lăudat (considerat chiar mai bun ca cel de la MUFE de multe fete) și da, e un produs genial - extrem de puternic pigmentat și mega-rezistent, chiar e un produs waterproof, am de gând să-l folosesc și la plajă. Singurul lui defect e că se usucă repede pe piele, trebuie lucrat foarte repede, însă aici intervine RT brow brush despre care vă povesteam mai sus, care tocmai datorită faptului că e mare mă ajută să întind produsul imediat!


Săptămâna asta am tot umblat prin magazine, dar într-un final m-am cadorisit doar cu câteva lucruri mărunte, fiindcă nici nu m-au atras prea multe produse, poate am început să am remușcări din cauză că am tot cumpărat în ultima vreme, adică eu îmi tot fac cadouri în mod constant, n-am nevoie de o ocazie specială. :)) Singurul regret pe care îl am e că nu mi-am luat exact ce-mi doream mai mult - Duraline de la Inglot! Iar nu era pe stoc, o să-mi și treacă cheful de el în ritmul ăsta, mereu se epuizează imediat stocul. Să vă zic totuși despre produsele cumpărate:

Melkior eyeshadow base - îmi doream s-o încerc de ceva vreme, cred că a apărut și ea printr-o postare cu vise/dorințe, însă după prima probă nu știu ce să zic, nu pot spune că m-a impresionat profund. Însă e cam devreme să trag concluzii, o s-o mai testez. 

Periuță pentru sprâncene Melkior - nici nu vreți să știți de când caut o nouă periuță de tipul ăsta, nu mai aveam de ceva vreme și chiar îmi trebuia, dar parcă nu mai există nicăieri așa ceva. Noroc cu Ira care mi-a zis că au la Melkior! E foarte bună, are perii suficient de duri și totuși flexibili cât să-mi pot face treaba cu ea și în același timp nu zgârie deloc. 

Șampon uscat Batiste, varianta Blush - l-am luat profitând de reducerea de la Sensiblu (redus la 15 lei, mai e valabilă reducerea până la finalul lunii) chiar dacă aveam suficient stoc acasă, dar să fie, mai ales că de mult voiam să încerc și varianta asta. Încă nu l-am încercat. 

Mi-am mai luat alte câteva lucruri din categoria „mărunțișuri”, dar nu le mai înșirui și aici. 


De la draga de Teo am primit mai multe produse pe care mi le doream...

Tratament leave-in Senscience - după textură și ambalaj puteam să jur că e o mască de păr, dacă nu citeam pe el. :)) Nu l-am încercat încă, doar mi-am băgat nasul în el și-mi place mult cum miroase, în teste o să-l bag după ce mă întorc din vacanță. 

Inglot brow liner gel - un produs pe care mi-l doream la fel de mult ca și gelul de la Nyx și de care sunt foarte încântată! Spre deosebire de celălalt, cu ăsta nu trebuie să mă grăbesc, pot lucra liniștită, nu se usucă așa de repede și totuși e foarte rezistent și el. Nu cred însă că e waterproof, iar pentru același preț cantitatea e mult mai mic, dar cam merită, depinde acum de nevoile și preferințele fiecăreia. Mie-mi plac mult amândouă, nu cred că pot alege un favorit dintre Inglot și Nyx!

Ulei de duș L'Occitane - chiar îi povesteam că mai am puțin din uleiul ăsta de duș și că-mi pare rău că nu mi-am luat rezervă când au fost reduceri la produsele lor, dar a avut Teo grijă să-mi refacă stocul! :)) De ce iubesc așa de mult acest ulei de duș am scris aici.

Crema de mâini cu unt de shea tot de la L'Occitane am mai avut-o și mi-a plăcut mult, am alăturat-o colecției de creme de mâini de la ei și cu siguranță va fi folosită cu plăcere.

Un set de water decals cu elemente de sezon a picat la fix, cred că o să folosesc câteva din ele la manichiura de vacanță. 


De la Oana am primit o mască de păr de la Bunica Agafia (chiar voiam să încerc măștile astea, le-am văzut foarte lăudate, dar momentan i-am făcut doar o probă, vă țin la curent) și o frumoasă ojă Nicole by OPI pe care v-am arătat-o deja aici


Și am lăsat pe final cel mai simpatic cadou. Verișorul meu mai mic m-a rugat insistent să merg cu el până la magazin, nu am reușit să înțeleg de ce (bănuiam eu că plănuiește ceva) și la fața locul m-a pus să-mi aleg ce ojă vreau drept cadou. N-am putut să-l refuz (cu siguranță s-ar fi supărat), așa că am ales una de la Orkide, pe care probabil o s-o folosesc la water marble, știu de la Mădă că ojele astea sunt foarte bune la tehnica în apă (eu n-am apucat să le încerc în sensul ăsta, încă). Nu-i așa că a fost simpatic foc?

Cam atât cu cosmeticalele primite cadou - să știți că multă lume nu „îndrăznește” să-mi facă un astfel de cadou, știu câte am acasă și că nu-mi place orice, așa că preferă să-mi ofere altceva mai la sigur! Sper că ați aflat astfel ceva informații utile, poate v-am convins cu vreun produs sau poate ați găsit inspirație pentru un cadou!

Ce vă face cu ochiul? Ați vrea review la ceva, în mod special? 
Ați încercat vreun produs din lista de mai sus? Cum vi s-a părut?

32 de comentarii

  1. Ce de produse dragute! Sa le foloesti pe toate cu drag. Stocul de Batiste l-am refacut si eu , ba chiar am convertit-o si pe mama la el :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Era prea bună oferta la Batiste ca s-o ratez, aș fi luat chiar și mai multe dar mai aveam oricum suficiente. :D Mama mea nu are deloc probleme cu sebumul, așa că n-a interesat-o de șampoanele astea uscate de care tot mă aude vorbind. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte draguta chestia cu comanda-cadou! :D oare daca incerc sa fac lucrul asta de mai multe ori cu parintii mei, imi va reusi? :)) glumesc.
    Pensulele arata foarte, foarte bine si stii ca si eu imi doresc ceva pensule RT dar mai astept.
    Sunt super curioasa de gelul acela pentru sprancene, pentru ca eu nu am mai folosit pana acum decat kituri de sprancene, cu ceara + fard. Arata natural sprancenele cu el? :)
    Referitor la acea pensulica pentru sprancene de la Melkior, eu mi-am "facut" una singurica: am avut un rimel foarte vechi, uscat, si i-am luat periuta, am curatat-o, si mi-am facut o pensula "profesionala" pentru sprancenute :))
    Awww, asa dragut a fost gestul verisorului tau!! Si eu as fi apreciat mult de tot lucrul asta micut venit de la un alt micut ^^
    Pupici si sper ca te-ai distrat de ziua ta! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, poți încerca. :))
      Merită din plin achiziționate, eu am regretat că am amânat prea mult momentul. :D Încă mai am și eu alte câteva pe wishlist.
      Dacă e aplicat corect și cu măsură da, poți obține un aspect natural.
      Știu de metoda asta, asta mi-au zis și alte fete pe care le-am întrebat de una să achiziționez una, dar eu am vrut neapărat o pensulă „normală”, am și eu fixurile mele. :))
      Așa-i că a fost foarte drăguț gestul lui?
      N-am petrecut în mod special, am vrut doar o zi relaxantă, dar da.. m-am simțit bine. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag pe toate,ce dragut verisorul tau :)),pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti pe toate cu placere! Pe mine ma tenteaza mult eyebrow gel de la NYX si setul de pensule RT, nu doar cel pentru ochi si ci cel pentru ten. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! E genial gelul pentru sprâncene, își merită banii! Eu pensule pentru ten am preferat să cumpăr separat până acum, e un singur set de la ei care mă tentează, poate cu prima ocazie o să-l cumpăr.
      Pupici

      Ștergere
  5. O multime de bunatati!
    Sa le folosesti cu placere pana la ultimul strop! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mai ales pensulele, nu? :)) Glumesc! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Ce dragut a fost verisorul tau! ♥ Cred ca ma topeam instant, dupa ce imi dadeam seama de adevarata lui intentie. :D Multe cadouri frumoase si foarte utile. Gelul NYX pentru sprancene il am si eu sunt mega multumita. Pacat ca acum nu mai este pe stoc nuanta Brunette (sa am provizii asa preventiv).
    Da, intr-un timp foloseam ojutele Orkide la water marble si se descurcau excelent.
    Pupici si sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, când era mai micuț ne făcea felicitări sau brățări. :))
      Mă bucur să aflu că și ție-ți place gelul pentru sprâncene! Poate am luat eu ultima bucată, tot Brunette am ales. :D Totuși, mie mi se pare că se consumă super greu.
      Am ținut minte, o să le fac și eu o probă cu prima ocazie!
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Sa le folosesti cu placere! Eu n-am incercat decat crema de la L`Occitane si samponul Batiste si mi-au placut ambele. Dupa oje nu ma omor, le prefer pe cele in culori naturale, cu sclipici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! Mă bucur că ai încercat câteva dintre produse și că ți-au plăcut!

      Ștergere
  9. Cate chestii mistooo!! Minunate toate, cu oja in frunte! La multi ani cu intaziere, sa fii fericita! N-am stiut ca e ziua ta. Shame on meee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, nu-i nimic, se primește oricând. :D

      Ștergere
  10. La mulţi ani! Şmechere cadouuuuri ♥. Să le foloseşti sănătoasă, le-aş vrea pe toate! :)) ♥

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani:* Sa le folosesti sanatoasa pe toate :* Imi place foarte mult ce ai prirmit , mai ales pensulele de la RT :) Sunt tare curioasa de masca de par de la Bunica Agafia :)) Din nou, la multi ani ( chiar daca este cu intarziere) , te pup, si sper sa ti se indeplineasca fiecare dorinta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! De pensule sunt și eu cel mai încântată, chiar dacă-mi plac mult toate lucrurile!
      Masca o am în bagajul de vacanță, sper să ne înțelegem bine! :D Mulțumesc încă o dată!

      Ștergere
  12. Cât de simpatic a fost verișorul tău!
    Mă bucur să aud că ai o părere foarte bună despre ambele produse pentru sprâncene, știu că amândouă sunt lăudate pe bloguri și pe canalele de Youtube.
    Să te bucuri de toate cadouri primite și să ne pregătești și recenzii despre ele pe viitor!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a amuzat și pe mine și m-a surprins. :D
      Da, chiar mi-e greu să aleg doar unul ca favorit, aș zice Nyx doar pentru cantitatea mai mare raportată la aproximativ același preț.
      Mulțumesc, cu siguranță o să mă bucur și vor urma și recenzii la unele dintre ele!
      Pupici

      Ștergere
  13. Sa te bucuri de toate, sunt minunate! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mamă, mamă, ce de bunătăți! Ai fost o răsfățată! :)
    Setul de la RT îmi face cu ochiul de când a apărut, dar mă tot gândesc că 2 din cele 3 pensule nu prea o să le folosesc, și deaceea m-am ținut departe până acum... Însă vreau neapărat o pensulă bună de blending, pentru culoarea de tranziție. Crezi că cea dn set e bună? E destul de pufoasă?
    Să le folosești pe toate cu plăcere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, cam da. :D
      Mie mi se pare foarte bună în scopul ăsta, e super pufoasă.
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
    2. Cu drag, sper să-ți placă și ție dacă te decizi să iei setul. :*

      Ștergere
  15. Ce de cadouri frumoase si utile!!! Sa le folosesti cu drag pe toate! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere