Review produse cu arnică Yves Rocher

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, spune o vorbă veche, în care eu chiar cred cu tărie! O să vă recomand de câte ori am ocazie să acordați mâinilor și unghiilor voastre o atenție cât mai mare, fiindcă niște mâini sau unghii neîngrijite și/sau deshidratate nu arată deloc grațios! Am în plan o postare cu rutina mea de îngrijire pentru mâini, dar până atunci vreau să vă vorbesc despre două produse Yves Rocher pentru mâini, ambele cu extract de arnică, pe care le-am descoperit relativ recent, dar care-mi plac foarte mult și au fost intens folosite în ultima vreme!


Uleiul exfoliant pentru mâini îmi doream de mult timp să-l încerc, citisem multe lucruri bune despre el la alte fete, dar n-am reușit să înțeleg ce ar putea fi atât de special la un astfel de produs. Înainte foloseam pentru exfolierea pielii de pe mâini scrub-ul pe care-l foloseam pentru corp și își făcea treaba cu brio, dar m-am hotărât să-i dau și acestuia o șansă și bine am făcut!

Produsul conține extract de arnică, semințe din căpșuni, pudră din sâmburi de caise și ulei de rapiță. Acesta are în conținut multe particule abrazive micuțe (precum cele pe care le vedeți în poza de mai jos), dar și altele mai mari care n-au vrut să iasă când am făcut eu poza (sunt semințele de căpșuni, exact așa și arată). Exfolierea este destul de blândă, dar foarte eficientă, însă ce mă încântă pe mine cel mai mult e uleiul care hidratează foarte bine mâinile și care se și simte plăcut la atingere în timpul utilizării! 

După ce folosesc acest produs nu mai simt neapărat nevoia de o cremă hidratată, mâinile se simte deja foarte fine, dar dacă aplic și o cremă, atunci chiar pot spune că pielea mea se simte ca cea a unui bebeluș! 


Mirosul este de asemenea încântător în contact cu pielea, transformă fiecare utilizare într-un adevărat răsfăț! Se simt aroma miezului din sâmburele caise, amestecat cu o aromă florală, care mie îmi place foarte mult! 

Eu zic că e un produs care merită, chiar și doar pentru câte un răsfăț ocazional! Are o cantitate de 75 ml și îl găsiți online aici, la prețul recomandat de 22 lei, dar dese ori este la ofertă (în prezent costă 15 lei, spre exemplu).


Crema de mâini cu arnică am mai avut-o și în comanda precedentă, dar pentru că i-a plăcut mamei i-am lăsat-o ei, însă mi-a rămas gândul la ea așa că am recumpărat-o! Îmi primul rând, ador mirosul floral al acesteia, chiar este aroma de arnică și nu e nici foarte puternică, nici prea subtilă, e exact atât cât trebuie! Apreciez de asemenea că mirosul persistă destul de mult timp pe piele!

Consistența produsului pare destul de densă când iese din tub, însă se întinde rapid și intră imediat în piele, lăsând în urmă o piele hrănită, hidratată și frumos parfumată! Nu este deloc grasă sau uleioasă și nu lasă deloc peliculă pe piele! De când am luat-o n-am mai folosit o altă cremă de mâini, îmi place prea mult aceasta, mai ales fiindcă nu simt nevoia să-mi șterg apoi palmele, înainte să pun mâna pe orice altceva, cum mai pățesc cu alte creme.


Un lucru care-mi mai place mult e că nu am senzația aceea că iese toată crema din mâini la contactul ca apa și nici nu simt nevoia să reaplic o cremă după fiecare spălare pe mâini!

Recomand și acest produs, mie îmi place foarte mult! Are o cantitate de 75 ml și o găsiți online aici, la prețul recomandat de 22 lei (dar la fel ca exfoliantul, e dese ori la reducere, acum are tot prețul de 15 lei).


Eu vi le recomand pe amândouă, le mai găsiți și în magazinele fizice, dar rămân la părerea că ofertele din magazinul online sunt mult mai bune (chiar acum sunt niște super oferte, puteți vedea aici despre ce e vorba).

Ați încercat vreunul dintre cele două produse? Cum vi s-a părut? Dacă nu, vă atrag?

14 comentarii

  1. Nu le-am incercat,dar cred ca merita sa le dau o sansa.Si mie imi plac mai mult ofertele din magazinul on-line si incerc sa profit de ele tot timpul :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu zic că merită să le dai o șansă! :D Sunt uneori prea bune ofertele online, de neratat!
      Pupici

      Ștergere
  2. Daca numai simti nevoia de reaplicare dupa ce stai cu manutele in apa e Geniallllll, ii fac si eu o vizita :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel puțin acum pe timp de vară eu nu simt nevoia, să vedem acum iarna cum o să ne înțelegem. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Crema de maini cu arnica e preferata mea! Nu imi mai pot imagina viata fara ea! ;))
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce drăguț! Cred că și noi o să avem o relație frumoasă pe termen lung. :D
      Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Crema pentru maini este buna . O am si eu . Am cumparat-o de cinci ori pana acum :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Eu sunt mai rămasă în urmă, am descoperit-o cam târziu.
      Pupici

      Ștergere
  5. Folosesc ambele produse, sunt preferatele mele si le rascumpar de fiecare data! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că și ție-ți plac ambele produse!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Eu nu folosesc deloc crema de maini, de obicei ma dau pe maini cu crema pe care o folosesc pe corp sau cu uleiul pentru par si corp Manoi de Tahiti de la Yves Rocher, dar am cumparat ambele variante prezentate de tine pentru o prietena, careia i-au placut foarte mult. Poate la urmatoarea comanda o sa iau si pentru mine uleiul exfoliant si o sa-l folosesc si pe maini si pe picioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot să trăiesc fără cremele de mâini! Mai aplic uneori crema pentru corp, dar parcă nu e același lucru.
      Mă bucur că i-au plăcut prietenei tale produsele!

      Ștergere
  7. Am si eu crema de maini si imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar că eu am rămas ultima care a încercat-o, văd că toate o știți! :))

      Ștergere