Review: Illuskin Concealer The ONE

Vă spuneam ieri că am trei produse favorite din gama The ONE de la Oriflame și că o să revin curând cu o postare despre ultimul, dar nu cel din urmă, dintre ele. Ei bine, despre el o să vă vorbesc azi, este vorba despre Illuskin Concealer:


Are o cantitate de 10 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere, iar prețul actual este de doar 10 lei.

Îmi place ambalajul tip tub al produsul și orificiul foarte mic prin care se dozează cu ușurință produsul.

Este un produs fluid și e suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o aplicare. Eu am aplicat o cantitate prea mare la prima utilizare și am fost nevoită să-l întind pe o suprafață mai mare decât era cazul. Dacă doriți o acoperire mai mare puteți reveni cu un al doilea strat, fiind un produs buildable.

Datorită gradului mediu de acoperire camuflează destul de bine atât imperfecțiunile de pe ten cât și cearcănele. Eu îl folosesc mai mult pe post de anticearcăn și vă pot spune că e excelent, a intrat rapid în topul favoritelor mele! Pe lângă acoperirea bună, oferă și o ușoară luminozitate care ajută foarte mult în diminuarea aspectului de oboseală. Vă las cu un swach:


Am apreciat mult faptul că arată extrem de natural pe ten. Pur și simplu nu se observă deloc existența lui pe ten! De asemenea, nu se strânge în liniile fine dacă este fixat cu puțină pudră. Fără pudră deasupra se strânge puțin în liniile fine, însă nu foarte rău. Oricum, eu aplic mereu pudră pe întreg tenul așa că nu e deloc un inconvenient pentru mine.

M-am bucurat că nuanța pe care am primit-o, respectiv Nude Beige mi s-a potrivit perfect!

În concluzie, este un produs ieftin și bun care merită încercat! Eu sunt foarte încântată de acest produs, l-am folosit zilnic de când a ajuns în mâinile mele.

L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Dacă nu... vă tentează?


6 comentarii

  1. Ce-mi plac ambalajele astea mai micute... le poti strecura in poseta cu usurinta. Nu am folosit corectoare sau fonduri de ten de la Oriflame, uite ca inca nu am avut ocazia, dar stiu ca sunt produse bune si accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, și mie îmi plac din același motiv! :D
      Fonduri de ten am mai folosit, cu cel de la Giordani m-am înțeles destul de bine acum câțiva ani, însă corectoare nici eu nu cred că am mai încercat de la ei până acum.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. eu mai trebuie sa astept putin pana voi putea sa-l folosesc :(. noroc ca vine vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu-l poți folosi încă. :( Eh, lasă că nu mai e mult până vine vara. :*

      Ștergere
  3. Este printre produsele cu care m-am inteles bine! ;)
    Ma bucur ca ti-a placut si tie!
    Asta-seara am finalizat si eu postarea de gala! :)))

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că și tu te-ai înțeles bine cu el!
      Am văzut, ai fost hărnicuță azi! :D N-am avut timp până acum, dar imediat o să trec și eu să-ți citesc părerile, sunt foarte curioasă cum te-ai înțeles cu fiecare!
      Pupici, Ilda! :*

      Ștergere