Produse esențiale pentru vară - alegerile mele

Vara este de departe anotimpul meu favorit, poate și pentru că vara m-am născut. În fiecare vară obișnuiesc să scot în față anumite produse pe care le folosesc mult mai des decât în restul anului și anul acesta m-am gândit să vă arăt și vouă ce produse prefer și care sunt mai exact alegerile mele de vara aceasta!


Protecție solară cât mai mare, rujuri și oje în nuanțe puternice sau pastelate, parfumuri fresh și multe alte produse de sezon veți vedea pe lista mea. Dar cel mai bine ar fi să le luăm pe rând...

SPF, SPF, SPF!


Protecția solară ar trebui s-o folosim pe tot parcursul anului, însă vara, mai mult ca niciodată, ar trebui să folosim zilnic un produs cu factor de protecție cât mai ridicat, atât pentru ten cât și pentru restul corpului. Vara asta pentru ten folosesc Bioderma ABCDerm SPF 50+ despre care am scris mai multe aici și pe care am mai menționat-o și în alte articole, iar partea cea mai bună e că împușc doi iepuri dintr-un foc cu aceasta, fiindcă pe lângă factorul de protecție, este și o foarte bună bază de machiaj, așa că nu-mi mai trebuie o altă cremă matifiantă sau un primer pentru ten. 

Pentru corp am ales recent o cremă cu SPF 45 de care până acum sunt foarte mulțumită (luată din magazinul Hello Free Z One Discount, în altă parte la noi nu cred că se găsește), însă aș vrea să îmi iau și un spray, fiindcă e mai ușor de aplicat atunci când mă grăbesc. Pe corp încerc măcar pe gât și decolteu să aplic crema zilnic, dacă pe restul suprafeței pe care urmează s-o expun la soare nu am timp, asta pentru că aceasta e zona cea mai sensibilă de pe corp.

Rujuri în culori vibrante


Vara avem majoritatea o poftă mai mare de culoare, atât în machiaj, cât și pe unghii sau în ținutele pe care le purtăm, iar un ruj într-o culoare îndrăzneață care să completeze un machiaj simplu, natural, cred că e alegerea perfectă pentru vară, mai ales pentru zilele în care ne grăbim și nu avem timp de pus prea multă culoare pe pleoape! Eu profit din plin să port cât mai des rujurile mate și lip stain-urile, fiindcă în restul anului nu o pot face prea des, din cauza buzelor foarte uscate. Ce vedeți în poză sunt câteva dintre preferințele mele din ultima vreme, dar poate o să revin cu un articol separat în care să vă vorbesc doar despre rujuri pentru vară (cu swach și niște poze care să reflecte mai bine adevăratele nuanțe).

Ape de toaletă fresh


Oricât de mult mi-aș iubi parfumurile, ce prefer în general nu prea mai merge pe timp de vară, cel puțin nu în orice zi. Cu cât temperaturile sunt mai ridicate, cu atât aromele tari sau dulci îmi provoacă greață sau chiar mă sufocă, așa că prefer să apelez la arome fresh și cât mai subtile. Vara aceasta cred că o să abuzez de cele două ape de toaletă de la Yves Rocher: The vert (miros foarte plăcut de ceai verde) și Moment de Bonheur l'eau (într-un singur cuvânt: prospețime), care mi se par perfecte pentru zile caniculare!

Deodorante eficiente


Ne machiem, ne parfumăm, ne facem manichiura și pedichiura, avem grijă să ne îngrijim mult mai atent pielea de pe corp, dar nu trebuie să uităm de deodorante și, bineînțeles, trebuie să alegem ceva cât mai eficient. Eu sunt foarte încântată de Gerovital H3, în toate cele trei variante! Sunt eficiente, n-am probleme cu mirosurile neplăcute când le folosesc, iar aromele nu sunt deloc înecăcioase! Doar la varianta Diamond mi se pare puțin cam puternic mirosul, dar nu e sufocant. Vi le recomand, mie cu siguranță îmi vor fi alături toată vara asta!

Arome fructate 


Vara asta, mai mult ca niciodată, am făcut o pasiune pentru tot ce miroase a fruct - geluri de duș, creme/loțiuni de corp, balsamuri de buze, măști de față și multe alte produse! Îmi plac și produsele cu arome florale, dar mai des întind mâna către cele cu fructe. Despre multe dintre acestea v-am mai vorbit, așa că nu o să vă mai spun acum nimic despre fiecare în parte că sunt destul de multe (și nici nu sunt toate pe care le dețin, cele din poză), dar vreau să vă spun despre gelul de duș de la B.U. (fiindcă nu cred că v-am mai scris despre el) că e un deliciu: are o consistență plăcută, cremoasă, oferă o ușoară hidratare și are un miros fructat delicios! Eu pe el l-am folosit cel mai des în ultimul timp și cred că merită din plin achiziționat!

Bronzere 


Dacă în restul anului folosesc bronzer foarte rar, pe timp de vară acestea stau mereu în față și le folosesc dese ori, pentru a crea iluzia de ten ușor „sărutat de soare”, deși el e de fapt mereu bine protejat de crema cu SPF. Momentan am scos la înaintare Elf Warm bronzer (care a fost mult timp favoritul meu, dar anul ăsta l-am cam abandonat) și perlele bronzante de la Avon, pe care cred că am apucat să le folosesc doar de vreo două ori până acum, așa că e timpul să fie puse la treabă, fiindcă îmi plac, arată foarte bine pe ten!

Oje în culori vibrante sau strălucitoare


Oje pastelate, neon, holografice sau sclipicioase... acestea sunt favoritele sezonului cald! Eu le port cu plăcere în orice anotimp, însă vara rar mă despart de ele. Le-am lăsat la final fiindcă nu o să insist pe subiectul ăsta, am de gând să revin cu un articol mai detaliat, cu 10 propuneri de oje pentru vară, cu tot cu swach-uri, ca să vă fie cu adevărat de folos!


Care sunt produsele voastre esențiale pentru vară? Cum vi se par alegerile mele? Vă atrage ceva? V-am inspirat în vreun fel?

29 de comentarii

  1. Ce selectie faina de produse! La mine esential e un bronzer, mat e adevarat, dar care sa imi ofere putina culoare sa nu fiu chiar iesit din comun de palida, arome fructate in orice si... nu mai stiu... cred ca o sa imi fac o lista si o sa iasa si-o postare de acolo :)) hihi
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți plac produsele pe care le-am ales, chiar sunt faine! Eu bronzer mat folosesc pentru conturare, iar pe acela îl folosesc cel mai des și în restul anului.
      Așa, așa.. chiar te rog să faci, abia aștept să văd și alegerile tale, poate-mi mai dai idei. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Imi plac alegerile tale, cam acestea sunt si alegerile mele pentru vara...insa prefer primavara...azi m-am copt in masina...imi place vara doar cand simt briza marii :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac alegerile mele și că avem cam aceleași opțiuni pentru vară! :D Primăvara e pe locul doi în preferințele mele, asta din cauză că e cam capricioasă. Într-adevăr, e cam teroare cu transportul în comun pe timp de vară, de aceea prefer să merg pe jos atât cât pot (sau cu mașina personală, când se poate).

      Ștergere
  3. Masca răcoritoare de la Yves Rocher am început să o folosesc și eu de o săptămână. Nu i se spune degeaba „răcoritoare”. Chiar e și miroase foarte plăcut!
    Și eu folosesc bronzer pe timp de vară.
    M-ai inspirat cu acel gel de duș de la B.U. și o să-l miros cu siguranță imediat ce-l văd la raft!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar i se potrivește foarte bine numele! Mă bucur mult că și ție-ți place, eu sigur o dau gata până la finalul verii, e perfectă pentru perioada asta!
      Mă bucur mult că te-am convins să-i acorzi atenție, mie mi se pare un deliciu fructat!

      Ștergere
  4. Daniela Alexandra Verde12 iunie 2015 la 23:36

    alegeri pe placul meu :)) ce sa zic, cred ca alegeri asemanatoare as fi facut si eu, insa multe produse nu le-am incercat, ca de ex apele de toaleta de la YR. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că sunt pe placul tău! :D Poate le vei încerca cândva, sunt faine și persistă mulțumitor pentru o apă de toaletă.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Hihi, asa sunt si eu! Am inceput sa port tot mai des rujurile "turbate", am folosit oja galbena, albastra si alte nuante tari, am schimbat parfumurile si am cumparat geluri de dus cu arome fructate :D
    Din lista ta am retinut gelul de dus BU, il trec pe lista achizitiilor viitoare!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ne asemănăm din punctul ăsta de vedere și mi-ar plăcea să văd și la tine care sunt alegerile tale, mai exact! :D
      Văd că gelul de duș a atras cea mai multă atenție și mă bucur, nu cred că se poate să nu placă cuiva!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Imi plac alegerile tale! M-ai ispitit cu deodorantele Gerovital si cu gelurile de dus pe care le ador vara in special cele cu miros fructat, floral sau marine. Vara prefer lip gloss-ul(nu stiu de ce) si la fel ca tine ojele de toate tipurile. Cremele cu protectie solara si ochelarii de soare sunt un must have pt noi toate. Sa avem o vara frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac și că te-am ispitit cu câte ceva! Gelurile de duș din poză sunt toate faine, dar cel cu portocală de la YR mi se pare că seamănă a miros de bomboană de crăciun cu portocală - adică se simte și ceva dulce, dar mie-mi place.
      Eu nu mai port aproape deloc gloss-uri, am început să le arunc sau să le dau. Iubesc prea mult rujurile! :)) Chiar sunt must have și sper ca tot mai multe fete să înțeleagă asta (mai ales în privința protecției solare, care încă nu e folosită de toată lumea măcar vara, din păcate).
      Așa să fie pentru toată lumea! :)

      Ștergere
  7. Multe dintre produsele de la Yves Rocher le am si eu. Alegerile mele pentru vara nu sunt cu mult diferite de ale tale doar ca eu prefer ojele care nu bat la ochi, mai nou m-am indragostit de ojele Essence Colour&Go si glossurile cat mai naturale.
    Pentru ten folosesc crema Nivea antirid cu SPF si BB si CC Creamuri, batoanele Elf 3in1, pentru ochi, buze, obraji, mai mult ochi si obraji, glossurile Essence, nude si bronze, rujul creion roz deschis de la Yves Rocher, gel de dus Palmolive, crema de corp avon cu prune dulci si vanilie si uleiul pentru corp si par Manoi de Tahiti, deodorantul BU, apa de corp cu mar si anason Yves Rocher, care e perfecta pentru vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem multe produse în comun și alegeri similare. :D

      Ștergere
  8. Hahahaha ce sincronizate am fost :))). Astazi am scris si eu acelasi tip de articol :D. Imi plac alegerile tale, dar mi-au ramas ochii la rujul mov...de unde l-ai cumparat?
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare! :)) Vin imediat să văd și alegerile tale!
      Rujul e de la Flormar ( mai precis, Flormar Revolution #09 ), eu l-am primit și cred că e în ambalaj de tester cel pe care-l am eu, dar rujul merită din plin! Nuanța de mov o idee mai deschisă decât pare în poză, iar rezistența pe buze e wow! Chiar vreau să-i dedic un articol, că e obsesia mea din ultima vreme. :D

      Ștergere
    2. O sa caut si eu rujul...e prea superb !!!!

      Ștergere
    3. Hihi, mă bucur că ți-a fost de folos postarea, să descoperi astfel un ruj pe placul tău! :D Eu aș mai vrea să-mi iau și alte nuanțe din gama asta (am mai avut un portocaliu, dar l-am dat pentru că era prea mult pentru mine), fiindcă sunt foaaarte rezistente.

      Ștergere
  9. O sa recunosc cinstit ca mi-ai facut pofta cu cate ceva si m-ar manca degetele sa fac "mici cumparaturi". Dar in loc sa fiu obraznica si sa supar portofelul, cred ca o sa ma apuc sa fac si eu o selectie de arome si culori. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot cumpătată ești! Bravo, te admir, eu nu pot și gata! :)) Dar zău că cel puțin din poza cu produse fructate merită reținute majoritatea pentru viitor (toate au arome care mai de care mai yummy), dacă deocamdată ești cuminte. :D
      Pune-te pe treabă, abia aștept să văd și selecția ta!

      Ștergere
  10. totul tzipa vara! iubesc anotimpul asta :). si alegerile tale imi par foarte inspirate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare ai fost cu țipatul. :)) Mă bucur că îți plac alegerile mele! :D

      Ștergere
  11. Delicii olfactive, asta-i clar!
    Si eu trec pe arome cat mai usoare vara (sau mai usoare, in general prefer parfumurile fresh), acum folosesc aproape exclusiv Zara Apple Juice. Am si eu pe lista ABCDerm-ul, gelul de dus BU, Matte Me... oh, ma lungesc!
    Te pup!!
    Ramona
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :D Sună bine parfumul de la Zara!
      Hehe, merită bifate toate cele pe care le ai pe listă!
      Pupici!

      Ștergere
  12. Ce minuni!! Imi plac alegerile tale si iti declar ca supa ce mi-ai spus de crema cu spf 50 de la bioderma...m-am cam indragostit de ea asa ca iti multumesc! Te pup fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac alegerile mele, dar mai ales că te înțelegi bine cu crema! S-o folosești cu drag în continuare! Te pup și eu, mămică frumoasă!

      Ștergere
  13. Glosuri, rujuri, lacuri mai putin, nu stiu ce-mi veni dar port negru la picioare, multa culoare si prospetime.
    xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că toate avem cam aceleași preferințe vara. Cu oja neagră nu sunt prea bună prietenă nici în alte anotimpuri, vara nicio șansă. :D

      Ștergere
  14. Asa este! Nuante cat mai multe, oriunde! La ochi, pe buze, in iimbracaminte etc!
    Gelurile de dus cu arome fructate sunt preferatele mele, de departe!!! Imi plac foarte mult si sper sa gasesc oferta la BU In action in Auchan....Off de cand o caut! :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere