Produse favorite - Iunie 2015

Prima lună din vară a fost pentru mine foarte bogată în descoperiri! Cu greu am reușit să restrâng lista, să încerc să mă limitez doar la acele produse care nu doar că m-au cucerit luna trecută, dar m-au și făcut să le folosesc intens! Am câte puțin din toate (skincare, haircare, makeup etc), dar cele mai multe descoperiri interesante au fost pentru mâini și unghii, așa că începem cu ele...


Despre exfoliantul pentru mâini și crema de mâini, ambele din gama cu arnică de la Yves Rocher, v-am scris în detaliu aici, așa că n-are rost să mă repet, mai spun doar că-mi plac foarte mult ambele!

Sally Hansen Insta-Dri top coat e de departe cel mai bun top coat încercat de mine până acum, iar tot de la Sally m-am mai îndrăgostit și de Instant cuticle remover, de asemenea cel mai bun produs de tipul acesta încercat până acum. O să le dedic și lor un articol separat, ca să vă povestesc mai pe larg de ce-mi plac atât de mult! Acum vă spun doar că top coat-ul într-adevăr se usucă extrem de repede, iar peeling-ul pentru cuticule nu le dizolvă complet, însă le curăță și hidratează foarte bine, diferențele „before&after” sunt clar vizibile!

Tot pentru unghii am descoperit pe final de iunie Essence the gel base coat, care m-a cucerit rapid pentru că se aplică frumos, se usucă foarte repede și mi-a lăsat impresia că ajută și la prelungirea rezistenței ojei pe unghii. 


La categoria makeup n-am făcut foarte multe descoperiri, m-am bucurat din plin de produsele pe care le dețin de mai mult timp (deși am o grămadă de noutăți care își așteaptă rândul), dar am totuși două produse, ambele de la Catrice, care merită menționate:

Catrice Prime and fine mattifying powder am descoperit-o tot mai spre finalul lunii, dar de când am intrat în posesia ei nu m-am mai atins de vreo altă pudră! Așa cum vă spuneam și în acest haul, este o pudră fină, nu încarcă, matifiază și ajută la rezistență! Tot ce mai vreau acum e să-i fac niște probe comparative în mod direct cu Creme Puff de la Max Factor, sunt curioasă care o să iasă câștigătoare la capitolul rezistență. 

Catrice eyebrow filler mi-a fost alături pe tot parcursul lunii iunie, doar pe el l-am folosit pentru a-mi aranja frumos sprâncenele! Așa cum am mai spus și cu alte ocazii în care vi l-am arătat, nu colorează sau umple prea mult sprâncenele (la capitolul ăsta cred totuși că cel mai bun rămâne cel de la Benefit), însă le fixează foarte bine și într-un mod foarte natural!


Pe corp cel mai des am folosit pentru hidratare loțiunea Vaseline cocoa radiant despre care am scris mai multe aici (nu cred că are rost să mai fac vreo altă adăugare, am zis tot în articolul indicat) și laptele de corp Yves Rocher cu piersici care e perfect pentru vară ca aromă, dar și foarte bun pentru hidratare (v-am mai vorbit în trecut și despre alte variante din gama asta, nu m-a dezamăgit nimic până acum). 

În rutina de îngrijire a tenului n-am făcut nicio schimbare majoră, însă am continuat să folosesc cu plăcere două produse descoperite încă din mai (dar pe care n-am apucat să vi le prezint la favoritele lunii), mai precis exfoliantul chimic Paula's Choice cu 2% BHA pentru care am scris niște prime impresii aici și va urma și un review mai detaliat și laptelele demachiant Gerocossen Argan Bio care-mi place mult ca eficiență, textură și miros, m-a făcut să-mi doresc și alte produse din gama asta!


Pentru îngrijirea părului am început luna trecută să folosesc mai multe produse noi, dar dintre acestea s-au remarcat momentan doar două: balsamul de păr TRESeemme despre care o să vă scriu mai multe în curând că prea mult îmi place și șamponul uscat Batiste cu cireșe. Despre șampoanele Batiste am scris aici și vi le-am mai arătat prin postări de tipul ăsta, dar am vrut să-l menționez și pe acesta pentru că-mi place foarte mult mirosul și îl văd potrivit pentru perioada asta a anului.


Voi ce produse interesante ați descoperit în iunie? Ați încercat vreunul dintre produsele mai sus numite? Cum vi s-a(u) părut?

12 comentarii

  1. trebuie sa incerc Sally Hansen Insta-Dri top coat neaparat, imi plac tot ce au scos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercat, e foarte bun! Și mie mi-au plăcut până acum toate produsele lor și mai am câteva pe wishlist. :D

      Ștergere
  2. Vreau neaparat sa incerc si eu produsele Catrice :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune pentru prețurile pe care le au, am și eu de gând să încerc mai multe de la ei!
      Pupici

      Ștergere
  3. Sally Hansen, mereu pe blogul tau! Se pare ca ar fi cazul a incerc si eu, nu?:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Eu ți le recomand, cel puțin cele două de aici merită!
      Pupici

      Ștergere
  4. Despre cremele de maini stiu ca sunt foarte bune pentru ca i le-am cumparat pe ambele prietenei mele si ii plac la nebunie. Am mai descoperit apa de corp cu mar si anason pe care o ador, creionul stralucitor de la Yves Rocher care e foarte natural si hidratant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-i plac prietenei tale!
      Gama cu măr și anason îmi place și mie mult, dar doar gelul de duș și exfoliantul, că spray de corp nu folosesc și nu mă încântă nici faptul că e în bază de alcool. :)

      Ștergere
  5. De la Sally Hansen îmi doresc și eu acel top coat. Despre produsul pentru cuticule am citit pe multe bloguri, e foarte popular în afara țării. Am văzut produsele SH și în magazinele DM de la mine din zonă, înainte nu aveam de unde să le cumpăr direct din magazin. Și seturile lor pentru french am înțeles că ar fi foarte bune, păcat că nu am unghii lungi, potrivite pentru o astfel de manichiură.
    Din gama cu Argan am încercat o mască de păr, o folosesc și în prezent și sunt mulțumită. Sunt bune produsele Gerocossen, sunt favoritele mele dintre cosmeticele românești.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită top coat-ul, eu sunt foarte încântată de el! L-am văzut și eu lăudat de multe fete, atât de la noi, cât și din afară, de aceea am și vrut să-l iau, să văd și eu ce poate. :D
      În DM au apărut ceva mai recent, acum câteva luni. Nu știu de seturile pentru french, dar știu că ojele în general sunt bune.
      Masca de păr e cea care mă tentează și pe mine cel mai mult, dar mă mai abțin o vreme, că am începute cam multe măști și balsamuri. Să știi că eu nu prea m-am înțeles în trecut cu produsele lor, am avut câteva pentru ten care nu mi-au plăcut și din cauza asta am renunțat la ele. Dar acum vreau să le mai dau șanse!

      Ștergere
  6. Hmm, ma tenteaza produsele de la Sally Hansen, am inceput sa ma preocup iar de unghiile mele! :)) Haha!:D
    Arata atat de bine laptele de corp cu piersici, imi vine sa-l adulmesc prin ecran! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine faci, mă bucur că ai început să le acorzi mai multă atenție și sunt sigură că va merita efortul! :D
      Și să-l vezi în realitate cum arată și cum miroase! E o încântare, un adevărat răsfăț fructat!
      Pupici

      Ștergere