Puțin shopping: comandă 1001 cosmetice și altele

V-am spus eu că am început vara în forță din punct de vedere al shopping-ului, așa că iată-mă și pe final de lună cu încă câteva mici cumpărături de prezentat. Nu vor mai fi chiar la fel de multe produse ca în celelalte postări de tipul ăsta din luna asta, dar sunt puține și bune, iar majoritatea sunt produse pe care mi le doream de ceva vreme și doar vreo două luate din impulsul de moment.

O să încep cu ultima mea comandă de la 1001 cosmetice, un site despre care v-am mai spus că am fost mereu foarte mulțumită (lucru valabil și pentru această comandă). În mare parte, pe site o să găsiți multe produse pe care le găsim și-n magazinele fizice, dar la prețuri mai bune în majoritatea cazurilor, însă o să găsiți și unele produse care în altă parte nu se găsesc la noi. Asta am avut eu în coș de data asta:


Catrice Mattifying powder - pudra asta am văzut-o de multe ori foarte lăudată de Ștefana și m-a convins că trebuie s-o încerc! După câteva utilizări pot spune că-mi place la nebunie! Este o pudră fină, nu încarcă deloc tenul, are un miros foarte subtil și plăcut, matifiază  foarte bine și chiar ajută la prelungirea rezistenței machiajului. Cam ce altceva aș putea să-i mai cer? A, da, mai e și foarte ieftină, o puteți achiziționa de aici la prețul de 24 lei. Am căutat-o și în magazinele fizice, la standurile Catrice, dar n-o aveau, cred că doar online se găsește. O s-o mai testez și revin cu mai multe detalii. 

Catrice Camouflage cream - un nou concealer era ultimul lucru de care aveam nevoie, dar mi-a rămas gândul la el de când l-am văzut lăudat de Alina Barbu și ulterior și de alte fete. Eu de obicei le prefer pe cele fluide, dar la prețul de 14,5 lei m-am gândit că n-am nimic de pierdut. Momentan nici nu știu ce să spun despre el, în afară de faptul că acoperă bine. De rezistență și cum se așează nu pot spune nimic, că nici eu nu sunt hotărâtă, mai trebuie să-l testez. Pe site îl găsiți aici (dar l-am văzut și la standurile lor, unde era vreo 17 sau 18 lei).

Elastice Invisibobble - eu le-am luat pe negru, dar le găsiți aici pe mai multe culori, la prețul de 15 lei, ceva mai ieftine decât cele din Sephora (și cred că nu e nicio diferență între ele). În poză vedeți două noi și unul folosit, proaspăt scos din păr pentru poză. După cum se vede, își pierde pe moment forma, dar după ce l-am lăsat mai mult timp nefolosit și-a revenit foarte aproape de cum era la început. Eu sunt până acum mulțumită de ele, fixează suficient de bine, nu lasă urme în păr și nu mă mai doare scalpul, oricât de mult aș strânge coada. De când le-am luat, doar cu ele îmi mai strâng părul noaptea sau cât stau în casă. 

Essence silky touch blush, nuanța sweetheart - ce-o fi fost în capul meu când mi-am mai luat încă un blush... nu știu. Am fost atrasă pe moment, dar nu pot spune că regret, fiindcă e fain, are o nuanță drăguță care mi se potrivește și arată foarte natural pe ten. Are prețul de 14 lei aici.

Base coat Essence - cel nou apărut, mi-l doream de când l-am văzut prima oară și chiar îmi place, în primul rând pentru că se usucă foarte repede, până termin de aplicat pe toate unghiile, la mâna cu care am început e deja complet uscat. Unele fete spun că ajută și la rezistența ojei pe unghii, însă despre asta nu vă pot spune încă nimic. Îl găsiți aici la prețul de 14 lei.

Alte câteva mici cumpărături din ultima perioadă, despre care aș vrea să vă mai spun câteva vorbe, sunt următoarele:


NYX Jumbo eye pencil, nuanța Milk - după lungi căutări, în sfârșit l-am găsit și tipic mie, de când l-am luat l-am folosit doar de vreo două ori. N-am avut timp și uneori nici dispoziție de cine știe ce machiaje, dar pe parcursul verii sigur o să am ocazia să-l folosesc suficient de intens și o să revin apoi cu niște impresii. Costă 27 lei, îl găsiți în Kendra sau pe Makeup Shop.

Pensulă kabuki din păr de capră Avon - de mult timp fug de pensulele din păr natural, fiindcă la toate cele încercate le cădea părul, iar între timp am găsit suficiente alternative bune din păr sintetic. Nu știu ce mi-a venit totuși cu această pensulă, dar fapta e consumată acum. Mi se pare cam dură, perii sunt puțin ciufuliți și îi cade păr într-o veselie. Am zis că o să încerc s-o „jumulesc” mai bine la spălat și să văd dacă apoi îi mai cade la fel de rău părul și o să mai încerc și s-o dau cu balsam de păr. Dar dacă n-am niciun rezultat bun probabil că o s-o arunc. A fost vreo 17-18 lei.

Balsam de buze Coca Cola - trebuia să vă spun două vorbe și despre el, fiindcă îmi place foarte mult. Știți mirosul bomboanelor Coca Cola? Ei bine, exact ca acelea miroase! În plus, mi se pare că hidratează bine și nici nu lasă buzele lipicioase. Dacă aveți vreodată ocazia, merită achiziționat! Eu am dat 9 lei pe el.

Cam atât pentru azi, v-am spus că nu sunt foarte multe produse!

Voi ce v-ați mai achiziționat în ultima vreme? Vă tentează ceva din ce vedeți mai sus? Ați încercat vreunul dintre produse?

33 de comentarii

  1. Blushul :x ma crezi ca am reusit sa consum unul intreg si acum sunt la al doilea? Exact aceeasi nuanta :D Nici nu mi dau seama de ce nu l am laudat mai mult pe blog :D
    Pudra Catrice m ar tenta si pe mine..dupa ce le termin pe cele 4 deja desfacute! :))
    Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare! :)) Eu până acum n-am reușit vreodată performanța de a consuma un blush, dar cândva trebuie s-o fac și pe-asta. :))
      E foarte mișto pudra, chiar merită!
      Mulțumesc, mulțumesc!

      Ștergere
  2. Ma tenteaza balsamul de buze Coca Cola, nici nu am stiut de existenta lui. Am folosit un blush Essence silky touch nuanta peach, nu prea mi-a placut cum imi cu el. E superba nuanta blush-ului tau, tentanta, trebuie sa o incerc la stand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu îl știam și mi-l doream de mult. :D
      Îmi pare rău că nu ți s-a potrivit nuanța pe care ai avut-o. Rozul ăsta cred că se potrivește cam oricui, mai ales că intensitatea se poate construi treptat!

      Ștergere
  3. Bravo! La cat mai multe articole frumoase! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma cam tentezi cu pudra. :))
    Am si eu blush essence, nuanta summer dreaming. La prima utilizare am fost dezamagita ca nu e prea pigmentat, dar apoi mi-a placut si nu ma mai despart de el. Mi sw pare ca se potriveste foarte bine cu tenul meu deschis. <3
    Sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă și eu am fost tentată cu ea, nu trebuie să fac și eu la fel cu voi? :))
      Cred că așa sunt ele toate, nu sunt foarte pigmentate, dar asta e într-un fel mai bine, că se poate construi intensitatea după bunul plac.
      Mulțumesc!

      Ștergere
  5. Pai din cauza ta am facut si eu sesiune de shopping la ei :D dar e de bine, asa ca te iert . Pupiciiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Trebuie să-mi zici ce ți-ai luat, sunt curioasă!
      Pupici

      Ștergere
  6. te rog din sufletel sa faci un review la conceler <3 Si sa folosesti sanatoasa lucrusoarele <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, după ce o să-mi formez o părere clară despre el, promit că o să-i dedic un review. Mulțumesc mult!

      Ștergere
  7. Ma tenteaza elasticele de par si balsamul de zuce Coca-Cola :) Pupici si sa folosesti cu placere toate produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până acum eu sunt mulțumită de ambele, așa că zic eu că merită! Mulțumesc!

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat!
    Trebuie sa incerc si eu elasticele de par minune. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult!
      La fel am tot zis și eu de fiecare dată când le mai vedeam pe vreun blog, iar până la urmă am luat măsuri. :))
      Pupici

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Am intrat si eu acum pe 1001cosmetice dar e inchis, cica urmeaza black friday :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat, am intrat și eu chiar acum și merge normal. Poate era vreo eroare când ai intrat tu.

      Ștergere
  11. Super Balsam de buze Coca Cola, ma refer la cum arata :), vreau si eu <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde se gaseste balsamul coca cola ?? Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat de la showroom-ul din București, pe care l-au deschis cu ocazia a 100 ani de Coca Cola. În altă parte, doar pe Aoro.ro știu eu că mai era.

      Ștergere
  13. Interesante produse si unele chiar suna extrem de tentate pentru mine. Pudra matifianta de la Catrice, imi pare extrem de rau ca nu am cumparat-o in Ungaria, am avut-o in mana, dar nu eram sigura de calitatea ei iar base coutul de la essence o vreau de mai multa vreme, dar am prea multe incercate si doresc sa le termin prima data. Dar categoric, o am pe wishlist! Te pup si iti urez un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, ce păcat că nu știai atunci nimic despre ea! :( Poate o să mai ai ocazia s-o achiziționezi, fiindcă merită din plin, mie-mi place foarte mult!
      Weekend frumos și ție! Te pup!

      Ștergere
  14. Pe mine mi-au cam dezamagit elasticele alea, sunt scumpe (bine si eu lacoma mi-am luat 3 seturi :)) ), dar in timp se slabanogesc si aluneca din par. Am fost in faza de negare pana recent pt cat au costat atat, dar deja ma enerveaza.
    Inca o chestie care mergea la ciudateniile alimentare, dar s-a nimerit aici: Desi beau 2l jumate de Pepsi pe zi (n-ati vazut asta, da? :)) ) nu suport nimic cu gust de cola: ursuleti, guma etc, deci probabil nici balsamul de buze :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că te-au dezamăgit. :( Depinde și pentru cel le voiai, eu mai mult noaptea le port și momentan sunt mulțumită de cum mi-l ține prins, chiar dacă nu mai e intact prins dimineața... e normal până la urmă, mai ales la cât mă foiesc eu prin somn. :)) Sunt curioasă cum o să se comporte și după o perioadă mai lungă. :D
      Chiar că ciudat, că au arome foarte apropiate. :))

      Ștergere
  15. Eu aştept părerea ta despre corectorul de la Catrice. Voiam să dau o comandă, însă când am văzut că ţi l-ai luat am zis să aştept părerea ta. :)) Să le foloseşti sănătoasă pe toate!:-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să revin cât mai curând cu o părere detaliată, văd că e dorit review-ul! :D
      Mulțumesc!

      Ștergere
  16. De mult timp ma tenteaza pudra de la Catrice, dar astept sa mai termin din produsele pe care le am ca sa nu ma simt prea vinovata atunci cand fac achizitii. Fardul de obraz de la Essence il am in nuanta Adorable si mi se pare cam nepigmentat, sau poate asa am nimerit eu, dar iarna arata destul de bine, mai ales ca eu am tenul extrem de deschis la culoare. N-am incercat niciodata creionul de la Nyx, dar vreau neaparat sa fac rost de baza HD pentru ochi de la ei. O singura pensula am avut de la Avon, din gama Luxe, tot din par de capra, care mie mi se pare destul de aspru si pur si simplu nu il pot suporta (in cazul meu are si un miros ciudat, desi am spalat-o cat am putut de mult cu orice chestie parfumata mi-a picat in mana), la fel ii cad mereu firele si se decoloreaza putin, asa ca as putea sa ma jur ca pensule din par natural nu o sa mai cumpar vreodata, sau cel putin nu din par de capra si nu de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie îmi place foarte mult pudra, merită! I-am făcut și un review mai detaliat între timp.
      Nu e foarte puternic pigmentat blush-ul, dar mie îmi place pentru că pot să construiesc treptat intensitatea. :D
      E foarte bun creionul jumbo de la Nyx, i-am făcut și lui un review cu swach relativ recent. Am mai citit și despre baza din gama HD că ar fi bună, e și ea pe listă.
      La fel e și asta kabuki, cred că o s-o arunc până la urmă că nu-mi place.

      Ștergere
  17. Nu pot înțelege de ce... dar nu mă lasă să adaug în coș, adică nu apare... ȘTII ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine apare butonul de adăugat în coș. Ori nu e disponibil produsul, ori trebuie mai întâi să alegi nuanța, depinde ce încerci să adaugi în coș.

      Ștergere