Review: Loțiune corp Vaseline cocoa radiant

De mult timp îmi doream să încerc ceva de la Vaseline, iar acum regret că am amânat cam mult momentul! Produsul despre care o să vă vorbesc în rândurile de mai jos a fost cu siguranță cel mai folosit și îndrăgit produs pentru îngrijirea corporală din ultima lună (cel puțin din ultima lună), așa că trebuia să vă dau și vouă de știre despre el. Este vorba despre loțiunea de corp Vaseline cocoa radiant:


Produsele Vaseline se găsesc la noi în țară doar în magazinul Hello Free Z One Discount din București, momentan, însă acum puteți comanda produsele acestui brand și a multor altora, care până de curând nu ne erau accesibile, din magazinul online boots.com ! Eu loțiunea am luat-o din Hello Free Zone cu doar 9 lei pentru 200 ml de produs - o afacere extraordinar de bună!

Ambalajul produsului este simplu, dar practic, ușor de mânuit și cu un orificiu micuț prin care produsul se dozează foarte ușor.


Mirosul e o încântare, mă atrage să-mi răsfăț pielea corpului chiar și în cele mai leneșe seri, când în mod normal aș sări peste loțiunea/crema de corp. Aroma seamănă bine cu untul de cacao, dar pe mine mă duce puțin cu gândul la înghețata cu ciocolată, atunci când o folosesc, însă asta probabil și din cauza perioadei anului. Oricum ar fi, cert e că mirosul e delicios, gurmand dar deloc grețos, nu e exagerat de puternic și totuși mai persistă câteva ore pe pielea mea! 

Consistența produsului e fluidă și foarte plăcută în timpul utilizării, se simte cumva fină, se întinde rapid și se absoarbe imediat în piele, fără să lase vreo peliculă în urmă! Mie-mi place mult consistența produsului, mă atrage să folosesc produsul foarte des poate chiar mai mult decât mă atrage mirosul.


Încă de la prima folosire am simțit că această cremă chiar acționează și în profunzime, nu doar la suprafață, iar hidratarea e de durată - pe pielea mea normală de până la 24 ore, dacă nu chiar mai mult. Îmi lasă pielea fină și plăcută la atingere inclusiv pe zonele mai uscate, cum sunt coatele și genunchii! Eu n-am nimic să-i reproșez nici la capitolul ăsta, îmi ofertă tot ce-mi doresc, e combinația perfectă dintre răsfăț și îngrijire.

În caz că vă interesează, vă las și lista de ingrediente mai jos:


Dacă era un produs pentru ten aș fi avut câte ceva de comentat cu privire la unele ingrediente, dar pentru un produs destinat îngrijirii corporale eu zic că e foarte ok formulat acest produs, cu siguranță mult mai bine decât majoritatea loțiunilor/cremelor de corp din comerț, iar unt de cacao chiar are în conținut într-o cantitate măricică, nu e scris pe sticlă doar ca să ia ochii!

Dacă n-au fost suficiente toate cele spuse mai spus, trebuie să mai menționez și că e foarte spornică, eu nu simt nevoia de o cantitate prea mare de produs pentru o aplicare!

În concluzie, eu iubesc această loțiune de corp, am folosit-o obsesiv de când am luat-o și am de gând s-o recumpăr la următoarea vizită în magazinul Hello Free Z One Discount! Ah, da... și neapărat mai vreau și alte variante de creme pentru corp, dar și un unt pentru buze, în caz că găsesc (știu de la alte fete că sunt foarte bune și acelea). Eu zic că nu trebuie ratată dacă aveți ocazia s-o achiziționați, mai ales la banii ăștia!

Ați încercat vreun produs Vaseline? Dacă da, ce și cum vi s-a părut? Dacă nu, sunteți tentate?

16 comentarii

  1. Wow. Daca miroase a cioco trebuie sa fie faina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, chiar miroase foarte bine și e faină din toate punctele de vedere. Pe mine m-a cucerit!

      Ștergere
  2. Ma crezi ca am vazut poza cu capacelul deschis si m-a izbit imediat mirosul? Mi l-am imaginat cumva :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa se deschida magazinul asta online. Deocamdata eu m-am intors la obsesia mea de vara The Body Sorbet <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că e foarte așteptat magazinul online, să sperăm că nu mai durează mult până va fi lansat.

      Ștergere
  4. De mult vreau sa o incerc, imi imaginez cat de bine miroase...:) Am vazut ca se gaseste si online pe aoro... (Te urmaresc cu drag, insa e prima oara cand comentez :) ) Andra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știam că au pe Aoro și produsele Vaseline, dar e bine de știut pentru viitor! :D Thx pentru informație!
      Mă bucur mult și te aștept oricând cu drag!

      Ștergere
  5. Nu am vizitat inca acest magazin dar sper sa ajung in curand :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să le faci o vizită, garantez că n-o să ieși cu mâna goală de acolo! :))
      Pupici

      Ștergere
  6. Si eu am vazut-o de atatea ori cand am trecut pe acolo, dar nu stiu de ce nu am pus-o in cos <3 Suna foarte bine , data viitoare sigur o sa o cumpar si eu <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prima oară când am fost am uitat complet că au și produsele Vaseline și nici nu mi-au atras atenția, dar a doua oară le-am căutat, voiam neapărat un produs de la ei! :D Te aștept cu impresii dacă o vei achiziționa!

      Ștergere
  7. astept deschiderea online...nu avem magazin :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! :( Am înțeles că nu ar mai dura mult până îl deschid.

      Ștergere
  8. Chiar ma intrebam zilele trecute ce imi mai trebuie prin casa ca am un dor de duca la HelloFreeZone. Nu sunt prea multe pe lista, dar acum am mai pus si crema asta :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar aș avea nevoie de unele lucruri non-beauty de la ei, dar tare-mi e că dacă intru acolo iar ies cu o pungă plină, în loc de 2-3 produse pe care le am pe listă. :))
      Mă bucur că te-am convins cu produsul ăsta, aștept impresiile tale!

      Ștergere