Paula's Choice - Noutăți, impresii și un wishlist

Brandul Paula's Choice, fondat de Paula Begoun în anul 1995, este cunoscut la nivel internațional și a devenit în ultimii ani tot mai popular și la noi în țară. Sunt convinsă că ați citit și auzit deja multe despre produsele Paula's Choice, poate chiar le-ați și încercat deja, așa că n-o să insist cu prea multe informații generale despre brand - dacă sunteți totuși interesate, găsiți aici, pe site-ul oficial din România, destule informații!

Cele mai cunoscute și apreciate sunt produsele pentru îngrijirea tenului, ele fiind cele care m-au atras și pe mine cel mai mult. Deși de mult timp folosesc dicționarul de ingrediente de la PC pentru a analiza lista de ingrediente a tuturor produselor pe care le folosesc, abia de curând am încercat primul produs PC, de care până acum sunt foarte mulțumită! Dar până să ajungem acolo, vreau să vă aduc la cunoștință că recent a fost lansat un nou produs din gama concentratelor anti-aging: Resist Hyaluronic Acid Booster!


Informații oficiale despre produs: „Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne îmbătrânirea prematură a pielii, diminuează aspectul inestetic al ridurilor și atenuează neplăcerile cauzate de distrugerea celulară generată de radiațiile solare. În plus, menține pielea la nivel optim de hidratare. Acest booster specializat are textură de gel/lichid și este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant. Se aplică și în jurul ochilor și conține o concentrație mare de ingrediente reparatoare care acționează asupra pielii și îmbunătățesc imediat aspectul și textura acesteia, netezind liniile fine și adăugând o luminozitate aparte tenului.”

Ca orice alt produs Paula's Choice, formula este 100% fără parfum sau alcool și nu a fost testată pe animale! Prețul produsului full size (20 ml) este de 233 lei, iar varianta mini pe care o puteți achiziționa pentru a vă forma o părere despre produs, costă 47 lei pentru 3,5 ml. Produsul îl puteți achiziționa deja de aici, iar în momentul de față produsele sunt reduse pe site cu 10%, din câte am observat. Mie mi se pare un produs interesant și probabil că aș fi fost și mai mult atrasă de el dacă aveam vreo 10 ani în plus - la 22 ani e normal ca tenul meu să aibă alte nevoi, așa că prefer să mă concentrez pe altfel de produse.


Primul produs Paula's Choice pe care l-am încercat este exfoliantul chimic cu 2% BHA, pe care îl introduc treptat în rutina de îngrijire a tenului cam de o lună în coace - deși am mai folosit produse cu acid salicilic în trecut și știu că mi-au priit, am preferat totuși să nu încep să-l folosesc din prima în fiecare seară, să văd mai întâi cum reacționează tenul. N-am avut până acum nicio problemă, iar acum îl folosesc o dată la 2-3 zile și cât de curând o să încep să-l folosesc zilnic.

E prea devreme să dau vreun „verdict”, dar pentru că știu că ați fost interesate de părerea mea despre acest produs de când v-am spus că am început să-l testez, m-am gândit să vă spun o primă impresie! Încă de la prima utilizare mi-am simțit tenul altfel, parcă are o textură mai plăcută! Recent am început de asemenea să observ că punctele negre (cele de pe nas, în mod special) sunt mai puțin vizibile, iar porii dilatați nu mai sunt la fel de pronunțați. Sper să văd în continuare rezultate la fel de bune, o să revin cu o părere după ce îl folosesc zilnic cel puțin o lună.

Un lucrul pe care îl apreciez foarte mult e că la fiecare produs full size există și o astfel de miniatură într-o cantitate suficientă cât să-ți poți forma o opinie! Mi se pare un lucru destul de important la produsele de skincare nu tocmai ieftine! Iar pentru că plănuiesc să cumpăr full size exfoliantul mai sus menționat în caz că ne înțelegem bine până la final, aș vrea să mai adaug în comandă și câteva produse mini din cele pe care le am pe wishlist:


Un exfoliant chimic cu AHA îmi doresc fiindcă n-am încercat unul niciodată, sunt curioasă cum m-aș înțelege cu el și cred că aș merge pe o concentrație de 5%, dar nu sunt încă hotărâtă.

Serumul antioxidant cu retinol este lăudat de multe fete și după toate părerile citite am ajuns la concluzia că e foarte posibil să ne înțelegem bine!

Resist Weightless toner - până acum nu am avut niciun toner care să-mi placă, care să facă ce trebuie să facă! Poate cu unul de la Paula's Choice m-aș înțelege mai bine, poate mă convinge că este util un astfel de produs, că trebuie să facă parte din rutina de îngrijire a tenului meu.

Lista ar fi mai lungă, dar acestea ar fi produsele care mă tentează cel mai mult!


Cum vi se pare noul produs lansat? Ați încercat vreun produs Paula's Choice? Dacă da, care și cum vi s-a părut? Ce v-ar tenta cel mai mult să încercați?

10 comentarii

  1. Nu am incercat Paula's Choice si sunt foarte curioasa,par niste produse foarte interesante :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate le vei încerca cândva, poți începe cu miniaturile, e cel mai bine să vezi mai întâi cum te înțelegi cu produsele care te tentează. :)
      Te pup!

      Ștergere
  2. Spor la bifat! :)
    Si eu sunt tentata de exfoliantul chimic. Sper sa il achizitionez cat mai curand. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Spor la bifat și ție, să-l încerci cât mai curând!
      Pupici

      Ștergere
  3. Daniela Alexandra Verde12 iunie 2015 la 23:31

    Nu am incercat niciun produs de la Paula's Choice.. :D :D Sper sa am ocazia sa testez candva, :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să le încerci cât mai curând și dacă o faci, neapărat să revii cu niște impresii. :D

      Ștergere
  4. Ma tenteaza foarte mult, inca de la lansare, Hyaluronic Acid Booster! Sper sa il iau curand, in varianta mini pentru inceput. Ma bucur ca te intelegi cu BHA-ul si iti doresc sa bifezi toate produsele de pe wishlist! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să-ți citesc impresiile, după ce-l vei încerca! Poate mă vei convinge totuși că am și eu nevoie de așa ceva. :D
      Mă așteptam să mă înțeleg cu el și mă bucur că nu m-am înșelat. Mulțumesc mult!
      Pupici!

      Ștergere
  5. Bha-ul e intradevar minunat si e si convenabil la pret, un tub de 30 ml ajungandu- mi cam trei luni de aplicare zilnica. Am avut aha-ul dar sincera sa fiu nu m-a dat pe spate. Cel de la Alpha Hydrax face acelasi lucru, pe bani mai putini. Tonerul il am in varianta mini, il folosesc cam de o luna dar nu pot sa zic daca face ceva sau nu. Nici nu sunt sigura ce ar trebui sa faca. Tot la ultima comanda mi-am luat si un ser in versiunea mini, cel concentrat, dar e prea puternic pentru tenul meu gras. Il folosesc pe conturul ochilor unde aveam pielea foarte uscata si parca s- a mai remediat un pic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți place! Cred că e unul dintre cele mai lăudate produse PC! :D Legat de AHA, am văzut multe fete care-l recomandă pe cel de la Alpha Hydrax ca fiind o variantă la fel de bună, doar că la bani mai puțini - poate o să-l încerc pe al lor, totuși!
      Tonerul depinde pe care îl ai. Cel pe care-l vreau eu (Resist Weightless Advanced Repairing) ar trebui să reducă porii dilatați, să îmbunătățească textura pielii și să calmeze roșeața.
      Mersi mult pentru păreri! Tot pentru zona din jurul ochilor mă gândeam și eu să iau un serum, am mai citit pe la fete că așa îl folosesc, că e foarte bun în scopul ăsta. :D

      Ștergere