TAG - The Secrets of Blogging

Am citit acest tag zilele trecute la Deena și mi-a plăcut ideea așa că l-am salvat pentru a-l realiza și eu, iar azi, fiind weekend, m-am gândit că este momentul potrivit să îl completez. Dacă sunteți curioase de răspunsurile mele, vă invit să le citiți în cele ce urmează...


1. When did you start blogging and why?

În data de 25 noiembrie 2013 am scris prima postare pe acest blog, dar ce n-am spus niciodată este că eu am mai avut un blog înaintea acestuia, acela fiind bazat doar pe postări de nail art. La primul blog deschis îmi doream să împărtășesc idei de manichiuri cu alte fete pasionate de același lucru. L-am abandonat după o lună, în momentul în care am decis să renunț la unghiile false, gândindu-mă că nu o să mai am ce să arăt, că va dura o veșnicie până voi reuși să-mi cresc unghiile naturale și să pot face modele ceva mai complexe pe ele. Totuși, pentru că „m-a prins” această idee de jurnal online și pentru că urmăream mai multe bloguri de beauty, m-am gândit că aș putea să fac un blog în care să împărtășesc părerile mele despre cosmeticele pe care le folosesc și când va fi cazul să mai postez și câte o manichiură. Nu regret că am început un blog nou, cel vechi era oricum total necunoscut și îi lipseau multe. În „pauza” dintre cele două bloguri (cam de o lună a fost) am avut timp suficient pentru a mă documenta asupra mai multor lucruri care ar trebui să existe pe un blog - mă refer la lucruri care țin mai mult de partea tehnică, dar care sunt destul de importante pentru ca blogul să fie mai plăcut, mai ușor de găsit și de urmărit.

2. How many people in "real life" know about your blog?

La început știa doar prietenul meu, n-am vrut să dau mai multor persoane de veste înainte să aflu dacă într-adevăr mă voi ține de acest proiect, dar odată ce am realizat că a devenit o adevărată pasiune la care nu mai pot renunța nici dacă aș vrea, a început să se ducă vestea mai departe și să afle tot mai mulți apropiați. Acum știu cam toți prietenii și membrii familiei, dar nu pot spune că mă citesc foarte mulți dintre ei pentru că nu toți sunt familiarizați cu ideea de blog, asta pe lângă faptul că este un blog dedicat femeilor, deci bărbații nu prea au ce să găsească interesant pe aici. Am totuși câteva prietene care citesc fiecare articol pe care îl public.

3. What are your favourite posts to read?

Postările cu produse consumate, produse cumpărate, manichiuri și ținute au devenit preferatele mele. Totuși, dacă primele două tipuri de postări le citesc de pe orice blog îmi sar în ochi, celelalte două tipuri de postări nu mă atrag la oricine, însă am câteva bloggerițe dragi la care abia aștept să văd o nouă astfel de postare, dar treptat mai descopăr și alte fete pe care să le urmăresc cu plăcere pentru articole de acest tip.

4. List a blog you have discovered recently.

Am descoperit în ultima perioadă mai multe bloguri care mi-au plăcut și pe care acum le urmăresc cu drag, în special bloguri de fashion (de la noi sau din afară), dar n-aș putea să numesc doar unul, însă cu ocazia asta mi-am amintit că ar trebui să fac un update la blogroll.

5. Which posts are you most proud of?

Hm, am verificat postări mai vechi și mai noi, am analizat, m-am gândit bine... și tot nu prea știu ce să zic. În principiu sunt mândră de toate articolele pe care le public, că dacă nu ar fi așa nu le-aș mai publica, dar trebui să recunosc că mai am și postări în care mi-ar fi plăcut să am niște imagini de o calitate mai înaltă, dar am mai zis chiar recent.. până îmi voi lua un aparat mai bun încerc să fac niște poze cât mai bune cu putință cu ceea ce am.

6. What advice would you give to future bloggers?

Să fie mereu sincere, să facă totul din și cu plăcere, iar asta în timp se va vedea și va fi apreciat de cei care trec „pragul” blogului.

Cam atât, sper că v-a plăcut și invit să preia acest tag oricine dorește!

10 comentarii

  1. Frumoasa postare mi-a placut ce am citit <3 .Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, te invit și eu la un tag: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html
    Te puup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sa scrie sincer, cu pasiune si sa socializeze cu cititoarele de cele mai multe ori. Parerea mea. :) Sunt multe bloguri facute din interes, altele din pura placere si altele care....nu prea au ce cauta in bransa asta. :)
    Scrii frumos fiecare postare si de fiecare data cand te citesc parca purtam un dialog! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, și comunicarea cu cititoarele este foarte importantă! Din păcate ai dreptate, dar știi cum se spune: „nu există pădure fără uscăciuni”.
      Îți mulțumesc frumos, draga mea! Mă bucur mult dacă reușesc să fac asta, pentru că îmi doresc să existe o comunicare continuă cu voi!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Mi-au plăcut răspunsurile date.
    Îmi pare bine că te-ai decis să revii în blogosferă şi îmi pare şi mai bine că ai renunţat la unghiile false(oricât de ciudat ar suna), tocmai tu, deţinătoarea unor unghii naturale superbe.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur mult de această decizie de revenire, dar și de faptul că am renunțat la unghiile false. Nu am eu cele mai frumoase unghii naturale, oricine le poate avea la fel sau chiar și mai frumoase, trebuie doar să avem grijă corespunzător de ele! :D
      Te pup!

      Ștergere
  5. Mi-au placut raspunsurile si blogul tau imi place. Si eu cred ca o relatie apropiata cu cititoarele e "cheia" unui blog de succes. Pupici

    RăspundețiȘtergere