Week in photos #3








Săptămâna trecută a fost pentru mine una destul de încărcată, așa cum probabil va fi mai tot timpul de acum în colo, însă nu și atât de stresantă ca anterioarele! Am reușit să-mi reintru într-un rit normal și am conștientizat astfel că nu e deloc o problemă să am un program încărcat atâta timp cât nu sunt deloc stresată și reușesc să mă organizez ca la carte.

A fost prima săptămână în care am simțit cu adevărat că a venit toamna, dar nu am lăsat asta să-mi strice dispoziția, am încercat să văd partea plină a paharului și să mă bucur de peisajele frumoase, de ținutele de toamnă și de serile în care stăteam cuibărită la căldură în timp ce afară ploua cu găleata. Mi-am mai înveselite zilele mohorâte și cu câteva sticluțe colorate noi, dar și cu câteva piese vestimentare proaspăt achiziționate, dintre care vedeta este jacheta crem cu broderie! Să vă mai zic că ador dantela și broderia? Cred că o să ajung să am o garderobă formată în proporție de 90% din piese cu astfel de detalii!

Am început de asemenea să analizez (împreună cu dragul meu iubit) ofertele de pe piață la camere DSLR și mi-am făcut o idee cam de ce am nevoie și care sunt prețurile, dar probabil va mai dura ceva timp până o să pun mâna pe una și implicit până o să am poze frumoase-frumoase pe blog, fiindcă nu vreau să mă grăbesc cu această achiziție, o văd ca pe o investiție destul de importantă - nu vreau nici să mă zgârcesc și să mă aleg cu o cameră foto de care nu o să mai fiu suficient de mulțumită peste câteva luni, dar nici să „arunc cu banii pe fereastră” pe ceva prea performant pentru nevoile mele. Așa că o să mai analizăm ofertele de pe piață o vreme!

Tot de săptămâna trecută am încercat să redevin o bună gospodină, pentru că aveam deja cam mult timp de când tot ocoleam bucătăria, iar dintre toate felurile de mâncare gătite favoritele mele au fost șnițelele (e pentru a doua oară când fac) pentru care îmi venea să mă pup de bune ce-au fost (scuzați lipsa de modestie), dar și salata mea favorită din timpul verii, care încă se menține printre favorite: piept de pui fiert, ouă fierte, roșii, castraveți, ceapă și orice alte legume mai vreți voi, după bunul plac. Singurul mic regret de săptămâna trecută e că nu mi-am găsit timp pentru realizarea unor machiaje mai complexe, în mare parte din timp m-am limitat la machiaje realizate cu produsele din ultima imagine - a se observa totuși că m-am ținut de planul de aici și am început să folosesc din produsele „scoase la înaintare”!

Cam atât cu săptămâna mea! A voastră cum a fost? Cum ați întâmpinat sosirea oficială a toamnei? 

18 comentarii

  1. Ce jacheta frumoasa! ♥ Spune-mi te rog, de unde ti-ai luat-o si daca avea si pe maro? :D
    Ador articolele vestimentare care au insertii de dantela: in special bluzele.
    Ojutele sunt tare frumoase: culori vesele care te binedispun de cum le zaresti. Si sunt
    exact brand-urile indragite de mine. Salata aceea o consum vara in special,
    doar ca eu mai adaug si maioneza. (nu e sanatos, dar este atat de bun).
    La un moment dat si eu am vrut sa-mi achizitionez un DSLR, dar am stat si am analizat mai bine.
    In afara de unghiute, nu sunt foarte pasionata de fotografie. Si am zis ca nu am asa
    mare nevoie de el. Noroc cu telefonul, ca face poze decente (cand este lumina buna).
    Sa porti cu drag toate articolele cumparate si evident, sa ne arati si noua!
    (gecuta si ojele). :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place, mie-mi e tare dragă! :D Am luat-o din IDM cu 120 lei, dar nu cred că mai avea pe alte culori :(, iar de unde am luat-o eu a fost singurul loc unde am văzut-o, pe la restul magazinelor aveau numai jachete negre și pe același model banal care se găsește peste tot.
      Eu nu pun maioneză pentru că nu prea-mi place, mănânc doar în câteva feluri de preparate și doar din cea făcută în casă, pe aia din comerț n-o suport. :))
      Nici eu nu cred că se merită doar pentru unghii, mai ales că faci niște poze foarte frumoase cu telefonul! Eu mi-aș dori și pentru toate pozele de pe blog, dar și pentru cele personale, în special pentru vacanțe! :D
      Mulțumesc mult, draga mea! Cu siguranță o să vi le arăt, câteva din oje chiar săptămâna aceasta! :D
      Pupici!

      Ștergere
    2. Multumesc mult ca mi-ai zis de unde ti-ai luat-o. Nici eu nu consum maioneza
      cumparata. Legat de camera, eu zic sa mai astepti pana de Black Friday. Sunt sigura ca vor
      fi oferte bune la camere DSLR in magazinele online.
      Pupici.

      Ștergere
    3. Nu ai pentru ce. Am uitat să menționez că e luată de la unul din magazinele de la parter, dar n-aș știi să zic exact de la care că m-am învârtit o grămadă pe acolo. :))
      La varianta cu Black Friday m-am gândit și eu, dar ar trebui să-mi notez câteva modele care m-ar interesa și prețurile de cu câteva zile înainte, că dacă „reducerile” vor fi la fel de consistente ca cele de la haine de anul trecut... mai rău o să ies în pierdere (găsisem pe unele site-uri haine la care mai tare erau umflate prețurile de Black Friday... în loc să fie reduse).

      Ștergere
  2. ce mult imi place gecuta,sa o porti cu drag! nuantele ojelor sunt superbe,un adevarat rasfat pentru unghiute! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur mult că îți place jacheta! Așa e, chiar sunt superbe ojele! :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Gecuta e superba! <3 <3 nu-mi pot lua ochii de la ea! Sa porti cu drag tot ce ai cumparat! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place și îți mulțumesc frumos!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Majoritatea cosmeticelor din imagine se afla si in mini colectia mea - fondul de ten, corectorul, pudra, crema de la Gerovital, kitul si gelul pentru sprancene. :) Imi plac mult si le folosesc aproape zilnic in acest format.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce de produse avem în comun! :D Dintre toate, fondul de ten nu e chiar preferatul meu dar ne înțelegem destul de bine acum că a venit frigul, iar pudra the one o folosesc la gene, pentru ten folosesc crem puff care-mi place mult mai mult.
      Te pup!

      Ștergere
  5. Eu mi-am luat de Black Friday cateva chestii, am gasit oferta buna si la un obiectiv acum recent de care am profitat, trebuie sa fii pe faza si sa stii preturile pentru ca mai sunt si reduceri umflate menite sa te atraga.
    Foarte frumoasa jacheta! Sa o porti cu placere. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai probabil așa o să fac, o să-mi notez prețurile la câteva camere și verific de Black Friday să văd ce prețuri o să aibă. Știu că există multe reduceri fictive pe la noi, am văzut cu ochii mei anul trecut la hăinuțe.
      Mulțumesc frumos! Te pup!

      Ștergere
  6. Imi place genul acesta de postare :D Ce frumoasa este jacheta, mai ales ca are detaliul acela dantelat.
    Si eu imi doresc o camera foto foarte buna, dar momentan nu sunt pregatita sa fac o investitie asa de mare, asa ca mai astept, poate o sa-mi pice o suma mare de bani din cer :))

    Foarte frumoase ojele, sa le folosesti cu drag! Am si eu colectia The One de la Oriflame si am inceput sa o folosesc de curand.

    Te-am nominalizat la un Tag, daca iti face placere si nu l-ai completat inca, gasesti detalii despre el aici: http://ebonyvintage.blogspot.com/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place!! Și pe mine tot acel detaliu m-a cucerit, dar și în rest e exact așa cum îmi doream eu o jachetă, detaliul cu broderia a fost „cireașa de pe tort”. :D
      Ce bine ar fi cu o sumă mare de bani picată din cer. :)) Adevărul e că și eu mai am nevoie de multe altele, dar sper să reușesc să fac și această investiție cât mai curând. La fel îți doresc și ție!

      Mulțumesc frumos! Să știi că și eu tot recent am început să folosesc din nou produsele The one, doar concealerul îl folosesc în mod constant de când l-am primit pentru că îmi place mult.

      Draga mea, eu am completat deja acel tag, dar îți mulțumesc mult că te-ai gândit la mine!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Foarte frumoase ojele :)
    Imi place geaca . Sa o porti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac ojele și jacheta! Mulțumesc frumos!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Eu ma bucur de toamna. O iubesc si cu soare si cu ploaie.
    Daca vrei un aparat foto iti recomanda sa vanezi ofertele de la black friday. O sa fie o gramada, sunt convinsa. Sper sa-l gasesti pe "the one"! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. La safrsitul perioadei de toamna, inceputul iernii se merita sa cumperi aparate foto, reducerile sunt destul de substantiale! Iti tin pumnii sa o ai exact pe care ti-o doresti!

    RăspundețiȘtergere