Oferte DM - 25.09 - 7.10

Am ajuns să fiu un fan atât de mare al acestui magazin încât îi știu pe dinafară unele oferte și perioada în care sunt disponibile. Puțin mai devreme, în timp ce eram prinsă cu ceva treabă, conștientizez că suntem în data de 23.09 și că azi se încheie ultimul „set” de oferte de la DM, deci ar trebui să apară cele noi. Am dat o căutare și m-am bucurat ca un copil la înghețată când am văzut că au fost publicate ofertele disponibile în perioada 25.09 - 7.10. Nu puteam să nu împărtășesc bucuria cu voi, așa că am extras în mare doar partea cu ofertele la cosmetice:

 

Crema de baie și duș cu miere mi-o imaginez ca un adevărat răsfăț și tare sunt curioasă dacă-și merită banii. 


De aici îmi face tare cu ochiul laptele de corp cu ulei de argan de la Gerocossen, dar nici uleiul pentru masaj de la Elmiplant nu-mi este indiferent!


Crema de la Cosmetic Plant am avut-o în trecut și v-am spus deja că nu prea mi-a plăcut, însă mă atrage crema de mâini cu ulei de argan de la Farmec (observați că am o atracție tot mai mare pentru produsele care conțin acest ingredient?).


Setul de la Nivea mi se pare convenabil și cu siguranță îl voi lua în calcul la următoarea vizită prin DM. Nici oferta de la pasta de dinți Sensodyne nu-mi e indiferentă! Deși în prezent nu mai am probleme cu gingiile sensibile, atunci când le apucă e singura pastă de dinți pe care o mai suport și totodată cea care-mi rezolvă această sensibilitate, după mai multe utilizări.


Cam acestea au fost ofertele la cosmetice și ce m-a atras pe mine, iar dacă vreți să vedeți și restul ofertelor le găsiți în acest catalog, cel din care am preluat și informațiile de mai sus. 

Pe voi ce oferte vă atrag de data aceasta? Ați devenit, ca și mine, fani ai acestui magazin datorită ofertelor atractive?

8 comentarii

  1. Chiar sunt niste oferte foarte bune. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Fan, client fidel, nu stiu cum sa ma consider, dar cu siguranta sunt ceva ca-i trec pragul destul de des. :D Ce ma tenteaza pe mine este deodorantul rol-on de la Dove, pasta de dinti Senzodyne la set si cam atat... :) nu prea as avea nevoie de ceva anume, insa cam pe astea le-as achizitiona curand. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, am glumit cu „fan”, client fidel ar fi mai corect spus și cu siguranță ești. :D Nici eu nu prea mai am nevoie de nimic, dar e greu cu atâtea tentații. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Pasta de dinti si eventual as incerca ceva de la Le Petit Marseilles, dar nu am neaparata nevoie de gel de dus pt ca mai am, asa ca as mai putea amana. Ce mi se termina si am revenit la el datorita tie e spumamantul de baie. :D L-am avut pe cel cu Chai de la Balea. Alte recomandari? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cel mai mult mi-a plăcut spumantul cu portocale de la Balea, l-ai încercat? Mi s-a părut că avea aroma cea mai puternică (în sensul bun), învăluia în aromă de portocală toată baia, pe când celălalt încercat de la ei a avut o aromă mai slăbuță care dispărea cam repede.

      Ștergere
    2. Asa e. In plus de asta mi se pare ca trebuie pusa o cantitate destul de mare. Dar ce-i drept, nu cred ca e foarte scump. Nu mai stiu cat a fost. O sa-l incerc si pe cel cu portocale, asta cu chai a fost primul. Pana sa citesc la tine de spumantele de baie uitasem cat de mult imi plac. :))

      Ștergere
    3. E doar 10 lei. Raportat și la cantitate... eu zic că-și merită bănuții! :D Sper să-ți placă și ție mai mult cel cu portocală, te aștept cu impresii!
      Haha, mă bucur că ți-am reamintit de ele! :D
      Te pup!

      Ștergere