La un pahar de vorbă #3

Azi am simțit nevoia să mai stau puțin de vorbă cu voi, așa că vă invit „la un pahar de vorbă”, deși ar fi fost mai bună o ceașcă de ceai sau ciocolată caldă, cu vremea asta mohorâtă. Zic totuși să facem abstracție de ea, măcar pentru un moment...


După cum poate ați observat, ieri am sărit peste articolul „week in photos” pentru că nu prea aș fi avut ce să vă arăt. Deși am avut o săptămână plină de activități și evenimente pe care le-aș fi putut surprinde în imagini... nu am făcut-o, nici eu nu știu de ce, poate pentru că am fost prea cu capul în nori. Cel mai rău îmi pare că nu vă pot arăt coafura pe care am purtat-o sâmbătă, când am participat la nunta unei verișoare alături de care am crescut. Vă pot spune doar în cuvinte că am avut o combinație de împletituri cu bucle naturale care a primit multe laude, deși era ceva destul de simplu. Îmi doresc totuși să-mi mai fac acea coafură cu prima ocazie și poate atunci o să o surprind și în niște poze pe care să vi le arăt. În rest, am avut din nou o săptămână agitată și încărcată, la fel ca și cea din urmă, însă de data aceasta a fost mai plină de lucruri și vești bune. Am început săptămâna cu o veste foarte bună care n-a rămas nesărbătorită (mi-a rămas în cap ideea unui om de afaceri al cărui nume îmi scapă acum, aceea că „orice reușită, oricât de mică sau mare ar fi, trebuie sărbătorită”), apoi am avut parte de câteva surprize foarte plăcute care mi-au adus pe chip un zâmbet larg (două din ele primite în calitate de blogger - revin cu detalii în articole viitoare), iar printre toată agitați am reușit (nici eu nu știu când) să fac niște mici cumpărături de care sunt super încântată.

Acum că am compensat lipsa articolului de ieri cu o scurtă poveste despre săptămâna trecută, trebuie să vă spun că mă gândesc să schimb puțin formatul articolului „week in photos”, poate chiar să-l și redenumesc. Mă gândeam să vă arăt mai multe imagini reprezentative pentru săptămâna ce tocmai s-a încheiat (cu accent pe ce mi-am mai cumpărat, ce am mai purtat, cu ce m-am mai machiat, etc), iar la final să vă spun câteva cuvinte cât mai pe scurt, la modul general, despre acea săptămâna. Simt că sistemul actual este cam plictisitor, uneori fac anumite poze doar ca să am ceva să vă arăt, iar alte ori renunț la unele poze din cauză că am prea multe din ziua respectivă. În plus, sunt zile despre care nu prea am ce să vă spun și zile la care am prea multe de povestit. Un rezumat al întregii săptămâni scris la finalul articolului, după ce v-am arătat toate pozele, eu zic că ar fi mult mai ok, dar aștept și opiniile voastre despre această idee.

Legat de ce vă povesteam în ultimul articol în care mi-am așternut mai multe gânduri, trebuie să recunosc cu rușine că nu m-am ținut de toate planurile, efectiv n-am avut când și cum, dar sper să-mi reintru într-un ritm mai normal cât mai curând posibil, pentru că în ultima vreme am fost și cam dezorganizată, ceea ce m-a afectat destul de mult. E drept că mi-am găsit și un moment cam nepotrivit să-mi stabilesc zeci de planuri și obiective, fiind conștientă că luna septembrie va fi una.... complicată, să-i spunem, dar deh, așa se întâmplă când te crezi Batman.

Pe final vreau să vă mai spun că n-am uitat de secțiunea cu ținute, chiar am și câteva piese vestimentare proaspăt achiziționate pe care aș vrea să vi le arăt îmbrăcate, dar pe lângă lipsa de timp, de acum îmi va pune bețe-n roate și vremea, însă încerc să fiu optimistă și să sper că nu o să plouă de acum cu găleata, ca azi, în fiecare zi.

Închei acum cu poveștile mele și vă aștept să-mi spuneți pentru voi cum a fost până acum această primă lună de toamnă sau să vă așterneți orice alte gânduri simțiți nevoia să împărtășiți.

12 comentarii

  1. Cred ca ai avut o saptamana incarcata. ;)) Acum ca a inceput scoala nu mai am timp de nimic. Pana la 2 sunt la scoala, dupa ce vin ma odihnesc putin, fac teme, invat, stau putin pe laptop sau ma uit la televizor si dupa trebuie sa ma culc. :)) Urasc sa ma trezesc dimineata! :((( E si foarte obositor, de aceea in weekend dorm pana la amiaza. Altfel as fi moarta de oboseala...mai am si un orar foarte "incantator". Am noroc cu unii profesori, care sunt mai intelegetori. La matematica optional am un profesor nou foarte de treaba, am scris dar am si ras, mie mi se pare un atu pentru profesori daca pot face elevii sa invete dar si sa-i faca sa se simta bine la ora si sa nu fie stresati(ca inainte de ora de matematica unde am o alta profesoara si inainte de engleza) :)) Abia astept weekend-ul ca sa ies in oras cu prietenii. <3 Iti doresc o saptamana cat mai frumoasa in continuare! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :) Nici eu nu sunt cel mai mare fan al trezitului de dimineață, mai ales toamna și iarna când în pat e atât de moale și cald în timp ce afară e frig :)), dar merită micul efort. :p Chiar e un atu când un profesor poate face elevii să se simtă bine la ora lor, să învețe cu drag, la fel am considerat și eu întotdeauna.
      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  2. Saptamna mea a inceput in forta, aglomerata , mohorata... Abia astept sa vine week-ul.. :))))
    Mi-am facut cateva planuri pentru saptamana in curs , insa apar chestii noi si trebuie pe moment sa replanific lucrurile iarasi.. Dar nu e problema, cu atentie se rezolva totul. Sa ai o saptama frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Săptămâna aceasta a început bine pentru mine, ieri a fost și vremea frumoasă, azi în schimb a fost urâtă rău.
      Știu cum este să-ți faci niște planuri și apoi să apară lucruri neprevăzute care să le dea peste cap, dar sper că vei reuși în cele din urmă să-ți duci la capăt toate planurile! Așa e, toate se rezolvă... dacă vrem! :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  3. Poti sa te interesezi daca sunt poze cu tine la eveniment. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță sunt, dar nu singură și nu cred că suficient de aproape și din unghiurile potrivite astfel încât să se vadă bine părul. :D Oricum, mirii sunt acum în luna de miere, așa că o să mai dureze ceva timp până o să intru în posesia pozelor. :)

      Ștergere
  4. Dupa ce am lipsit atat (nu mai reusesc sa imi fac turul si vizitele la fetele dragi dupa cum imi place, nu mai reusesc nici pe blogul meu sa scriu/sa raspund cum si cand trebuie comentariilor), putea sa refuz sa stau putin la povesti cu tine?! No way!

    Tare curioasa sunt in privinta acelei coafuri!!!
    Ma bucur ca in ciuda faptului ca ai program incarcat, ai un tonus bun, se simte asta! :)

    Prima luna de toamna...mmm, din punctul meu de vedere, cam nabadaioasa! Si e un termen bland, spus la haz de necaz! E marcata de doua evenimente neplacute ce chiar nu pot fi trecute cu vederea, n-am ce-i face, de aceea aceasta atitudine in privina lui septembrie!

    Pup, cu mult drag, Miha Ella!
    Take care! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilduca, o drăguță ca de fiecare dată! Te înțeleg perfect, și eu am rămas în urmă cu articolele fetelor dragi din blogosferă (mă străduiesc să recuperez, să ajung „la zi”), dar și cu articolele pe blogul meu, am multe pe care doresc de mult să le fac și le-am tot amânat. Ne revenim noi cu toate!!

      Era ceva simplu, dar pentru mine deosebit fiindcă rar se întâmplă să-mi placă mult cum îmi stă părul. :)) Mă bucur dacă se simte, n-aș vrea să par o plângăcioasă că tot menționez de lipsa timpului, dar simt nevoia să împărtășesc asta cu voi, poate și ca să se înțeleagă de ce amân anumite articole promise și de ce am fost mai absentă de prin blogosferă.

      Îmi pare foarte rău pentru evenimentele neplăcute de care ai avut parte, din păcate mai avem parte și de astfel de momente, vrem nu vrem. :(

      Te pup și eu cu drag și îți doresc să ai parte de acum în colo de cât mai multe evenimente frumoase și zile însorite!

      Ștergere
  5. Chiar daca ai avut o perioada mai incarcata, reusesti intotdeauna sa fi alaturi de noi. Intotdeauna am considerat ca lucrurile simple si realizate cu bun gust, nu au cum sa treaca neobservate. Si sunt sigura, ca ai avut o coafura care te-a pus in valoare. ♥
    Abia astept sa vad ce ti-ai achizitionat! Si chiar daca nu reusesti sa realizezi si outfit-urile, macar sa pozezi articolele. Te sustin in ideea de schimba putin rubrica "Week in photos".
    Luna a fost ok, doar saptamana aceasta am inceput-o cum nu se putea mai "bine".
    Ieri pe ploaia aia mare, eu ma duceam la un interviu de angajare. :)) Am ajuns ciuciulete! Si nici nu am fost prea incantata de intalnire. Dar..mergem inainte. :D
    Te pup si astept sa ne dai vestile bune pe care le-ai primit in calitate de blogger. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am reușit să fiu alături de voi chiar atât de mult cât mi-aș fi dorit, dar am încercat măcar cât de cât și nu-i problemă... „recuperăm” noi. :)) La fel consider și eu, Mădă! Eu așa zic, așa au zis și cei din jur... și n-ar fi părut să spună doar din politețe. :D
      Chiar mă gândeam că poate fac o postare în care să vă arăt doar articolele achiziționate, dacă de pozat ținute nu reușesc prea curând, însă mai am în plan o tură de shopping săptămâna aceasta, deci probabil se vor mai adăuga câteva. :)) Îți mulțumesc pentru părere, mă bucur că ești de acord cu schimbarea pe care intenționez să o fac!
      Of, ce urât s-a nimerit. :( Îmi pare rău că nici măcar n-ai fost încântată de întâlnire și îți doresc să găsești ceva mai bun și care să te încânte!
      Te pup și eu! :*

      Ștergere
  6. Apreciez enorm, dupa cum iti spuneam, ca in toata perioada aglomerata ti-ai facut timp pt mine. :D E ca o continuare a gestului pe care l-ai facut initial. Desi chiar mai puteam sa astept..
    Nu pot decat sa-mi imaginez coafura si sa sper ca poate totusi au prins-o in vreo poza. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai liniștită, scumpa, n-a fost un efort foarte mare.
      Și eu sper să o fi prins cineva într-o poză bună, dar mai am de așteptat până o să aflu. :D
      Te pup!

      Ștergere