Week in photos #1

La dorința câtorva cititoare dragi am decis să reintroduc această secțiune pe blog, așa că iată-mă „la datorie” cu prima postare din noua serie de „week in photos”. O să mă străduiesc de acum să surprind în poze cât mai multe lucruri interesante și să vă arăt în fiecare articol de acest tip mai multe lucruri care țin de partea de beauty, pentru a fi pe placul cât mai multor fete. Săptămâna ce tocmai s-a încheiat a fost una destul de plină, iar următoarele vor fi și mai încărcate și agitate, dar nu mă supăr deloc, atâta timp cât reușesc să fac de fiecare dată tot ce mi-am propus!

Luni


Mi-am început săptămâna cu energie și cu optimism, iar printre altele am reușit să mă ocup și de designul blogului. Am făcut un milion de teste, am sucit și răsucit fonturi, dimensiuni, culori și deși pe moment am fost foarte mulțumită de rezultat... mai apoi am realizat că nu e chiar stilul meu dar din lipsă de timp am mai lăsat așa pentru câteva zile.
În sfârșit am reușit să ajung printr-un Lidl din care mi-am luat câteva lucruri mărunte. Regret acum că nu mi-am luat mai multe suluri de dischete, sunt the best! 
Mi-am făcut o nouă manichiură în care m-am jucat cu ștrasurile - nu mai făcusem asta de mult, știți că nu prea folosesc accesorii la manichiuri. Mie mi s-a părut că rezultatul a fost prea încărcat, dar a primit foarte multe aprecieri, spre marea mea surprindere. Din păcate n-am reușit să fac nicio poză bună la manichiură.

Marți


Deși am avut o zi foarte încărcată, am reușit să ajung la sediul celor de la Orkestra pentru a-mi ridica premiul. Am avut acolo parte și de câteva momente amuzante, iar în rest mi-a plăcut ce am văzut, doar oameni amabili și calzi, în special Andreea, cea care se ocupă de comunicarea cu participanții. 
Nici nu am ajuns bine acasă că m-am pus pe pozat consumatele lunii cât încă mai aveam lumină cât de cât bună. Dacă n-ați văzut postarea... o găsiți aici.
Mi-a sosit comanda de la walkin de care am fost foarte încântată și despre care am scris aici.
Am făcut un tort de biscuiți inspirată fiind de rețeta unei cititoare dragi: biscuiți, mere rase și frișcă, iar eu am pus fineti în loc de frișcă. Eu zic că n-a fost cea mai bună alegere pentru că a ieșit prea dulce, dar prietenul meu e de altă părere, lui i-a plăcut mult.

Miercuri


Eu încă n-am trecut la hainele de toamnă, încă mai port ținute de vară... cât încă se mai poate (a se observa repetarea intenționată a lui „încă”). Miercuri am purtat fusta mea dragă cu broderie, împreună cu sandale și un tricou vaporos, dar de data asta n-a fost chiar cea mai bună alegere pentru că toată ziua a plouat - din fericire în reprize și în rest a fost cald, singura problemă a fost că m-am udat groaznic de rău la picioare. 
E vreodată prea târziu să copilărim? Mi-am luat o pungă de pufuleți cu surprize de la care m-am ales cu o paletă de farduri și două rujuri. :)) Am păstrat-o de colecție, s-o țin ca decor - bineînțeles, n-o s-o folosesc, oricum sunt foarte-extrem de slabe fardurile, n-aș avea ce să fac cu ele.
Pe seară mi-am făcut manichiura cu căpșunele pe care ați văzut-o aici

Joi


După trei zile pline am avut parte de o zi puțin mai relaxantă și m-am bucurat de ea savurând o ciocolată caldă în timp ce scriam pentru blog și citeam blogurile colegelor, iar mai târziu m-am răsfățat și cu o ciocolată nemțească foarte-foarte bună! Rămân la părerea că nemții fac cea mai bună ciocolată, eu n-am încercat până acum niciuna care să nu-mi placă, toate se topesc în gură!

Vineri


N-am avut chiar cea mai fantastică zi așa că nu prea am avut chef de făcut poze. M-am înveselit după ce am citit ultimele comentarii de la voi, iar mai târziu am început să lucrez cu drag și spor la blog - am adăugat noi categorii și am început iar să sucesc și să răsucesc fonturi, culori, etc. Acum sunt mulțumită de aspectul blogului, îi mai lipsește doar un header mai frumos de care sper să mă ocup cât mai curând.

Sâmbătă


Ne-am trezit dimineața devreme, mult prea devreme pentru o zi de weekend, dar aveam destul de multe de făcut. Prima activitate de bifat era shopping-ul, așa că m-am trezit cu energie, ignorând ora indicată de ceas!
Principalul articol „vânat” la cumpărături era o rochie de seară și deși în mintea mea aveam cu totul altceva, cea din imagine m-a cucerit de cum am pus-o pe mine! Pare o rochie extrem de banală în poză, știu, dar îmbrăcată chiar e foarte frumoasă, mie îmi place mult! Bineînțeles, au fost și alte achiziții, dar n-am apucat să le trag în poze. Vă spun doar atât: am mai adăugat trei genți la colecție, nu că aș fi avut nevoie!
Nu e cea mai bună idee să te urci pe cântar după ce tocmai ai mâncat... clar nu! :)) Oricum am mai luat în greutate în ultima perioadă dar nu mă plâng, am avut unde să pun.
Am savurat o înghețată în timp ce am bloguit puțin - v-am zis că la mine încă nu s-a terminat vara!

Duminică


Mi-am „dezgropat” antica placă de păr să văd dacă mai funcționează și pare funcțională, draga de ea. Ramolită dar funcțională! N-am găsit în schimb restul accesoriilor de la ea - ondulatoare, plăci diverse, etc. Sper să le găsesc că aș vrea să pun la treabă ondulatorul săptămâna asta... în lipsă de altul.
M-am trezit cu o poftă ciudată de pâine pane, așa că m-am pus pe treabă - știu, e nesănătoasă, îngrașă, etc... dar era prea mare pofta!
Am mai dres cu niște fructe, iar merele au fost obsesia mea săptămâna asta! A se observa că pe unghii încă aveam căpșunele :)), și încă le mai am.


Cam atât cu săptămâna mea în imagini! Săptămâna voastră cum a fost? Liniștită sau agitată? Ați reușit să faceți tot ce v-ați propus?

6 comentarii

  1. Mere rase apoi merele tale au fost obsesia ta saptamana asta, hm, oare de la ce ti s-o trage???? :))) :D
    Eh, glumim , glumim dar hai sa devenim seriosi(adica eu, ca nu mai e nimeni pe aici deocamdata :D).
    Vai, dar cat ma bucur ca ai revenit cu postari de genul, mie imi plac foarte foarte mult si ma bucur enorm ca ai revenit la acesta sectiune. <3 <3 Observ ca avem aceeasi marca la laptop, ce tare! :D Si ma bucur ca ai luat chiar si locul 3 la acel concurs, cu toate ca eu imi doream sa castigi mai mult, dar..data aviatoare. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cred că tu ești vinovată! :))
      Au fost mulți pe aici, mai mulți decât mă așteptam... dar nu prea au existat feedback-uri. :(
      Ce drăguț, eu sunt foarte mulțumită de laptopurile de la Dell. Al meu deja e super bătrân, mi-ar trebui unul nou, dar sper să găsesc tot de la ei ceva să se muleze pe nevoile mele. Mulțumesc mult!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce saptamana nebuna! :D
    Abia astept sa vad si noul header al blog-ului. Biscuiti cu Finetti ♥ Mi-ai facut o pofta. :))
    Si la fel de pofta, mi s-a facut si de retata cu paine pane si pe asta sigur o sa o incerc maine dimineata.
    Ador rochitele din dantela si a ta arata tare frumos. Sper ca o s-o vedem cat de curand. :D
    Placa ta de par, seamana cu a mea. Singura diferenta intre cele 2 este acea clema, care separa placile.
    A mea e simpla. Chiar saptamana trecuta mi-am creponat parul si aratam ca o Afro girl. :))
    PS: De mult timp, voiam sa schimb si eu putin aspectul blog-ului. Imi place ca ai grupat totul pe categorii.
    Mi-a fost putin teama sa umblu la setari, ca nu stiu exact care dintre modele de acolo este pentru asa ceva. Si sper din suflet, ca intr-o zi poate vei avea timp la dispozitie sa-mi explici si mie. Pretty please. :D
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, scumpa, săptămâna trecută n-a fost nimic, aceasta a fost și mai nebună, abia am avut timp să respir.
      Din păcate cred că va mai dura destul de mult până voi realiza noul header. :( Hehe, și mie-mi plac mult biscuiții cu fineti. :D Sper să îți placă, mie îmi place foarte mult!
      Eu sunt înnebunită după dantelă la orice tip de articol, dar în special la rochițe și fustițe! Nu promit că o să reușesc să fac niște poze demne de o postare tip outfit cu această rochiță, dar încerc! :D
      Haha, ce haioasă ai fost, afro girl. :)) Și eu mi-am creponat părul miercurea aceasta, îmi place la nebunie cum se vede părul creponat, în special pentru că-mi oferă și un volum wow. :D
      Sunt mai multe modalități prin care poți introduce un meniu, nu știu dacă varianta pe care am folosit-o eu e chiar cea mai simplă pentru că trebuie editat din coduri, dar vorbim pe facebook... doar să găsesc tutorialul de pe care m-am ghidat eu acum 100 ani când l-am introdus prima oară :)), că e cel mai simplu să urmezi pașii de acolo.
      Te pup, draga mea! :*

      Ștergere
  3. Ai avut o saptamana plina! Trebuie sa sa incerc si eu biscuitii cu mar si frisca. :D

    RăspundețiȘtergere