Very Inspiring Blogger Award

În urmă cu mai bine de o săptămână am primit acest tag de la Lorena, căreia îi mulțumesc mult că s-a gândit la mine, iar azi m-am decis să răspund provocării. Regulile sunt simple: trebuie să-i mulțumesc celei care m-a nominalizat, să spun 7 lucruri despre mine și să nominalizez alte 15 bloggerițe să preia tag-ul. Eu am mai completat astfel de tag-uri în care v-am spus destul de multe despre mine, așa că azi o să încerc să vă spun lucruri noi, pe care nu le-am mai spus. Să vedem...


1. Sunt reprezentat Avon de vreo șase ani, mai precis din primul an de liceu. La început mi-am dorit să câștig un ban „muncit” de mine astfel încât să-mi pot achiziționa măcar cosmeticele dorite din proprii bani, apoi a rămas doar o obișnuință. Nu îl consider un job, nu mă strofoc în a căuta noi clienți sau în a convinge lumea să cumpere, sunt doar reprezentant pentru apropiați, cam așa am fost mereu. Totuși, fără să mă agit prea mult, am reușit de câteva ori să câștig din asta niște sume frumușele de bani, de obicei în preajma sărbătorilor de iarnă.

2. Îmi place foarte mult vinul roșu și îl beau întotdeauna simplu, consider că în combinații cu apă sau suc i se strică mult aroma.

3. Nu îmi este frică de ace, operații, șoareci, șerpi, șopârle etc... în schimb mă sperii de tot felul de gâze și gândaci. Spre exemplu, în urmă cu vreo 2-3 luni ne-a intrat o molie în cameră și când am văzut-o că vine spre mine am aruncat laptopul din brațe în timp ce țipam de parcă mă ataca un balaur. :))

4. Am mâinile și picioarele reci ca gheața aproape mereu, chiar și când afară sunt 40 grade - circulația proastă este vinovată, îi semăn mamei. Cu toate acestea, nu suport să dorm cu șosete în picioare, simt că mă sufoc, chiar dacă sună ciudat.

5. La vârsta de 14 ani am suferit un accident de mașină - un puști m-a lovit din plin cu o viteză foarte mare și a fugit de la fața locului. Deși am fost inconștientă timp de câteva minute, într-un final n-am avut nimic grav, doar un cucui, câteva vânătăi și zgârieturi. Partea tristă e că același individ a lovit o altă fată câțiva ani mai târziu (a fost chemat tatăl meu pentru o nouă declarație la poliție, așa am aflat), iar aceasta era în comă, n-am aflat dacă și-a mai revenit. :(

6. În prezent nu am televizor în casă și nu-i simt deloc lipsa. De câte ori ajung în fața unuia și îl butonez dau doar de scandal, scandal, bârfă, scandal, bârfă și foarte multă regie pe față. Nu contest că mai sunt și emisiuni faine sau documentare interesante, dar foarte puține, tot mai puține lucruri educative.

7. În perioada adolescenței eram cel mai mare fan al filmelor de groază, favoritul meu fiind Saw, în special primele trei părți. Acum rar mai am dispoziție pentru a vedea filme horror, prefer în general filmele de acțiune sau comediile, iar SF-urile ori îmi plac foarte mult ori mi se par niște mari porcării, nu există cale de mijloc.

Cam atât, sper că ați descoperit câteva lucruri noi despre mine, conștientizez că încă aș putea să vă mai spun multe, dar astea au fost primele lucruri care mi-au venit în minte. Eu trișez puțin și încalc ultima regulă, nu mai nominalizez 15 bloggerițe pentru că deja a fost făcut de majoritatea, dar vă invit să-l preluați cu încredere dacă doriți.

Avem ceva lucruri în comun? V-ați regăsit în vreuna din idei? 

13 comentarii

  1. Deci faza cu molia e prea penala. :)))) Si eu urasc gandacii si gazele, mi-e scarba de ele. Sa ma fi vazut pe mine cum faceam cand m-am trezit cu un paianjen in pat. =)) Ma bucur ca nu sunt singura care are mainile si picioarele reci chiar si la 40 de grade. :)) Stiu pe cineva care doarme cu sosete, insa eu nu le suport noaptea, imi ajunge plapuma. :)) Sa fie cat de cald ca eu dorm cu plapuma, altfel nu pot. :)) Nu mi-e frica de soareci, serpi si soparle, dar mi-e frica de operatii, nu-mi place deloc spitalul. Pacat ca ambii parinti lucreaza acolo si mai trebuie sa trec pe la ei. :)) Si ceva mai ciudat, nu-mi plac tirurile, parca ar fi niste balauri cand stau langa ele. Cand eram mica era sa cada un tir pe mine (a cazut in spatele meu) si de asta le urasc. In final ce sa-ti mai zic...si mie imi plac filmele horror! Defapt ce vorbesc...le iubesc! :)) Uneori ma uit singura, desi stiu ca ma voi speria foarte tare, mai ales ca eu stau de obicei singura la etaj si mor de frica. :)) Cam atat...nu ma lungesc ca ma apuca 2015. :)) Te asteptam cu noi articole. Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-a amuzat, și prietenului mei i-am părut foarte funny. :)) Oh, nici nu vreau să-mi închipui cum aș reacționa dacă aș vedea un păianjen în pat. :)) Totuși, de ei nu-mi e așa frică/scârbă, dar în niciun caz să nu-i văd în pat. :)) Haha, credeam că sunt singura care doarme cu plapuma și vara. Eu nu mă înveselesc cu ea, nu sunt așa friguroasă, dar îmi place să știu că e prin pat, chiar dacă doar ocupă spațiu degeaba. :)) Spitalul nu cred că-i place nimănui, dar la nevoie.. nu mă sperie gândul că trebuie să mă operez. Când m-am operat eu eram cea mai relaxată de acolo, în rest toată lumea era speriată, își făceau N-șpe scenarii nu tocmai plăcute, etc. Eu sunt mai optimistă. :D Îți înțeleg fobia după un astfel de incident. :(
      Mie-mi plăcea să mă uit împreună cu alte persoane ca să râd de ei că eu anticipam mereu ce se va întâmpla și nu mă speria mai nimic, dar mă uitam fără probleme și singură.
      Haha, ce simpatic ai fost! Pupicei! :*

      Ștergere
  2. Eu inca ma mai uit la tot felul de filme, si pe cele de groaza le ador. :))))) Insa in ultima perioada nu prea am gasit ceva care sa ma multumeasca :))) Sa ma sperie si sa il tin minte.. :))) Si eu am mainile si picioarele reci, dar nu mereu fata de acum vreo 2-3 ani si am observat ca nu mai am asa mari probleme cu circulatia, nu stiu care sa fie cauza. Am televizor in apartament dar nu privesc la el, ianiante o faceam doar pentru filme si emisiunile de diverstisment care si astea au devenit superficiale, in rest,,,,am oaroare de serpi.. :D Cu gazele nu am nimic. :D Am fost si eu reprezentant Avon dar si Oriflame si m-am lasat, nu m-a mai atras...
    Ma bucur ca am aflat lucruri noi despre tine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi cam ăsta e motivul pentru care nici eu nu prea mă mai uit la filme de groază, mi se par tot mai slabe sau copiate după altele mai vechi pe care le-am mai văzut, așa că prefer să mă uit la alte genuri. Mie nu prea mi s-a întâmplat să mă sperie serios vreunul, nu sunt așa ușor de speriat. Sau cine știe, poate acum mi-am mai pierdut „antrenamentul”. :)) Hm, poate ai făcut ceva (fără să-ți dai seama) care a produs schimbarea. Așa aveam eu la părinți... stătea mai mult pe post de piesă decorativă. :)) Exact, multă superficialitate, ipocrizie, bârfă, minciună și alte lucruri de genul, cam asta predomină pe majoritatea canalelor. Eu sunt la polul opus, îmi plac foarte mult șerpii! Într-un timp ziceam că o să-mi iau și eu unul în casă. :))
      Și eu mă bucur că am aflat cu această ocazie lucruri noi despre câteva din voi, cele care mă citiți! Te pup!

      Ștergere
  3. si eu am probleme cu circulatia, de la inceputul lunii nu dorm fara sosete, ca deger!
    la capitolul molii, eu ma bat cu ele, nu ma sperie nimic :))
    si filmele horror le devorez cu aceeasi placere ca intotdeauna. partea proasta e ca nu prea se mai fac filme horror care sa merite a fi vazute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt friguroasă de fel, așa că pot să ignor picioarele reci ca gheața. :)) Nu e nicio șansă să dorm cu șosete în picioare, aș face noapte albă!
      Haha, la nevoie mă mai „lupt” și eu cu ele, dar atunci m-a luat prin surprindere, eram concentrată la ce făceam și m-a speriat rău. :))
      Exact asta e problema, că nu prea se mai fac filmele horror care se făceau cândva. Ultimele tentative de a vizualiza unele s-au sfârșit prin oprit rapid filmul pentru că mă plictiseau sau mi se păreau scenele mult prea scârboase și cam atât.

      Ștergere
  4. Eu in schimb sunt la polul opus, sunt calorifer. Inclusiv iarna port doar tricouri si geaca :)) Drept pt care vara, mai ales de cativa ani, e un chin. Si eu ma tem de insecte, de toate, dar si mai tare ma tem de caini. Am o mega fobie chiar. Si mie imi plac filmele de groaza, dar ce-i drept ma uit mai mult la seriale. Acum termin American Horror Story ca am ramas in urma. Apoi vreau Hannibal, Da Vinci's Deamons si the Game of thronnes. In paralel am inceput si Breaking Bad cu fratele meu mai mic de 14 ani. Lista e interminabila, dar preferatele mele all tines sunt Californication, Shameless (pe astea eu le consider comedii, desi sunt mai ciudatele :))) House si gre's Anatomy. Ma bucur ca am aflat mai multe despre tine. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi să știi că în afară de mâini și picioare și eu sunt un calorifer dat mai încet chiar și iarna :)), nu sunt prea friguroasă, doar în picioare să am șosete groase și încălțăminte cu blană, preferabil, iar în rest nu prea am treabă. Eu iubesc prea tare câinii, de aceea nu-mi este deloc frică de ei, asta în condițiile în care am și fost mușcată de 3 câini până acum. Ah, serialele de groază nu-mi plac mai deloc, n-am idee din ce motiv. Poate n-am dat încă peste unul care să „mă prindă”, dar ce am văzut până acum nu m-a impresionat deloc.
      Și eu mă bucur că am aflat mai multe lucruri despre voi! Te pup!

      Ștergere
  5. Avem mult in comun mainile si picioarele mele sunt intodeuna reci si eu mostenesc acest lucru de la mama. La televizor foarte rar ma uit, pentru ca exact asa cum ai mentionat numai crime si prostii apar care ma debusoleaza. In copilarie si eu am fost lovita de o masina dar eu am fost devina, am traversat strada prin fuga si la loc nesemnalizat, norocul meu a fost ca am sarit pe capota masinii si doar cu un soc am ramas...mie teama foarte mult de masini! Saw a fost filmul meu horror preferat, le-am vazut pe toate :)) In schimb mie imi este frica de ace si chiar lesin daca cineva imi ia sange, dar de gandaci nu imi este de loc frica, mai degraba mie scarba de ele.
    Mi-a placut mult sa iti citesc aceasta postare! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu cu această ocazie că avem atât de multe lucruri în comun! :D Of, câte fete cu circulație proastă suntem pe-aici. Așa e, exact starea asta mi-o dau și mie emisiunile sau peste ce mai dau eu pe-acolo. Îmi pare rău că ai rămas cu teamă de mașini, eu nu am probleme, imediat a doua zi după accident spuneam râzând că doar am făcut puțin sport extrem pe mașina omului. :)) Hehe, ce mă bucur că nu am fost singura fană a filmului :)), și eu le-am văzut pe toate, dar ultimele mi s-au părut mai slabe! Dacă aș fi leșinat eu de fiecare dată când mi s-a luat sânge... aș fi ținut-o numai într-un leșin. :)) Eu fac analize la sânge periodic, uneori chiar și lunar, deci deja m-am obișnuit... doar că nu prea-mi place să văd când bagă acul, evit să mă uit, dar apoi nu am nicio treabă.
      Mă bucur mult că ți-a plăcut, iar eu mă bucur că am aflat cu ocazia asta că avem atâtea în comun!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Vinul desigur! Ori beau asa ori deloc! :) Cu mainile si picioarele reci, ale mele nu sunt chiar zi de zi, dar cum adie putin vantul sloi sunt. Pentru mine e important sa "nu intre in oase" ca altfel tremur si daca ma tii afara incontinuare si cu paturi pe mine. Vara la mare daca ma ud si bate tare vantul nu mai pot sta in apa dar nici pe nisip. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că nu sunt singura căreia îi place vinul doar simplu! :D Nici la mine nu sunt chiar în permanență așa, dar în mare parte a timpului. Așa pățesc și eu, iarna mai ales, când nici nu le mai simt. :)) Clar, la treaba asta ne asemănăm foarte bine, la fel pățesc și eu dacă-mi intră frigul în oase... singura soluție e să intru la căldură și să stau o vreme bună acolo. La mare nu am probleme, poate să bată vântul cât vrea el. :))

      Ștergere