Produse consumate: august 2014

A venit timpul să golesc punguța cu recipientele produselor consumate și să vi le prezint împreună cu părerile mele despre ele. Luna trecută am avut foarte mult spor la consumat produse, dar m-am și străduit să mă axez pe câte 1-2 din toate cele pe care le dețin, acolo unde a fost cazul (geluri de duș, creme de corp, rimeluri, etc), pentru că-mi doream să mai diminuez din „stocuri”. Așadar, acestea sunt produsele pe care le-am dat gata în luna august:


Le luăm pe rând pentru că sunt destul de multe...


Gel de duș Elmiplant cu unt de cacao și macadamia - mi-a plăcut foarte mult, m-a răsfățat la fiecare utilizare prin aroma sa delicioasă și textura cremoasă. Nu exclud ideea de a-l reachiziționa la un moment dat, dar pentru moment nu o să-l mai cumpăr pentru că mai am suficient de multe geluri de duș!

Gel de duș Elmiplant cu lămâie verde și extract de gutuie - am aceleași cuvinte de laudă și pentru acest gel de duș, cu mențiunea că aroma lui mi s-a părut mult mai potrivită pentru vară decât a celui mai sus numit. E clar că gelurile de duș Elmiplant vor mai trece prin baia mea, vreau să mai încerc și alte arome!

Spumant de baie Balea cu portocală - foarte mult mi-a plăcut, l-am inclus chiar și într-o postare cu „favoritele lunii” și foarte probabil îl voi mai achiziționa pe viitor. Momentan am luat varianta cu vanilie tot de la Balea, care de asemenea-mi place, dar parcă îmi place totuși mai mult aroma de portocală a acestuia.

Săpun lichid Ava cu portocală - nu v-am arătat până acum la consumate săpunuri de mâini și m-am gândit să vă arăt că ne spălăm și pe mâini. :)) E clar că aromele fresh precum cea de portocală mă atrage pentru produsele de igienă, dar acest săpun lichid nu prea mi-a plăcut, a fost mult prea lichid pentru gustul meu. E drept că mirosea bine, făcea spumă, nu-mi usca mâinile și a fost foarte ieftin (nu mai știu exact cât, cred că de prin Auchan a fost luat), dar prefer ceva puțin mai bun.


Cremă Midollo & Placentă Kallos - un borcan din ăsta uriaș de mască de păr mă ține mult și bine, cred că de pe la începutul anului îl am, asta în condițiile în care l-am folosit o dată la două zile. Pe părul meu își face bine treaba, e și foarte ieftină, e și spornică, ce să mai vreau altceva? Cu toate astea, am decis să mai fac o schimbare și am luat altă mască de păr de la Kallos, că pe aceasta o tot recumpăr de foarte mulți ani, însă e foarte probabil să mă mai întorc la ea.

Lapte de corp Yves Rocher cu cacao și zmeură - a făcut parte din ediția de sărbători de anul trecut, dar mie mi s-a părut destul de ok aroma chiar și pentru vară. Mi-a plăcut, dar nu știu dacă l-aș reachiziționa (în caz că mai apare iarna asta), nu m-a impresionat chiar atât de mult, prefer să mai experimentez altele noi (oricum, rar ajung să cumpăr din nou aceeași loțiune de corp, trebuie să fie mult prea specială).

Dizolvant lac de unghii Ebelin - la o primă utilizare nu m-a impresionat profund, dar după mai multe mi-am schimbat puțin părerea. Momentan am recumpărat dizolvantul Cien dar cred că data viitoare mă întorc la acesta. V-am mai spus, încă nu sunt hotărâtă care-mi place mai mult: Cien sau Ebelin.

Acetonă - cu asta ajungi să-ți ștergi unghiile dacă n-ai stoc de dizolvant în casă și magazinele din jurul casei n-au altceva în afară de asta. :)) La îndepărtatul ojelor a fost foarte bună, le îndepărta din 2 mișcări, dar era vizibil cum îmi usucă unghiile, așa că am folosit-o apoi mai mult pentru a șterge instrumentele de la nail art cu ea.


Gel de duș mini Dove Pure pampering - mi-a plăcut, mi-a plăcut extrem de mult! Este foarte cremos, face muuultă spumă fină și miroase demențial. Făcând o comparație, pot spune că mi-a plăcut mai mult decât gelurile de duș de la Elmiplant. Mi-a fost alături în vacanță, acolo l-am dat gata (știu ce gândiți.. ”femeie nebună, cară gunoiul din vacanță ca să ne arate nouă că l-a consumat”, dar adevărul e că am vrut să păstrez recipientul, poate-mi va mai folosi pe viitor, când nu o să mai am stoc de geluri de duș în variantă travel). E foarte posibil să-l cumpăr pe viitor și în variantă full size.

Rimel Aero Volume Avon - mi s-a părut bunicel, dar nu ceva de dat pe spate. Mi-a plăcut mai mult spre final, după ce s-a uscat mai mult pasta. La început l-am folosit mai mult în combinație cu rimelul the one mai jos numit. Eu nu l-aș recumpăra, dar l-aș recomanda unei persoane cu gene voluminoase sau celor care vor un aspect foarte natural.

Rimel The One Oriflame - mi-a plăcut foarte mult periuța lui dar în rest nu prea ne-am potrivit. A fost extrem de bun pentru o mai bună definire a genelor pe care aplicam în prealabil un alt rimel, dar folosit singurel nu mă mulțumește. La fel ca și în cazul celui mai sus numit... îl văd totuși potrivit persoanelor care vor un aspect foarte natural.

Rimel transparent Essence - nu era chiar complet consumat însă din transparent devenise maro (de la fardul de sprâncene, de-acum m-am învățat minte: șterg periuța pe un șervețel după utilizare), așa că am decis că e cazul să meargă pe ultimul drum. Mi-a plăcut, îmi așează frumos și natural firele rebele din sprâncene. E drept că după mai multe ore își mai face câte una de cap, dar nu mi se pare ceva deranjant așa că l-am recumpărat, este perfect pentru un look natural.

Mostră Aqualia Thermal Vichy - textura cremei era într-adevăr lejeră și hidrata bine, însă îmi lăsa peliculă lipicioasă pe față și avea un miros exagerat de puternic. Nu pot să pricep de ce pun cei de la Vichy atâta parfum în cremele de față. Clar și evident... n-aș cumpăra această cremă în variantă full size.


Asta-i tot! Dacă mă mai străduiam puțin... aș mai fi avut încă 2-3 produse consumate în plus, dar trebuie să vă mai arăt și luna viitoare ceva, nu? :))

Ce ziceți, am fost hărnicuță? Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat vreunul din cele de mai sus?

14 comentarii

  1. Haha, sa ma vezi pe mine cum transport recipiente goale prin metrou :-| Le duc de la prietenul meu, la ai mei, acolo unde e saculetul :)) asta da femeie nebuna :D
    Tot din acelasi motiv am luat si eu acetona si mi se pare geniala, mai ales pt glittere...asa frumos se curataa..putin ulei dupa pt hidratare si e ok:D
    Ai fost harnicuta sa stii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai. :)) Ce haioasă ai fost! :))
      Da, chiar e genială la glitter, îl înlătură imediat, dar mie-mi usucă prea rău unghiile. :(
      Mulțumesc mult! Te pup!

      Ștergere
  2. Am și eu laptele de corp de la Yves Rocher. L-am cumpărat împreună cu o revistă (Beau Monde parcă), dar nu mă prea încântă. Tot trag de el să-l termin. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu tot împreună cu acea revistă l-am luat, însă mie mi-a plăcut destul de mult. Nu la fel de mult ca altele, dar a fost ok.
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ai fost tare harnicuta :) .Mie imi place rimelul The One atunci cand il aplic in mai multe starturi,atunci ofera volum si nici nu incarca genele :).Gelurile de dus de la Dove sunt super cremoase,imi plac mult,preferatul meu e cel cu castravete :),dar momentan sunt cuminte,nu mai imi cumpar alte geluri de dus ( in afara de 1 pe care l-am comandat :)) ).
    Spor la goliciuni :D.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! :D Mă bucur mult că îți place, poate îmi plăcea și mie mai mult dacă aveam niște gene mai voluminoase. Am încercat și cu mai multe straturi dar tot nu-mi oferă acel volum fabulos pe care mi-l doresc eu și pe care puține rimeluri mi l-au oferit... fără să încarce. :D
      Și mie-mi plac mult gelurile de duș Dove, nu știu din ce motiv le-am cam ignorat în ultima vreme. Am mai citit despre cel cu castravete, m-ai făcut curioasă!
      Haha, așa am zis și eu, să vedem cât rezistăm! :)))
      Mulțumesc la fel! Pupici!

      Ștergere
  4. Da, pai ce as putea spune? Am folosit si eu cateva produse din cele consumate de tine(si sa stii ca si eu am mania de a tine recipientele unor produse, ba le gasesc intrebuintare, ba de design, dar asta mai rar, etc :D) precum ar fi gelul de dus de la Dove, gelul acela de la YR l-am avut si eu candva, dizolvantul de unghii Ebelin siii cam atat, ca ajunge! :D Destule produse consumate, ce sa zic, pt gelurile de dus de la Elmiplant nu am avut vreo atractie, nu stiu de ce, nu prea ma impac cu produsele lor. :( Pupici si mi-am adus aminte...ai mancat tot tortul?? Ai zis ca faci tort azi, vreau si eu...... :( A mai ramas ceva? :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura care păstrează recipientele goale pentru alte întrebuințări!
      Așa cred și eu, că am reușit să consum ceva produse! :D Îmi pare rău că nu prea te împaci cu produsele lor :(, eu am multe produse favorite de la Elmiplant!
      Daa, am făcut, dar s-a mâncat rapid, vinovatul a fost prietenul meu de data asta. :))
      Te pup!

      Ștergere
  5. de cand tot zic ca o sa incerc si eu gelurile de dus Elmiplant si inca nu a reusit, si eu am rimelul the one si imi place, cred ca urmeaza si la mine sa il arunc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că merită încercate, sunt ieftine și bune! :D Mă bucur că îți place rimeluri, mi-aș fi dorit să-mi placă și mie mai mult efectele oferite de el. :(
      Te pup!

      Ștergere
  6. gelurile de dus de la elmiplant clar trebuie sa le incerc, prea le lauda toti! cat despre rimelul the one, eu ma inteleg foarte bine cu el, il iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți placă și ție în caz că le încerci! Mă bucur că îți place atât de mult rimelul!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Mi-am luat si in sfarsit spumant de baie cu chai si vanilie de la Balea. Partea naspa ca trebuie sa pun destul de mult produs la o cada si ma asotam la un miros care sa-mi inunde baie. nu pot sa zic ca nu-si face treaba, dar parca I want more. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, mie nu mi se pare că necesită mult produs, dar aroma mi s-a părut și mie mai slabă față de cea a variantei cu portocală. Aceea chiar îmi inunda baia cu aroma de portocală. :))

      Ștergere