Oferte DM 4.09 - 23.09

Azi au apărut primele oferte de la DM din această toamnă, disponibile începând de mâine și până pe 23 septembrie. Sunt foarte multe atracții și de data aceasta, după cum ne-au obișnuit, așa că vă invit să le studiem împreună (click pe poze pentru a le vedea la dimensiune mai mare):


De aici nu las să-mi scape minunatul baby lips de la Maybelline, prea toată lumea îl are și îl laudă, trebuie să văd și eu ce e așa de fantastic cu el. Deși un nou fond de ten e ultimul lucru de care am nevoie, trebuie să recunosc că mă atrage foarte mult fondul de ten Affinitone, mi s-au trezit amintiri plăcute de prin adolescență (nu mai știu câți ani au trecut de când l-am avut, însă îmi amintesc că l-am recumpărat de vreo două ori - ceea ce e mult, foarte mult). Nici mascara cu argan de la Rimmel nu îmi e chiar indiferent... cu așa reducere considerabilă.



Crema de mâini Cosmetic Plant îmi face cu ochiul de aici și acel stick cu piatră de alaun, deși pe site-urile cu produse bio am văzut alte variante mai ieftine, dacă bine-mi amintesc.



Pe mine nu mă atrage ceva de aici, însă am pus să vă fac cunoscută oferta de la produsele Syoss pentru că e generoasă. Cândva aș fi fost atrasă de un șampon de la ei (citisem niște laude cândva), dar de când cu șamponul meu Anian nu-mi mai trebuie altceva.


Cam atât, fete dragi! Dacă sunteți curioase și de alte oferte precum cele pentru igiena orală, curățenie, produse destinate copiilor sau bărbaților, le puteți vedea pe toate aici.

Pe voi ce oferte vă atrag luna aceasta?


14 comentarii

  1. Ti-am mai spus ca am DM-ul aproape de mine si nu ezit sa merg saptamanal, macar in vizita.. :))) Cred ca mai iau si eu un baby lips, pe primul l-am cumparat la 14 ron si ce imi mai face cu ochiul este fondul de ten de la Maybelline.. Nu l-am mai incercat si ma tenteaza. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... mi-ai mai spus și te invidiez, vreau și eu DM lângă mine! :)) Înseamnă că ți-a plăcut mult dacă mai vrei încă unul, deci clar trebuie să-mi cumpăr și eu, nu pot rata oferta!
      Mie mi-a plăcut mult fondul de ten acum câțiva ani, nu știu însă dacă or mai fi schimbat ceva la el între timp... ambalajul, cel puțin, e același. Dacă îl încerci te aștept cu o părere despre el!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Fondul de ten de la Maybelline chiar e avantajos la pret, nu l-am incercat, m-ar tenta, dar am deschise o gramada, mi-e si frica sa le numar :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare super avantajos prețul și mă tentează rău chiar dacă, așa cum spus și în articol, un nou fond de ten e ultimul produs de care am nevoie. :)) Oh, înseamnă că tu ai colecție serioasă, eu nu am chiar foarte multe deschise, dar sunt conștientă de faptul că le consum greu și nu-mi place să le arunc întregi din cauză că au expirat înainte să apuc să mă bucur din plin de ele. :(
      Pupici!

      Ștergere
  3. Tentanta oferta de luna aceasta. Am DM langa mine, dar recunosc ca nu il vizitez mereu. :D Incerc sa rezist tentatiei, pentru ca obisnuiesc sa dau banii si pe produse, care poate le mai am. In special, la gelurile de dus fac asta. Sunt de acord cu tine, balsamul Baby lips merita cumparat, mai ales ca este si la reducere.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa mi s-a părut și mie! Eu niciodată nu reușesc să ies din DM doar cu ce am nevoie (sau cu ce intenționam să cumpăr când am intrat în magazin, mai bine spus), mereu mă atrag alte și alte produse. :))
      Eu abia aștept să-l cumpăr, mi-au stârnit curiozitatea atâtea laude la adresa lui! :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Tentanta oferta :D
    La mine in oras nu este DM si nu cred ca mai ajung anul acesta in apropierea unuia :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ai DM în oraș. :( Poate reușești totuși să ajungi într-unul dacă te tentează ceva în mod deosebit!
      Pupici!

      Ștergere
  5. Ce mă bucur că am 3 DM-uri în oraş şi nu duc lipsă! :))
    Ce mă tentează pe mine este balsamul de buze de la Maybelline, noul preţ îmi face cu ochiul. În cazul meu(şi nu cred că numai în al meu) intru în DM să mă uit chipurile sau să iau un produs şi mă trezesc că mai cumpăr alte 5 produse pe lângă :))
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Se pare că el e cel mai tentant pentru toată lumea, cred că ar trebui să mă grăbesc să ajung printr-un DM până nu dispar toate de pe rafturi. :))
      Nu ești singura, așa fac și eu mai mereu! Tentațiile astea... :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Deci.. eu in orasul meu nu am DM :( Am observat ca de multe ori se gasesc acolo lucruri faine si la preturi accesibile..

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău! :( Da, așa e... au multe produse proprii foarte bune, dar și multe reduceri și promoții tentante aproape mereu. Păcat că nu se grăbesc să deschidă magazinul în toate orașele, au mult de pierdut.

      Ștergere
  7. Oferta la fondul de ten e chiar buna. multumim pt articol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa consider și eu! Cu drag, mă bucur dacă a fost de folos.

      Ștergere