Waterfall mani

A trecut o veșnicie de când am făcut ultima oară o manichiură waterfall și deși inițial m-am apucat să-mi fac unghiile cu ideea că fac un watermarble... am ales să le fac așa, îmi era dor de un astfel de model - mi-a plăcut ideea foarte mult de când am descoperit prima oară tipul ăsta de manichiură, mi s-a părut foarte interesantă și de efect. Deși am folosit o pensulă cam ciufulită și n-au ieșit chiar perfect dungile, eu sunt totuși mulțumit de rezultat, mi se pare interesantă combinația...



Am folosit următoarele oje:

Look by Bipa #5 Purple-green, Avon Iceberg, Melkior Sexy Rich, Essence #16 fame fatal, Orkide #695


Oja folosită în completarea celor două unghii accent o am de la Kind of Ira și îmi place la nebunie, eu n-am reușit să-i redau în poze adevărata frumusețe - în funcție de lumină, are reflexii mov sau verzi foarte interesante. Păcat că nu prea cred că se găsesc la noi în țară ojele astea, e chiar interesantă! Au fost necesare trei straturi pentru a deveni perfect opacă, e destul de subțire, dar eu zic că a meritat, mai ales că s-a și uscat foarte repede. 


Oja de la Melkior a fost o altă surpriză plăcută, fiindcă e prima oară când o folosesc, deși o am de pe la începutul anului, cred că de la Cosmobeauty am luat-o. Eu aveam impresia că e o ojă mov, așa-mi părea în sticlă la lumina din casă, dar se pare că e un albastru foarte frumos, de fapt! :)) Iar eu sunt înnebunită după ojele albastre, așa că o s-o bag mai mult în seamă pe viitor, e foarte faină!

 V-am zis câteva cuvinte doar despre ojele mai interesante pe care le-am folosit fiindcă poate vă interesează, iar despre model nu sunt multe de spus, doar am trasat cu o pensulă subțire dungi de diferite dimensiuni la bază. Efectul mi se pare și mai drăguț în realitate, iese mai mult în evidență și oja roz.


Cum vi se pare manichiura de azi? E pe placul vostru? Ați purta-o?
 Cum vi se par manichiurile waterfall? Ați purtat vreodată?

18 comentarii

  1. Foarte dragutica manichiura. Mi-ar fi placut totusi sa vad si un model watermarble realizat de tine. :D Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Păi n-ai mai văzut? :D Am mai făcut câteva în trecut, nu cele mai reușite, dar chiar vreau să mai exersez tehnica, fiindcă-mi place!
      Pupici

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult combinatia pe care ai ales-o iar rezultatul final arata foooarte bine!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. super, super! cand imi cresc unghiile, trebuie sa incerc si eu aceasta tehnica neaparat! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă-ți place! :D Neapărat să încerci, partea mișto e că nu trebuie neapărat să te stresezi ca dungile să fie perfecte, au farmec și așa... mai imperfecte. :))

      Ștergere
  4. Foarte mult imi place aceasta tehnica, am creat si eu cateva manichiuri si efectul este intodeauna surprinzatoare. Imi place combinatia de oje pe care ai folosit-o, atrage atentia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place! Îmi amintesc că am văzut și la tine astfel de manichiuri și mi-au plăcut.
      Combinația de oje mă încântă și pe mine, chiar dacă au fost alese cam la nimereală. :))

      Ștergere
  5. Superba manichiura! Eye catching! Au iesit perfect si dungile, e de mai mare efect astfel (pensula ciufulita a stiut ce face)! As purta combinatia asta exact-exact asa cum e!

    Pupicei, birthday girl! La muulti aaaaaniii! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Ilduca! Mereu ești o drăguță! Deci zici să mai folosesc pensula ciufulită, să n-o arunc? :))) Mă bucur tare mult că ai purta-o!

      Hihi, mulțumesc frumos! Pupici!

      Ștergere
  6. Imi place foarte mult manichiura ta, culorile sunt foarte dragute ^^ sunt unghiile tale naturale? Pentru ca arata foaaarte frumos si foarte ingrijite. Eu cu unghiutele mele nu stiu ce sa mai fac, le-am lasat sa creasca de vreo luna si au crescut frumos, le pilesc, doar ca una sau doua sau cateodata si trei se exfoliaza iar in final se rup :( poate te-ai confruntat si tu cu problema asta si chiar as vrea, daca stii, te rog, sa imi spui niste produse care sa ma ajute.
    Ma gandeam sa imi fac manichiura cu gel la salon, dar sora mea a avut si dupa i-au ramas unghiile galbene si subtiri si parca as avea putina teama pentru ca ele si asa sunt foarte sensibile. :(
    Te puup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că-ți place! Da, sunt unghiile mele naturale! :D Mulțumesc pentru complimente!
      Cel mai important e să le hidratezi, poți folosi un ulei special de cuticule sau unul natural hidrant și indicat e să faci asta zilnic, iar când schimbi manichiura să masezi uleiul și pe unghii și să lași așa măcar vreo 15-20 minute. În rest, ți-aș recomanda să le ții mereu date cu ojă dacă sunt fragile, aceasta le va proteja, dar și să folosești base coat ca să nu le afecteze chimicalele din oje.
      Ca tratament, doar cel de la Farmec cu vitamina B5 mi-a plăcut mie, n-a făcut minuni instant, dar a ajutat după ce mi le-am distrus și eu cu gelul aplicat (nu prea recomand pe termen lung).
      Dacă intri la categoria „Tips&Tricks” de pe blog, o să mai găsești și acolo o postare cu mai multe sfaturi pentru unghii, aici am încercat să-ți scriu mai pe scurt câteva din idei.
      Te pup!

      Ștergere
  7. Hey e super manichiura! Imi place ca ai als un fundal alb pentru dungi...superb!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur, l-am ales alb ca să iasă mai bine în evidență dungile colorate. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Si mie imi place combinatia si, faptul ca dungile nu sunt trasate la perfectie, ii ofera un aspect si mai interesant si efect manichiurii. Imi place cum arata oja metalizata! ♥
    Arata foarte bine manichiura, as purta-o cu drag. :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că-ți place! La fel m-am gândit și eu, că e de efect faptul că nu e „la boloboc”... am privit partea bună. :))
      Mă bucur că ai purta-o! Pupicei

      Ștergere