Produse cu care nu m-am înțeles...

Încercând mereu tot felul de produse noi, printre multe descoperiri faine se întâmplă să mai dau și peste produse cu care nu m-am înțeles dintr-un motiv sau altul și am decis ca ocazional să fac câte un articol pe tema asta, când se adună câteva produse care mie nu mi-au plăcut (am mai făcut un astfel de articol în trecut, de atunci le-am tot notat, să nu le uit). Nu vreau totuși să fiu înțeleasă greșit, nu sunt neapărat produse rele, cel puțin nu toate, sunt doar produse care mie nu mi-au plăcut și o să încerc să argumentez cât mai bine, ca să vă dați seama dacă vouă vi s-ar potrivi sau nu.

Primer de pleoape Elf și Catrice prime and fine


Poate pare ciudat să vă arăt aici primerul Elf, în condițiile în care în trecut l-am lăudat de nenumărate ori pe blog, însă din păcate formula acestuia a fost schimbată și nu mai e ce a fost cândva, acum după vreo 5-8 ore (în funcție de farduri și temperaturi) fardul se strânge inestetic în pliu - cu mențiunea că eu am pleoapele foarte uleioase, dar totuși... cu vechia variantă machiajul arăta intact după vreo 16-17 ore de purtare. Cel din poză e ultimul pe care îl mai am, e aproape consumat și n-am niciun plan să-l mai recumpăr, aici s-a încheiat relația noastră de prietenie!

Primerul Catrice prime and fine l-am achiziționat recent și din păcate nu mi se potrivește, fardurile aderă foarte bine peste el, dar nu ajută prea mult la rezistența fardurilor pe pleoape, nu pentru mine! Dacă n-aveți pleoape uleioase e posibil să vă placă totuși, la Deena am citit că-i place, vedeți aici review-ul ei! Aș mai adăuga cu ocazia asta că cel mai slab primer încercat vreodată de mine este Essence, care nu doar că nu ajută cu nimic, dar mie mi s-a părut că mai rău încurca, parcă se strângea și mai repede fardul în pliu atunci când îl foloseam - eu l-am avut acum mai bine de un an, dar din câte știu n-a fost schimbat nimic la el între timp.

Loțiune micelară Yves Rocher sebo vegetal


Oricât de mult mi-ar plăcea produsele Yves Rocher, loțiunea asta micelară e cea mai mare dezamăgire din tot ce am încercat de la ei - cred că doar cea de la Elmiplant mi-a displăcut mai mult ca asta. Are parfum, alcool și alte prostii și-mi provoacă o senzație foarte neplăcută de usturime în jurul ochilor. Pe ten e mai ok, dar în niciun caz n-o să mă mai întorc la ea pe viitor, sunt altele mai bune și chiar și mai ieftine. 

Eyeliner cariocă Essence


Din prima nu mi-a plăcut la ele vârful, în special la varianta waterproof, mi se pare groaznic de greu să trasez o codiță decentă cu el. În plus, pigmentația e slăbuță și nici la capitolul rezistență nu excelează, la prima lăcrimare sunt mari șanse ca tușul să se transfere. Singurul lor plus e că au mult produs în ele și nu se usucă repede, dar la ce bun? Am văzut totuși fete care spun că le plac tușurile astea de la ei, așa că e posibil să fiu eu prea pretențioasă.

L'Oreal Nutri Gold extraordinary oil face


E foarte posibil să fie chiar un produs bun, dat fiind faptul că are într-adevăr multe uleiuri în conținut, dar și parfum are din abundență, iar pentru un ten gras nu îl recomand, cel puțin pentru tenul meu e prea mult, mi-am simțit tenul foarte încărcat de la el la fiecare utilizare. Poate pentru un ten normal sau uscat e chiar bun, nu știu ce să vă zic, dar pentru mine nu, nu, nu!

Blush Inglot


Nu știu cum sunt alte game de blush-uri de la ei, dar cel pe care îl am eu e mult prea sidefat și așa îmi amintesc că era și un altul din aceeași gamă pe care l-am avut în trecut. Nu are neapărat mult sclipici, problema e că e cam mare, prea evident pe ten. Cred că e primul produs Inglot cu care nu m-am înțeles, în rest le ador produsele (chiar plănuiesc o vizită la magazin săptămâna viitoare, ceea ce înseamnă că străbat aproape tot Bucureștiul pentru produsele lor), însă cu blush-ul ăsta n-a fost să fie. 

Acestea au fost dezamăgirile mele (cam mult spus, dar fie) din ultima perioadă, nu sunt chiar atât de multe dat fiind faptul că de la ultimul articol de acest tip au trecut câteva luni, timp în care am încercat multe produse noi. Să ni se potrivească chiar totul e imposibil, de aceea zic că mi se pare mult spus „dezamăgire”, m-am obișnuit să-mi spun că nu e pentru mine și gata, încerc să caut altă stăpână care să se bucure de acel produs, în general. 

Voi cu ce produse nu v-ați înțeles în ultima vreme? Ați încercat ceva din lista de mai sus? Cum vi s-a părut?

16 comentarii

  1. Lotiunea micelara o am si eu si mie nu mise pare rea, dar eu nu o folosesc deloc in zona ochilor, poate si asta e un motiv.
    Fain articol, si util!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc rea pentru ten, chiar e foarte ok, dar pentru o piele foarte sensibilă e posibil să provoace probleme chiar și pe ten.
      Mulțumesc frumos! Pupici!

      Ștergere
  2. Chiar ma interesau pareri despre primer-ul Catrice.E bine de stiut

    RăspundețiȘtergere
  3. In afara de primerul elf, pe care l-am incercat in urma cu mult timp si nici atunci nu m-a dat pe spate, nu am incercat altceva din lista ta. Foarte util articol, e nevoie in blogosfera si de asa ceva! :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nici în trecut nu te-a impresionat, șansele să-ți placă acum sunt foarte mici. :( Sau cine știe..
      Mulțumesc, mă bucur că-l consideri astfel! La fel cred și eu, că sunt bine venite și astfel de articole.
      Pupici

      Ștergere
  4. Mult timp am iubit si eu primerul de la Elf. Nu l-am mai recumparat pentru ca momentan folosesc de la Elizabeth Arden si e foarte bun. Bine ca stiu ca i-au schimbat formula...nu il mai recumpar nici eu. La fel ca si tine am pleoapele uleioase si probabil nici in cazul meu nu ar mai functiona.

    Uleiul de la L'oreal mi-am dorit mereu sa il incerc, insa acum vara nu prea imi vine sa imi pun uleiuri pe fata. Am tenul gras la fel ca tine...poate o sa il cumpar in iarna sa vad cum se comporta si la mine.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai pleoapele uleioase nu cred că funcționează, nu sunt singura la care nu mai face față de când l-au schimbat. :( O să-l țin minte și pe cel de la Elizabeth Ardean, nu l-am încercat. :D
      Sper ca ție să ți se potrivească în caz că îl încerci.
      Pupici

      Ștergere
  5. eu am avut uleiul extraordinar de la loreal..mie mi-a placut ..imi hidrata pielea foarte fain..desi eu am tenul mixt.dar puneam extrem de putin ..si extrem extrem de putin pe zona T. In rest,....n-am folosit nimic din produsele celelalte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ție ți-a plăcut! Și eu aplicam foarte puțin, vreo 2 picături pentru tot tenul, dar degeaba.. tot îmi simțeam tenul încărcat. :(

      Ștergere
  6. uite, eu am tenul uscat, dar rareori pot pune ulei pe el, in niciun caz n-as putea sa-mi construiesc o rutina pe baza lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am mai auzit cazuri similare! Depinde de mai multe lucruri, nu doar tipul de ten.

      Ștergere
  7. Am auzit si eu multe pareri bune despre primer-ul ELF, insa nu m-am aventurat pentru ca il folosesc pe cel de la Too Faced. Imi pare rau ca au schimbat formula, as fi fost curioasa sa il incerc.
    Nu faci un blogsale cu uleiul de la L'Oreal? As fi eu curioasa sa il incerc! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era într-adevăr un produs extraordinar, mare păcat că nu l-au lăsat așa cum era! :(
      Draga mea, n-am făcut niciodată blog sale, uleiul l-am pus bine pentru evenimentul „Beauty swap”, dar dacă te interesează aștept un mesaj pe facebook sau pe mail și vorbim acolo.

      Ștergere
  8. Cred ca aceeasi micelara am avut si eu si nu mi-a placut!
    Cat despre produsele L'oreal si Inglot...le poti oferi cuiva caruia ii plac, sa nu le tii dgeaba! :D Zic si eu.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit nici unul dintre produse si nici nu am produse care m-au dezamagit pentru moment. Mai caut :)

    RăspundețiȘtergere