Produse favorite - Iulie 2015

Ca la fiecare început de lună, e timpul să trag linie și să văd ce descoperiri am mai făcut, ce produse noi am mai îndrăgit, iar luna iulie se pare că a fost foarte bogată în descoperiri...


Am câte puțin din toate, dar cele mai multe favorite am avut pe partea de makeup, așa că o să încep cu ele...

Creionul Jumbo Nyx, nuanța Milk, a beneficiat de un articol întreg aici, unde v-am spus și arătat în poze de ce îmi place atât de mult. De când l-am descoperit nu a lipsit niciodată de la machiajele mai colorate sau în care am folosit farduri mai slăbuț pigmentate!

Eyeliner-ul cariocă Flormar cred că e cel mai bun tuș de ochi tip cariocă pe care l-am încercat vreodată! Îmi place vârful subțire, faptul că e puternic pigmentat, că rezistă foarte bine, iar de nuanța de albastru pe care o am eu sunt complet îndrăgostită. Cred că o să-l achiziționez și pe negru.

Paleta The Balm Nude'tude mi-o doream de ceva vreme și nu regret nicio clipă că am achiziționat-o, îmi place foarte mult! E drept totuși că ambalajul mă face s-o îndrăgesc și mai mult, mă face să zâmbesc de câte ori o deschid, dar și fardurile sunt calitative, iar selecția de nuanțe mi se pare foarte reușită! O să revin cu swach-uri cât de curând!


Rujurile creion Yves Rocher nu mă așteptam să-mi placă chiar atât de mult, m-au surprins într-un mod foarte plăcut! De când le-am achiziționat au fost cele mai purtate rujuri, inclusiv cel roșu (iar eu nu prea port ruj roșu ziua, dar ăsta-mi place, fiindcă e subtil). Pe cel roz vi l-am arătat într-un swach aici, dar o să revin cu un articol dedicat lor, să vă arăt cât de frumos se așează pe buze ambele nuanțe.

Catrice camouflage cream este un corector excelent pentru ten, a devenit rapid favoritul meu pentru acoperirea monstruleților nepoftiți, avantajul fiind că pot să revin cu mai multe straturi fără ca zona să arate încărcată! Nici pentru acoperirea cearcănelor nu e rău deloc, deși nu e nici tocmai favoritul meu. Știu că m-ați întrebat multe de el atunci când l-am achiziționat, așa că o să revin și cu un review mai detaliat. 

Essence silky touch blush, nuanța 50 sweetheart, îmi place la nebunie, are o nuanță perfectă pentru mine și a devenit rapid blush-ul meu favorit pentru machiajele naturale, de zi. E foarte ușor sidefat, doar atât cât să ofere un subtil efect de iluminare, fără a fi evident sclipiciul, iar rezistența pe ten e foarte ok. Dacă vă doriți un blush bun fără să investiți prea mulți bani într-unul... e alegerea perfectă!

Inglot bronzer AMC nu mi s-a părut cine știe ce la început, pentru că nu e foarte puternic pigmentat, dar după ce l-am testat cu mai multe pensule mi-am dat seama că tocmai ăsta e farmecul lui, că pot să construiesc intensitatea și nuanța după bunul meu plac. În plus, sidef are puțin, doar atât cât trebuie!



Fixativele Nivea nu știu de ce nu vi le-am arătat până acum la favoritele lunii, fiindcă sunt deja câteva luni de când le-am descoperit și implicit de când îmi plac! Eu având părul foarte fin, multe fixative sunt „apă de ploaie” pentru mine, dar cele de la Nivea chiar își fac treaba bine, iar prețul unuia nu este deloc mare!

Șamponul uscat Batiste XXL volume e în prezent favoritul meu dintre toate cele încercate! Rămân la părerea că toate variantele își fac treaba foarte bine, dar ăsta mi se pare că oferă ceva mai mult volum! Pe de altă parte, încarcă puțin mai mult părul, dar nu la modul foarte deranjant sau evident... cel puțin nu pentru mine. Despre șampoanele uscate Batiste am scris mai multe aici, acum ceva timp. 

Gelul gomant Yves Rocher cu măr și anason l-am mai lăudat și aici, atunci când v-am povestit despre noutățile de vară de la YR, iar părerea mea a rămas neschimbată de atunci!

Laptele de corp Yves Rocher cu cocos e un deliciu, a fost cel mai des folosit produs pentru hidratarea pielii de pe corp în iulie, atât de des încât am consumat deja aproape jumate din el (și are 400 ml). Despre gama asta de lapte de corp v-am mai scris, toate variantele încercate până acum mi-au plăcut foarte mult: consistență lejeră, intră repede în piele, nu lasă peliculă și hidratează bine, iar aromele delicioase persistă mult timp pe piele, rămâne mirosul inclusiv pe haine. 

Pe Bioderma Photoderm Apres-soleil v-am recomandat-o zilele trecut, așa că vă invit să citiți aici de ce îmi place.



Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF 50+ îmi place chiar mai mult decât aș fi sperat, mi se pare o cremă excelentă atât pentru la plajă, cât și de folosit sub machiaj! Este ușor hidratantă, nu mai aplic altă cremă înaintea ei, nu lasă peliculă albă și nici pielea lipicioasă/uleioasă, se absoarbe rapid în piele și este foarte bine formulată! O recomand, nu e degeaba lăudată de atât de multe fete!

Laptele de corp Yves Rocher cu SPF 30 a fost o altă surpriză plăcută din categoria protecțiilor solare! E lejeră, oferă hidratare, miroase foarte bine, nu lasă nici ea peliculă albă sau uleioasă și e rezistentă la apă! Îmi place foarte mult, își merită prețul ceva mai mare. 



Fiindcă în luna iulie temperaturile au fost foarte ridicate, de multe ori sărind de 40 grade, în majoritatea cazurilor am apelat la parfumuri fresh, răcoritoare, ușoare. Cele spre care am întins cel mai des mâna sunt ambele de la Yves Rocher, mai precis Moment de Bonheur l'Eau și Naturelle Osmathus - două arome fresh, dar nu banale, ambele au „acel ceva” care le face deosebite.

Cam atât pentru azi, am încercat să fiu pe cât posibil de scurtă în descrierea fiecărui produs și sper că mi-a ieșit, iar voi ați avut răbdare să citiți până la final. Aș mai fi avut câteva produse foarte faine descoperite pe finalul lunii, dar nu am vrut să mă grăbesc în a le recomanda, m-am limitat doar la descoperirile mai des folosite.

Vă atrage vreun produs din lista mea? Ați vrea review la ceva anume?
Voi ce produse interesante ați descoperit în iulie? Avem vreun produs favorit în comun? 

19 comentarii

  1. Si mie imi plac absolut toate!!! Inca nu am pus mana pen creioanele de buze de la Yves Rocher dar..timpul nu e pierdut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur! :D Trebuie să le dai o șansă cu prima ocazie, sunt foarte faine!

      Ștergere
  2. uau! cate sunt! creioanele de buze de la yves rocher par foarte faine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, s-au adunat cam multe! :)) Și aș mai fi putut să pun destule altele...
      Chiar sunt, sper să revin cât de curând cu un articol mai detaliat fiindcă merită toată atenția!

      Ștergere
  3. Eyeliner-ul Flormar ma tenteaza maxim, la fel si laptele de corp cu cocos de la YR :D Din lista ta iubesc si eu Bioderma Aquafluide si creionul de buze Yves Rocher. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți le recomand pe ambele cu încredere, măcar să le studiezi mai bine în magazine, pentru început! :D
      Știu, știu... ești printre fetele care m-au tentat atât cu crema, cât și cu rujurile!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Am si eu rujul creion de la yves rocher si imi place la nebunie(eu am varianta roz stralucitor). Cat despre descoperiri as trece pe lista aloe vera pura, care m-a scapat de arsurile solare, crema de protectie solara cu SPF 50 de la Elmiplant, care e destul de oncturoasa dar protejeaza bine, apa de corp cu mar si anason de la Yves Rocher, pe care o folosesc exclusiv pe caldura asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place creioanele ruj YR! Eu aloe vera n-am apucat s-o testez prea mult, dar mi-am propus s-o folosesc mai des în următoarea perioadă, să văd ce poate.

      Ștergere
  5. Ce de bunatati,ma tenteaza creioanele YR,si Catrice camouflage e si preferatul meu <3,pup si abea astept sa ne vedem miercuri <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place corectorul! Hehe, abia aștept și eu!
      Pupici

      Ștergere
  6. Ma tenteaza parfumurile Yves Rocher, nu am incercat niciunul pana acum si am citit numai lucruri bune despre ele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt minunate parfumurile lor, trebuie să le acorzi o șansă! Eu după ce l-am încercat pe primul mi-am dorit tot mai multe, deja am adunat câteva și mai vreau și altele! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Am si eu un blush essence, un piersiciu usor sidefat, foarte fain! Paleta de la the Balm o tot admir de vreun an, mi se pare superba. Din pacate, n-am reusit sa o cumpar cat a fost la reducere (oare o mai fi?), avand in vedere ca noi nu avem Marionnaud in Buzau. Eh, o sa ii vina si ei randul! Toate produsele prezentate de tine imi starnesc interesul, par foarte apetisante.
    Te pup!!
    Ramona, www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și șie îți place blush-ul pe care-l ai de la ei!
      Cred că încă mai e. O să mă interesez înainte să fac postarea cu swach, ca să menționez și acolo. :D
      Te pup!

      Ștergere
  8. Multumesc pentru parerea despre samponul Batiste. Mi l-am luat si eu azi. E la oferta la Sensiblu - 15 lei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, sper că ți-a fost de folos! Da, da... știu! :D E până la finalul lui august oferta, am scris și eu de ea pe pagina de facebook.

      Ștergere
  9. Jumbo Milk e din nou pe stoc! :)) In perioada asta nu l-am mai folosit, insa sunt fericita ca il am si eu! :)
    M-ai facut curioasa despre eyelinerul Flormar..cred ca mi-ar placea si mie, mai ales ca am descoperit ca acest brand are produse de calitate! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu întind dese ori mâna spre el, e foarte util! :D
      Trebuie să-l studiezi în magazin, e chiar foarte mișto! Așa e, am aflat și eu destul de târziu că au și unele produse de makeup bune, eu la început doar la oje mă uitam când ajungeam la standul lor. :))
      Pupici

      Ștergere
  10. Catrice camouflage cream e preferatul meu . M-a scos din foarte multe incurcaturi cand ma trezeam dimineata si hop top aparea cate un "monstrulet" .

    RăspundețiȘtergere