Week in photos #46

Am intuit eu bine că luna asta va fi plină și frumoasă, cel puțin prima săptămână întreagă din august exact așa a fost! Haideți să vă arăt (parțial) și de ce...


Mi-a sosit comanda de la 1001 cosmetice despre care vă spuneam duminica trecută, v-am arătat-o și pe facebook, iar acum vă pot spune și câteva prime impresii pentru produsele comandate, pentru că le-am făcut deja câteva probe săptămâna asta:
  • fondul de ten Revlon Colorstay l-am mai avut în trecut în varianta pentru ten gras și nu prea mi-a plăcut cum se așeza, dar am decis să-i dau o șansă și celui pentru ten normal și acesta chiar îmi place foarte mult - se așează frumos pe ten, acoperă bine, nu arată încărcat dacă e aplicat cu măsură și rezistă foarte bine. Îl puteți achiziționa de aici, e disponibil în destul de multe nuanțe.
  • primerul Catrice este singurul pe care nu l-am încercat încă, deși am folosit primer zilnic (tot uit de el). Știam de la alte fete că ar fi bun, de aici l-am luat. 
  • rujul mat de la GR l-am luat pentru că multe fete laudă gama asta ca fiind super rezistentă și mi-a plăcut nuanța de nude (din întâmplare l-am văzut pe site) și am zis să-i dau și eu o șansă. Până acum îmi place, chiar rezistă bine. De aici l-am luat. 
  • rujurile Catrice Ultrarezistent chiar rezistă foaaaarte bine, încă îl am pe buze și după ce mănânc, e drept că mai estompat... dar totuși, e un ruj foarte ieftin. Îmi place la nebunie, mă bucur că am luat două nuanțe. Le puteți achiziționa de aici, chiar vi le recomand cu căldură!


Am mâncat o prăjitură delicioasă cu cremă din zahăr ars, vă spuneam chiar ieri, aici, că e printre favoritele mele!


Am fost pentru prima oară la Poșta Vamală cu un milion de emoții, mă așteptam la cozi foarte mari, la taxe și alte minuni, dar am avut norocul să „scap” de acolo mai rapid decât de la cea de care aparțin. Cred că fața de cățeluș nevinovat a ajutat și ea! Am plecat de acolo cu frumoasa brățară Soufeel pe care v-am arătat-o în detaliu aici, unde v-am spus și semnificația fiecărui charm, dar și alte detalii despre experiența mea. 


Lory a venit cu inițiativa foarte drăguță să ieșim mai multe bloggerițe la un pahar de vorbă și atât de bine ne-am simțit în seara aia, încât de la ora 7 seara am stat până pe la 11, iar asta pentru că ne-a izgonit ploaia... că noi nu ne mai lăsam duse! :)) Sper să mai facem astfel de întâlniri! În poză vedeți o pisicuță prietenoasă de la local, care ne tot dădea târcoale, avea chef de joacă.


Ieri de dimineață am fost la #FMWGteaparty, o petrecere foarte frumoasă organizată de Mona, unde eu m-am simțit tare bine și a fost un prilej bun să mai cunosc câteva bloggerițe pe care le știam doar din online! Draga de Mona a fost foarte convingătoare și nici măcar eu n-am reușit să scap de poze, dar vă las să le descoperiți pe toate aici, pe pagina ei de facebook (dacă vă uitați vă rog să scuzați moaca subsemnatei, dormisem doar vreo 3 ore). :D


După petrecere am fost cu Teo la o plimbare prin mall, intenția mea fiind să-mi iau un costum de baie, dar în cele din urmă am plecat de acolo cu un top dantelat (îl vedeți pe fundalul pozei) care m-a cucerit imediat, e tare finuț și la super reducere, doar 15 lei a costat (din New Yorker). Produsele pe care le vedeți deasupra e cadoul de ziua mea primit în avans de la Oana, care tare bine mă cunoaște, știa că-mi doresc să încerc o mască de păr de la brandul ăsta și cred că mi-a citit gândurile (că altfel n-avea de unde să știe) și așa a aflat că vreau și oja aia de la Nicol by OPI! :))


De la Mona am plecat cu două oje galbene tare frumoase (a făcut un fel de blog sale, atât cu bani cât și gratuit), iar în cursul săptămânii viitoare o să vedeți o manichiură realizată cu ojele OPI și Orly!

Cam atât cu săptămâna asta, abia o aștept pe următoarea! Sper să fie cât mai frumoasă și la fel vă doresc și vouă!

Cum a fost săptămâna voastră? De ce reduceri de vară ați mai profitat?

31 de comentarii

  1. Ce fain ca reusiti sa va vedeti intre bloggerite! Am si eu noroc cu cateva fete din Bacau si din imprejurimi, dar vara asta a fost cam incarcat programul si nu prea am reusit sa ne vedem. Sper sa mai ajung candva in Bucuresti si sa ne cunoastem personal! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da.. chiar e foarte fain și sper să tot facem ieșiri de genul ăsta cât mai des! :D
      Foarte mult m-aș bucura să ne cunoaștem personal, sper și eu să avem ocazia cât mai curând!

      Ștergere
  2. Super simpatice produsele de la 1001, dar și cele primite cadou. ^_^ Să le folosești cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoasa e bratara! Sa porti/ folosesti cu placere tot si sa ai o saptamana si mai buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Camelia! Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  4. Chiar frumoasa saptamana ai avut,si eu la fel.Ma simt tare bine cu voi,sper sa mai facem iesiri din astea,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și tu ai avut o săptămână frumoasă! Sigur mai ieșim, poate reușim chiar pentru weekend-ul ăsta să stabilim ceva. :D

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de noutati si saptamana care urmeaza sa fie si mai faina! :) Mi-ai facut pofta de shopping, am plasat si eu o comanda pe 1001cosmetice zilele trecute. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, Georgia! La fel îți doresc și eu ție!
      Abia aștept să văd ce ți-ai comanda de pe 1001 cosmetice, m-ai făcut curioasă! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Ai avut o spatamana foarte frumoasa. :)
    O multime de bunatati, eveneminte frumoase, intalniri cu oameni frumosi. Imi place! :)
    Sunt foarte curioasa de parerea ta vis-a-vis de oja Alessandro. Pe mine m-a cam dezamagit si voiam sa stiu daca toate sunt la fel sau daca am nimerit eu un lot mai cu dichis. ;))
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, Dee! Să tot fie așa! :D
      Și eu sunt curioasă, e prima mea ojă de la ei și chiar îmi doream mult să încerc ceva, am văzut păreri contradictorii! Cu siguranță o să vă spun cum mi s-a părut atunci când o să-i fac o primă probă.
      Mulțumesc, o săptămână minunată îți doresc! Pupici!

      Ștergere
  7. Ce ma tenteaza si pe mine un fond de ten de la Revlon... Am auzit atatea lucruri bune despre el si are si un pret prietenos :)
    Si-mi face cu ochiul si crema de zahar ars...imi afci pofta ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu l-am luat din același motiv, prea multe fete îl laudă! :D Eu zic că merită, până acum în afară de lipsa pompiței n-am ce altceva să-i reproșez.
      Haha, iar acum n-am reușit să-i fac o poză prea bună, s-o fi văzut în realitate... :))

      Ștergere
  8. Am profitat de reducerile de la Lc Waikiki, au haine tare frumuşele şi preţuri şi mai frumuşele! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar de la New Yorker am profitat de reduceri... săptămâna asta din nou. :))

      Ștergere
  9. Ce saptamana plina si frumoasa ai avut! Bratara pe care ai primit-o este una foarte frumoasa, azi am primit-o si eu si abia astept sa o port! Mi-ai facut mare pofta pentru o praji cu crema de zahar ars, nu am mancat de ani de zile! Sunt tare curioasa ce parere ai despre oja Alessandro, am inteles ca sunt calitativ foarte bune! Te pup si iti urez o saptamana la fel de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place brățara mea și abia aștept să văd ce charm-uri ai ales și tu!
      Uite că Dee spunea mai sus că pe ea au dezamăgit-o, m-a făcut să fiu și mai curioasă... abia aștept s-o încerc!
      Mulțumesc, săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  10. Imi pare foarte rau ca nu am ajuns la petrecerea organizata de Mona, mi-as fi dorit sa va cunosc dar data viitoare nu voi mai rata ocazia :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi pare rău că n-ai putut să ajungi nici miercuri și nici sâmbătă, dar sigur vor mai exista ocazii să ne cunoaștem! :D
      Pupici

      Ștergere
  11. Ma bucur mult ca ne-am intalnit si sper sa mai iesim! :)
    Iar data viitoare poate facem si cateva poze!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur că ne-am văzut și sigur mai ieșim! :D
      Da, da... promit că vă fac! :))
      Pupici

      Ștergere
  12. Vreau sa vad si eu rujurile catrice, vreauuuuuuu :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți le aduc pe amândouă data viitoare când ne vedem, ca să le faci niște probe! Eu sunt foarte încântată de ele. :D

      Ștergere
  13. Mi se termină fondul de ten de la Rimmel 24 h (cel cu capac roşu) care mi-a plăcut muuuult de tot, dar mă gândesc să-l încerc şi pe cel de la Revlon, despre care am auzit numai laude. Ideea e: să risc sau să-l cumpăr tot pe ăsta de la Rimmel care ştiu sigur că e bun? :P Tu l-ai încercat pe cel de la Rimmel ca să poţi face o comparaţie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu-mi pot da cu părerea pentru că nu l-am încercat pe cel de la Rimmel. Am fost și eu tentată să-l iau dar mi-am amintit că am avut numai experiențe nefericite cu fondurile lor de ten, apoi am mai și văzut păreri mai puțin bune cu privire la el.. așa că am renunțat. Știu însă fete care spun că Revlon e mai bun, că arată mai bine, rezistă mai bine. Încearcă totuși să mai cauți niște păreri comparative între cele două, cel puțin pe blogurile din afară zic eu că trebuie să existe.

      Ștergere
  14. frumoasa saptamana ta! prajitura aia arata mai mult decat delicioasa, iar pisica m-a binedispus. Masca aia de par am achizitionat-o si eu sambata, sunt curioasa cum e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost și se pare că așa va fi și săptămâna asta, cel puțin așa a fost până acum! :D
      A fost foarte delicioasă prăjitura, iar pisica ne-a înveselit și pe noi! Și eu sunt curioasă, abia în seara asta o să-i fac o probă.

      Ștergere
  15. Eu nu am mai cumparat nimic dar am primit cate ceva de la doua bloggerite pe care le indragesc, Camelia si By Sunshine. Produse cosmetice pe care o sa le iau cu mine in vacanta.

    RăspundețiȘtergere