Top 10 produse cu preț sub 20 lei #4

N-aș fi crezut că o să revin atât de repede cu un nou articol din rubrica asta, dar pentru că în ultimele două luni am făcut multe (re)descoperiri, s-a întâmplat ca printre acestea să fie și unele foarte ieftine și bune, perfecte de încadrat în acest top! Menționez și de data asta că nu iau în considerare geluri de duș, creme de mâini, deodorante sau alte produse de tipul ăsta, decât dacă e ceva foarte special, printre cele mai bune încercate etc. Haideți să vedem ce am să vă recomand de data asta!

Essence silky touch blush


Vi l-am mai arătat și printre produsele favorite din iulie, așa cum am zis și atunci mie mi se pare un produs foarte bun, dintre toate blush-urile mele favorite el e cel mai ieftin, la o distanță destul de mare ca preț de celelalte! Nu e cel mai puternic pigmentat, dar tocmai de aceea îl prefer la machiajele foarte naturale, de zi, rezistența e bună, sidef are doar atât cât trebuie și prețul e foarte mic, de vreo 15 lei. Recomand!

Balsam de păr TRESemme


Este unul dintre cele mai bune balsamuri de păr încercate și m-a costat doar 15 lei la Hello Free Zone! Așa cum am mai zis, am încercat balsamuri de păr profesionale care pentru mine au fost mai slabe decât el, iar cu asta am spus totul! Dacă vreți totuși să aflați mai multe despre el, am scris aici un review detaliat.

Rujurile Catrice Ultimate Colour


Sunt o descoperire recentă dar care merită din plin menționate, de când le-am achiziționat le-am purtat obsesiv și toată lumea din jurul meu mă întreabă ce port pe buze de arată și rezistă atât de bine! Nu știu dacă există și la standurile Catrice sau ce preț au acolo, dar de aici au costat doar 19,5 lei, un preț infim pentru cât de bune sunt - puternic pigmentate, mate, foarte rezistente! Singurul lor defect e unul obișnuit pentru rujurile mate: tind să usuce buzele, dar doar foarte puțin, cu mult mai puțin decât un lip stain! 

Demachiant bifazic Nivea


Dacă în vechea formulă nu mi-a plăcut deloc din cauză că-mi provoca usturimi destul de puternice în jurul ochilor, acum n-am mai avut probleme de genul ăsta și e printre cele mai eficiente dintre cele încercate până acum - mi-e greu să spun pe ce loc l-aș clasa între toate demachiantele bifazice preferate, dar probabil că se află pe undeva în top 3!

Essence lipliner


Sunt geniale, iar asta o spun eu, aia care nu vedea rostul creioanelor de buze. Pe mine nu mă interesează pentru contur, însă sunt minunate de purtat atât direct pe post de ruj, cât și sub ruj, pentru a prelungi rezistența acestuia pe buze! Sunt foarte cremoase, puternic pigmentate, rezistă bine și au un preț infim, în jur de 10 lei - pe 1001 cosmetice costă vreo 7 lei, dacă bine-mi amintesc. Cu prima ocazie sigur îmi mai iau câteva nuanțe, dacă nu chiar pe toate!

Cremă babylove


Nu știu de ce nu v-am mai lăudat până acum crema asta, eu am descoperit-o de câteva luni, e o cremă destinată copiilor pe care o găsiți în magazinele DM și care e minunată după epilare! E foarte bine formulată, nu are nici măcar parfum și calmează zona instant, ajutând la dispariția mai rapidă a iritației. Singurul mic inconvenient e textura extrem de densă, e ceva mai dificilă de întins pe piele, dar eu m-am obișnuit cu ea așa. Costă vreo 7-8 lei parcă și e hiper-spornică!

Loțiune de corp Vaseline


V-am mai lăudat-o și aici, e un produs foarte bun și delicios, dar și foarte ieftin în magazinul Hello Free Zone - doar 9-10 lei costă! Din păcate în altă parte la noi nu cred că se găsește, dar dacă ajungeți vreodată în magazinul ăsta... nu ratați produsele Vaseline! Pentru mine e primul produs încercat de la ei, dar chiar ieri am mai cumpărat niște creme de mâini, atât pentru mine cât și pentru niște cadouri, iar prima probă mi-a lăsat o impresie foarte bună și pentru crema de mâini!

Catrice Camouflage Cream


Vă invit să citiți despre el aici, unde am scris de curând tot ce aveam de spus despre produs. Găsiți acolo și o demonstrație a gradului de acoperire, detalii despre preț etc. 

Balsamurile de buze Nivea


Nu știu de ce nu vi le-am arătat până acum, sunt favoritele mele de ani de zile, oricâte altele faine aș descoperi tot la ele mă reîntorc. Pentru poză am găsit doar unul, dar mai am acum alte câteva rătăcite prin casă sau prin genți. Sunt cremoase, hidratante, deloc lipicioase și au arome foarte faine majoritatea. Prețul e în jur de 10 lei, dacă nu mă înșel.

Gel de curățare Bioderma Sebium


Aici trișez puțin, fiindcă doar varianta de 100 ml costă 10 lei la Farmacia Tei (probabil că la Sensiblu e vreo 15), dar nici varianta mai mare nu costă prea mult și e un produs excelent - foarte bine formulat (doar parfum are, ultimul pe listă), curăță bine tenul cu o cantitate destul de mică, nu usucă, nu irită, nu lasă senzația de piele care strânge. Pe scurt: nu am nimic să-i reproșez!

Cam atât pe ziua de azi, deja am alte câteva produse cu preț sub 20 lei care la prima probă mi-au plăcut mult, dar nu vreau să recomand aici nimic din ce n-am testat încă suficient de bine. Cu siguranță vor mai urma astfel de postări, mă gândesc că sunt utile atât pentru cele care n-aveți buget mare de alocat pentru cosmetice, dar și pentru oricine vreau să facă niște afaceri bune cu astfel de produse! 

Ați încercat vreunul din produsele menționate? Cum vi s-a părut? Vă atrage ceva din top?

34 de comentarii

  1. Poate rujurile Catrice m-ar tenta
    De incercat folosesc produsele Nivea prezentate de tine si imi plac tare mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt geniale rujurile, merită din plin încercate! :)
      Mă bucur că avem câteva produse în comun.

      Ștergere
  2. si uite asa mai strang catva produse pe wishlist. Crema de la BabyLove am avut-o si eu, in varianta mini. e super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Dar sunt produse ieftine și bune, nu e de rău, nu? :)) Mă bucur că și ție ți-a plăcut crema!

      Ștergere
  3. Chiar mă întrebam dacă sunt bue creioanele de buze de la Essence. Eu sunt dependentă de astfel de creioane și mă bucur să aflu că astea atât de ieftine își fac treaba. Neapărat trebuie să-mi iau și eu niște culori. Si cel puțin un blush Essence, că de când tot zic.. :)
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de mult mi le doream, le-am văzut lăudate de multe fete și am înțeles de ce abia când swach-uit unul pe mână pentru prima dată! :D
      Chiar merită din plin și creioanele și blush-ul, sunt printre cele mai bune produse încercate de mine de la Essence!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ce-mi plac postările de genul ♥ Dar îmi umpli wishlist-ul! :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, ăsta e scopul meu! :))) Mă bucur mult că îți plac postările de genul! :*

      Ștergere
  5. Am trecut pe lista de dorinte un ruj Catrice si vreo 2 creioane Essence, mai la toamna imi fac de cap la capitolul rujuri si strang variante de pe acum! :))
    Vreau si eu sa ajung la Hello Free Z, tare rau imi pare ca e asa departe de mine...
    Foarte utila lista, draga mea! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți placă, eu sunt complet îndrăgostită atât de ruj, cât și de creioanele de buze șiii... vreau mai multe! :))
      Nici de mine nu e deloc aproape, de aceea ajung destul de rar.
      Mă bucur mult că o consideri astfel! Te pup!

      Ștergere
  6. Cate produse ieftine si bune! Cate tentatii!
    Si eu imi doresc sa incerc rujurile Catrice, creioanele Essence si gelul Bioderma. Asta asa... daca ma rezum la tentatiile cele mai mari. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multe dintre ele am fost și eu la rândul meu tentată de alte fete! :))
      Merită din plin toate cele menționate și abia aștept să aflu și părerea ta, dacă le vei încerca!
      Pupici

      Ștergere
  7. Trebuie sa incerc si eu gekul de curatare!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utila postarea, am multe din produsele mentionate de tine deja, insa nu si acel balsam de buze de la Nivea la care-mi sta capul de ceva vreme. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că o consideri astfel și că avem multe în comun! Mie-mi place balsamul de buze, dar mie mi-au plăcut cam toate de la Nivea! :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Eu vreau sa incerc creioanele de buze de la essence pe post de ruj si concealerul de la catrice.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să le bifezi cât mai curând și sper să-ți placă! :D

      Ștergere
  10. Da, articole utile! :)
    Vreau si eu creioane de buze - am unul de la Cosmod pe care il folosesc singur...pe post de contur si ruj - buna combinatie! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mulțumesc!
      Eu zic că merită încercate cele de la Essence, sunt prea bune pentru cât sunt de ieftine!
      Pupici

      Ștergere
  11. Balsam de buze Nivea Soft rose am avut si nu mi-a placut . L-am aruncat . De obicei nu arunc produsele , dar acesta chiar a fost groaznic :D
    Am avut si crema babylove si cu greu am reusit sa o termin . Nu mai vreau :)
    Ma tenteaza lotiunea Vaseline .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu ți-a plăcut la balsamul de buze? :) Nu prea-mi pot da seama ce ar putea fi groaznic la el, poate ai prins vreunul cu probleme sau poate între timp i-au schimbat formula, eu îl am de vreo lună.
      Și pe mine o să mă țină o veșnicie, cu siguranță.
      Pupici

      Ștergere
  12. Sincera sa fiu nu cunosc toate produsele, asa ca ma tenteaza cateva dintre ele.
    Babylove am folosit-o la fiica mea cand era mica, dar nici o data nu m-as fi gandit ca este bun dupa epilat. Mersi de pont! Weekend minunat iti doresc. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă te-am tentat cu câte ceva! :D
      Mie mi se pare foarte bună după epilat, sper să-ți placă și ție dacă o încerci.
      Weekend frumos și ție! Te pup!

      Ștergere
  13. Cred ca ma tenteaza aproape tot din ce ai mentionat tu in post <3 Nu mai este pe stoc gelul Bioderma :( of....
    Creioanele de buze le stiu si sunt super bune <3 Si balsamul de par <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur dacă te-am tentat, sunt produse care merită! :D La Farmacia Tei ai încercat? Probabil că o să-l mai aducă!
      Mă bucur că ești de acord în privința creioanelor de buze și a balsamului de păr!

      Ștergere
  14. Mi-au atras atentia rujurile Catrice, vreau neaparat sa le incerc :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neapărat să le încerci, sunt geniale! :D
      Pupici

      Ștergere
  15. Rujul cel roz Catrice IMI TREBUIE :)))),camouflaj-ul il iubesc si eu,de la tresemme am incercat doar sampon si mi-a placut tare.Numai bunatati pe aici,pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Oana, chiar îți trebuie! :)) Mă bucur că te-a convins, mai ales că tu l-ai văzut „live”. :D
      Mă bucur să aflu că ți-a plăcut șamponul de la ei, mă tentează să încerc și un șampon pe viitor.
      Pupici

      Ștergere
  16. Demachiantul bifazic l-am primit si eu de curand de la Camelia si il pastrez pentru concediu, balsamul de la Nivea il ador si eu, atat pentru culoare cat si pentru hidratare iar blush-ul de la Essence mai convins sa mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem un produs favorit și că te-am convins cu un altul! Sper să-ți placă blush-ul, dar și demachiantul bifazic!

      Ștergere