Oferte Yves Rocher - August 2015

Și ce dacă am trecut deja de jumătatea lunii august? În orice moment e prilej de bucurie când apare o nouă ofertă tentată la Yves Rocher, nu-i așa? Azi tocmai a apărut oferta pe luna august, încă nu știu până când va fi valabilă, dar revin cu un update imediat ce aflu - later edit: oferta este valabilă până pe data de 6 septembrie, inclusiv! Oricum, după cum știți, dacă vă atrage foarte mult ceva, e bine să profitați cât mai rapid, altfel e foarte posibil să ratați oferta/cadoul, fiindcă se mai schimbă sau dispar produse de pe stoc, eu am pățit-o. Haideți acum să vedem cu ce cadouri ne mai ademenesc de data asta cei de la Yves Rocher...


Pentru o comandă de minim 39 lei avem de ales dintre mai multe cadouri: una din cele trei creme de zi Serum Vegetal (eu am încercat mai multe din gama asta, sunt ok și puteți alege una dintre ele în funcție de nevoile tenului), set de patru prosoape catifelate și ceasul sport pe care eu îl am și-l îndrăgesc, vi l-am arătat și în postarea de aici - pe el l-aș recomanda dintre toate cadourile care sunt oferite, asta dacă vă atrage modelul, desigur.

Pentru comandă de minim 99 lei putem alege din două cadouri, ambele tentante din punctul meu de vedere - apa de toaletă Naturelle și geanta de voiaj și portofelul asortat. Mi se pare foarte drăguță și practică gentuța, dar puțin mai mult mă atrage apa de toaletă, probabil pentru că ador varianta Naturelle Osmathus. Problema e că nu-l știu cum miroase, dar se rezolvă, chiar o să-mi bag nasul într-un tester în magazin.

Codul care oferă 20 lei reducere pentru o comandă de minim 120 lei este iar disponibil și de luat în calcul, iar oferta specială pentru comandă de mini 99 lei mi se pare foarte mișto, ador produsele în variantă mini, iar printre cele oferite văd și rimelul Sexy Pulp și Naturelle Osmathus, două produse care-mi plac foarte mult.

Pe site au apărut și multe alte oferte tentate, printre care unele la noile oje - de aici le puteți lua acum la preț redus (intrați să vedeți cât de frumos sunt împărțite în funcție de starea de spirit) sau de aici puteți profita de oferta cu 3 oje + dizolvant de unghii la un preț foarte bun. Mie-mi plac foarte mult noile oje, v-am mai scris despre ele aici și aici, unde vi le-am arătat și pe unghii. Este din nou disponibilă aici oferta 1+1, găsiți acolo niște parfumuri, dar și rimelul Volum Vertiginos (review aici) pe care eu îl ador și care merită din plin luat la oferta asta, 30 lei de bucată e un preț foarte bun.

Cam atât mi-a atras mie atenția, dar răsfoiți site-ul fiindcă mai sunt disponibile câteva alte oferte/reduceri. Dacă vreți inspirație cu ce merită să achiziționați, găsiți multe idei dând click aici, pentru a vedea cumpărăturile și review-urile mele de pe blog. V-aș reaminti de rujurile creion, care pe mine m-au cucerit, sunt foarte mișto, merită din plin achiziționate!

Cum vi se pare oferta de luna asta? Ce cadouri vă atrag? Veți profita de ea?

20 de comentarii

  1. Ofertele YR sunt intodeauna super tentante. Apa de toaleta Naturelle este preferata mea dintre toate asa ca as alege-o cu siguranta. Ceasul o am deja si imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, draga mea! Pe mine mereu mă tentează, am pierdut șirul comenzilor plasate anul ăsta. :))
      Mă bucur că-ți place apa de toaletă Naturelle, o s-o miros și eu în magazin zilele astea.

      Ștergere
  2. sunt tentante ofertele, as vrea si la YR o comanda, si la Melkior si la Makeup Shop....dar cred ca raman fara nici una:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! :)) Eu la Makeup shop am dat, de la Melkior vreau să-mi iau ceva mărunt din magazin, iar de la YR... nu știu, mă mai gândesc, că am casa plină de produsele lor.
      Sper să le bifezi totuși pe toate! :D

      Ștergere
  3. Oferta este valabila pana pe 6 Septembrie.
    Ma tenteaza apa de toaleta, dar mai astept sa vad surprizele din Septembrie, Octombrie, cand apar colectiile de iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde ai văzut? La mine în newsletter scrie că e până pe 20 septembrie, dar acolo mai am și alte oferte doar pentru abonați și din cauza asta nu sunt sigură că asta e data corectă. :D
      E bine dacă poți rezista tentației! Sunt și eu curioasă ce vor mai lansa de sărbători!

      Ștergere
  4. Daca e sa fiu sincera-sincera, nu prea ma tenteaza oferta lor de data asta, cred ca acele creme oferite, ceasul si ce mai e acolo nu prea mi-ar folosi; daca ar fi fost o crema matifianta, sigur as fi dat o comanda ca sa o pot primi cadou :D
    Si eu astept ofertele din toamna, pentru ca stiu ca atunci vor fi cadouri frumoase. Ah, de abia astept sa vina toamna! E anotimpul meu preferaaaat ^^
    P.S: ai o noua cititoare, pe mine! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal să nu fie o ofertă atractivă pentru toată lumea, fiecare cu propriile nevoi și preferințe. Cadourile de la comandă de minim 99 lei mă atrag pe mine!
      Eu abia aștept să văd dacă se vor mai băgat și la BF, anul trecut au participat pentru prima oară și au avut o ofertă foarte mișto, nu m-aș supăra să fie și anul ăsta aceeași!
      Eu nuuu, mai vreau vară! :(
      Draga mea, bine ai venit, te aștept cu drag oricând! Pupici!

      Ștergere
  5. Hmmm, alte tentatii :) Sunt foarte atragatoare ofertele lor, cred ca voi mai da si eu o comanda, as vrea parumul Naturelle <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tentații la tot pasul, nu-i așa? :)) Și eu tot pentru parfum aș da o comandă, dar mă mai gândesc. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Pfff, sa ma mai lase. Au inceput de o vreme sa ma piarda de clienta si curand chiar o sa renunt de tot la comenzile la ei.
    Aseara am dat o comanda de 120 de lei, 100 dupa reducere (am folosit codul HAPPY20) si azi s-au gandit si ei sa trimita newsletterul sa anunte promotiile de care eu profitasem deja, dar reducerea era de 60 de lei pentru o comanda de minim 149 de lei. Or, puteam sa comand de 160 de lei, nu doar de 120 si sa platesc tot 100 de lei.
    In fiecare luna trimit newsletterele (pentru abonati stii si tu ca se mai ofera ceva in plus) in ziua cand lanseaza promotiile lunii, numai acum cand m-am gandit eu sa profit, le-au trimis a doua zi. Sunt tare suparata pe ei.
    In fine, una peste alta am luat niste sampon, gel de dus, un ruj pentru mama si o crema pentru altcineva. Cadouri am ales ceasul si parfumul. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că sunt cam neplăcute situațiile astea, am mai pățit și eu ceva similar, dar din păcate se mai întâmplă, fiindcă mereu își schimbă ofertele și pot băga una mai bună sau una mai slabă. Dacă stăm bine să ne gândim... câți ne dau atâtea cadouri la comenzi atât de mici și pe deasupra coduri din astea de reducere? :))
      Dar înțeleg ce zici, poate a fost o întâmplare și data viitoare vor trimite la timp.
      Să le folosești pe toate cu plăcere! Sunt curioasă cum o să ți se pară parfumul! :D

      Ștergere
    2. Tenchiu! Parfumul am inteles ca e asemanator cu Light Blue si cu I love love. Ambele imi plac, deci trebuie sa imi placa si el. :D
      Da, asta m-a enervat, ca nu au trimis ala la timp. In rest numa cuvinte de lauda, dau cadouri frumoase. De-aia si cedez de multe ori. :D

      Ștergere
    3. Hm, e posibil să-mi placă. Mâine o să ajung prin mall, sper să nu uit să mă opresc la ei ca să-l miros! :D
      Te înțeleg perfect cu cedatul, mereu zic că nu mai iau, că am casa plină de produse, dar pot să rezist când văd câte un parfumel cadou pe care mi-l doream de mult sau alte lucruri de genul? Nu pot! :))

      Ștergere
  7. pe mine m-ar tenta prosoapele si parfumul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul cred că e cel mai atractiv dintre toate cadourile. :D

      Ștergere
  8. Cei de la Yves Rocher mereu au oferte tentante. Recunosc, însă, că parfumul mă tentează și pe mine. Mulțumim pentru noutăți! :*

    Te pup!
    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :) Parfumurile sunt de fiecare dată cadourile care atrag cel mai mult. :))
      Cu drag! Te pup!

      Ștergere
  9. Nu ma tenteaza :)
    Sper sa fie o oferta mai buna in septembrie !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt și eu curioasă ce va fi și-n septembrie..
      Pupici

      Ștergere