15 ani de Danone în România

În acest articol discutăm despre un subiect puțin altfel decât cele cu care v-am obișnuit. Sunt convinsă că fiecare dintre voi ați încercat cel puțin o dată un produs Danone și probabil știți că sunt lideri de piață la nivel mondial pe categoria lactatelor proaspete. Pe mine mă leagă de acest brand amintiri dulci din copilărie! Când mă gândesc la Danone, primul produs care îmi vine în minte este... Danonino! Era singurul iaurt pe care îl consumam în copilărie! Am fost un copil mai ciudat, nu prea îmi plăceau lactatele, cu greu găsea mama produse care să-mi fie pe plac, iar Danonino era de departe favoritul meu. Îmi amintesc și acum magneții haioși pentru frigider și bețișoarele cu care transformam iaurtul în înghețată.


Azi, 15 mai, se împlinesc 15 ani de când Danone a produs primul iaurt în fabrica din București, iar cu această ocazie a fost relansat site-ul danone.ro. Noul site este prietenos și ușor de navigat, cel mai mult îmi place că toate informațiile sunt bine structurate pe categorii. Putem vedea pe site toate produsele din portofoliul Danone ( Activia, Danonino, Actimel, Casa bună, etc. ), putem vedea toate proiectele în care sunt implicați cei de la Danone ( Zâmbet pentru România, Cupa Hagi Danone, etc. ) și multe altele. Găsim de fapt orice informații ne-ar interesa despre acest brand, fără să ne pierdem printre pagini, totul fiind bine și frumos aranjat.

Secțiunea de pe site care mi-a plăcut cel mai mult este „Stil de viață sănătos”. Am citit cu interes informațiile de acolo și mi-a plăcut că nu s-a pus neapărat accent pe o reclamă a propriilor produse, ci pe informații generale despre un stil de viață sănătos, cu informații atât despre alimentație cât și despre mișcare.

Mi-a plăcut de asemenea că există o secțiune în care se explică cum este produs iaurtul! Cred că e important să cunoaștem astfel de date despre produsele pe care le consumăm, iar faptul că ni se pun la dispoziție aceste informații pe site este de apreciat. Această categorie este împărțită în trei subcategorii: „Ce conține iaurtul”, „Etapele de obținere a iaurtului” și „Tehnologie pentru calitate”. Sunt clar și frumos explicate toate informațiile!

Din punctul meu de vedere, găsim pe site absolut orice informație ne-am putea dori, nu consider că ar mai trebui schimbat nimic. Aș vrea să mai pot veni cu idei din îmbunătățiri... dar chiar nu am, mi se pare totul perfect așa cum e.


Eu am rămas acum cu o poftă de înghețata Danonino. :))
Voi ce produse preferați de la acest brand? Vă leagă vreo amintire de el?


10 comentarii

  1. Eu in general de la Danone consum iaurturi, cu fructe sau fara, chiar imi plac fata de alte iaurturi de la alte firme. Si preturile sunt foarte ok... Mi se pare chiar gustoase, sunt pe placul meu, ce sa mai. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru iaurturi sunt foarte renumiți, sunt bune și au game foarte diversificate. :D
      Așa e, și prețurile sunt accesibile!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Eu prefer Iaurtul de baut si baietelul meu Casa buna de la Danone.

    RăspundețiȘtergere