Cu ce mă răsfăț vara asta?

Am intrat într-o stare de visare. Nu dorm, nici măcar nu am ochii închiși... dar visez! Visez la frumoasa vară și aștept cu nerăbdare de copil să vină! Mi-e dor să mă trezească în fiecare dimineață razele puternice ale soarelui care-mi bat în geam, mi-e dor de rochiile și fustele viu colorate și vaporoase, de plimbările pe plajă, de pielea ușor bronzată, de... tot ce presupune și vine „la pachet” odată cu acest frumos anotimp. Da, fiecare anotimp are farmecul său, însă vara e de departe preferata mea, asta și pentru că vara m-am născut. Într-o zi caniculară de august, mai precis!


Mă bucur atât de mult că e așa de aproape și deja îmi fac planuri, mai mici sau mai mari. Ce știu cu certitudine e că vara asta vreau să mă răsfăț! Cum? Așa cum o fac de fiecare dată, cu lucruri mărunte care îmi dau o stare de bine, care mă fac fericită, dorindu-mi de data aceasta să aduc un plus de răsfăț față de anii precedenți: superbele bucle mari și lejere! Visez la ele de când mă știu!

Nu mai vreau să-mi neglijez părul, să-l aranjez mereu în aceleași două banale variante! Nu, nu... vara asta vreau bucle! Dar aici intervine problema... cum să-mi fac eu mult doritele bucle într-un timp cât mai scurt ? Pentru că evident, nu vreau să-mi pierd o zi întreagă cu asta! Cu vechiul ondulator aruncat de mult printr-un sertar m-am convins că nu am șanse! Am nevoie de ceva mai bun! Și ce poate să fie mai bun decât un ondulator profesional ? Da, cu el vreau să mă răsfăț vara asta! Îmi pun toate speranțele că acesta ar putea reuși să-mi ofere mult visatele bucle!


Deja mă imaginez plimbându-mă pe plajă, scufundându-mi picioarele în nisipul fin și fierbinte, în timp ce pielea-mi este răsfățată de razele puternice ale soarelui iar vântul îmi flutură frumoasele bucle! Nu e nimic rău în a visa cu ochii deschiși, îți dă o stare de bine și te încarcă cu energie, însă orice vis este de zeci de ori mai frumos atunci când devine realitate!

Acum că toate planurile sunt bine puse la punct, vacanța e aproape, dorințele și visele așteaptă să fie realizate... tot ce mai trebuie e să aștept, să îl aștept pe el... pe anotimpul mult visat!


Voi cum vă răsfățați vara asta, fetelor ?

15 comentarii

  1. Si eu trebuie sa imi iau un ondulator. Cel vechi mi s-a stricat...
    Ca bine zici cu vacanta. :D Abia astept perioada concediului.
    Pupici. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu e funcțional încă (cred, că nu l-am mai încercat de mult) dar se încălzește greu și se răcește foarte repede, durează o veșnicie până reușesc să-mi fac părul cu el. :(
      Hehe, și eeeu! Așa mi-e dor de o vacanță (ceva mai lungă, preferabil), de toată ziua numai la asta visez. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Inca nu stiu cum o sa ma rasfat , dar mi-ai dat o idee de gandire. :D Referitor la ondulator, nu am avut niciodata, desi imi doresc tare. Am avut in schimb placa de par si inca o mai am. Dar m-am cam saturat de par drept, mai vreau si ondulat, si buclele sunt sexy... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că ți-am dat idei. :D
      Și eu am și placă de păr, dar s-a cam ramolit și ea că e cam vechie săraca. A mea are și plăci pentru creponare, mai mult pe acelea le-am folosit.
      Daaa, sunt foarte sexy și feminine! :D

      Ștergere
  3. Ce frumos ai scris, iubita, m-ai făcut și pe mine să visez la mult iubita și dorita vară. Și văd că la tine vară = mare, așa că nu mai trebuie să te întrebăm unde vrei să pleci în vacanță vara asta. :))

    Buclele mari și lejere le adooor, îmi place mult să le văd la alte fete și mi-ar plăcea și mai mult să am și eu, daaaar firele de păr sunt foarte subțiri, deja îmi cade și îmi face zile apare părul meu, doar placă sau ondulator îmi mai trebuie și pot să mă apuc de căutat perucă. :)) Până la urmă am ales varianta cu bigudiuri. Au avut un efect super frumos, dar n-au rezistat mai mult de 5 ore. :)) Cu tot cu spuma pe care am folosit-o.
    Mult succes în achiziționarea ondulatorului doriiiit, ești o norocoasă dacă îți permiți luxul să folosești toate nebuniile astea fără să îți fie teamă că rămâi cheală, deși știu că ai și tu probleme . :(
    Ti puuup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, iubita! Așa, așa... visează, că oricum e aproape. :* Păi e o noutate? Nu știai deja că vară=mare la mine? :)) Nu doar asta, dar mare parte din ea. :))

      Și eu am părul cam la fel ca al tău. dar să știi că nu mi l-a afectate prea mult placa sau ondulatorul, asta și în condițiile în care nu am folosit spray-uri de protecție și le mai foloseam și zilnic într-o perioadă (destul de lungă). Căderea părului chiar nu prea are legătură, iar ca să nu riști să-l arzi, poți folosi un spray de protecție (eu așa intenționez să fac de-acum). Cu bigudiurile eu nu mă-nțeleg prea bine, durează prea mult. :))
      Hai măi, că nu rămâi cheală de la așa ceva. :))
      Ti pup și eu! :*

      Ștergere
  4. Eu ma rasfat cu o vacanta in Bulgaria, o sedinta foto si o iesire la piscina :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine sună! :) Eu în Grecia îmi doresc mai mult să ajung vara asta, iar la piscină intenționez să-mi fac un abonament... să văd dacă o să am și timp. :)

      Ștergere
  5. Si mie mi-ar placea un ondulator....e pe wishlist. :D
    Vreau sa vina vara! Am zis!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, și la mine e de mult! :D
      Așa, așa.. să strigăm tare, poate ne aude și vine mai repede. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  6. Si eu visez de o mie de ani la un ondulator. Nici nustiu ce mai astept de nu imi cumpar unul. Poate pentru ca stiu ca l-as folosi o data la 3 luni;), de teama sa nu imi ard parul.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și de folosit o dată la trei luni și tot e bun... „să fie”! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  7. si mie-mi place cel mai mult vara :).

    la ondulator zic pas, incerc sa ma descurc cu bigudiuri :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem aceeași preferință când vine vorba de anotimpuri. :D
      Eu nu prea mă descurc cu bigudiurile :)) , îmi mănâncă mult timp și nici rezultatul nu e același ca la ondulator... în cazul meu.

      Ștergere