My week în photos ( 28.04 - 4.05 )

Această postare trebuia să o fac aseară dar nu am putut din cauza la Blogger. :( Nu știu ce a avut, funcționa în panel totul mai puțin să deschid o nouă postare. N-am idee dacă problema a fost de la mine sau generală, dar e bine că acum funcționează. :D Să trecem la subiect...

Luni


Mi s-a pus rău pata pe melodia  Can't Remember to Forget You - Shakira ft. Rihanna, toată ziua am ascultat-o. O știam, îmi plăcea, dar în ziua aia aveam un chef nebun să o ascult în continuu. Mai pățesc așa, uneori chiar și cu melodii care nu prea îmi plac de regulă.
Mani time! Vedeți în poză suportul meu pentru oje, pe care îl folosesc când realizez modele - e o cutie de la bomboane, cum probabil v-ați dat seama.

Marți

Am fost acasă la ai mei și am profitat să mă mai joc puțin cu câinele meu nebun. :D V-am tot arătat până acum diverși câini de pe stradă, trebuia să vă arăt și potaia mea! (așa-l alint... și în multe alte feluri de genul).
Am văzut la o tipă o pereche de pantofi foarte frumoși pe care am încercat în mod subtil să-i trag într-o poză, ca să vi-i arăt și vouă, dar n-am reușit să fac o poză bună. :))
M-am jucat poker online! A fost amuzant că în timpul ăsta a sunat un prieten, și din vorbă în vorbă i-a spus al meu că el face mâncare și eu joc poker. :)) Îl auzeam prin telefon cum râdea.
Am mai mâncat niște tort... delicios! Nu, nu toată felia din poză... doar jumate.

Miercuri

Mi-au ajuns bunătățile de la Oriflame, pe care le-am pus rapid la teste. Profit să vă spun că majoritatea produselor m-au uimit, dar mai multe detalii vă dau în postările dedicate lor.
Plimbări...
Biscuiți yamy...
Înghețată... multă înghețată! :)) Am mâncat ca un purcel, vreo 3 înghețate. Nu am nicio scuză, nici măcar nu era prima oară pe anul ăsta când mâncam, pur și simplu m-au luat poftele.

Joi

Da, știu, a fost 1 mai. Și ce? Noi am profitat să ne relaxăm, n-am făcut nimic prea special.
Am fost print Auchan la cumpărături și am văzut hârtia asta igienică. :)) Pe mine m-a amuzat, așa că am tras-o repede în poză.
Din a doua poză nu se înțelege nimic, știu, dar vă zic eu ce e: pulpe cu cartofi făcute la cuptor. Delicios!

Vineri

M-a apucat un chef nebun de scris așa că am profitat să pregătesc în avans câteva postări. Aș fi vrut să fac chiar mai multe, mai ales că am atâtea lucruri despre care vreau să vă vorbesc... dar timpul nu mi-a permis atunci. Nu-i nimic, găsesc eu timp de toate!
Mi-am găsit un nou hobby... poker-ul. :)) Știam de mult să joc, dar online nu m-am băgat până acum. Am descoperit însă că-mi place, se poate vedea din poză, da? :)) N-am rămas atunci pe locul 1, dar important e că am fost acolo.

Sâmbătă

Mani time again! Am pus la treabă cele două oje de la Oriflame. Nu vă zic mai multe acum, veți afla părerea mea completă despre ele foarte curând, într-o postare dedicată lor.

Duminică

Ploaie, multă ploaie. :( Când m-am trezit și am văzut cum plouă, am fugit rapid înapoi în pat. :)) Cum am văzut că s-a oprit ploaia am plecat și la scurt timp după ce am ajuns la destinație a început din nou să plouă, de data asta și cu pietre (vedeți una în poză). La fel am pățit și la întoarcere, am plecat în una din pauzele de ploaie și am ajuns acasă exact înainte să înceapă iar. :)) Una peste alta, am fost norocoși!
Am mâncat plăcinte cu mere și napolitane Joe.


Cam atât cu săptămâna mea. A voastră cum a fost? Ați făcut ceva special de 1 mai?


8 comentarii

  1. placinta cu mere? ca bine zici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D E delicioasă, chiar nu mai mâncasem de mult. :D

      Ștergere
  2. Si la mine a plouat, chiar m-am saturat de atata ploaie.. sincer, cand voiam sa ies din casa incepea din nou sa ploua. iar in ziua cand am fost la posta sa ridic coletul de la tine a fost inchis... :(( Azi a plouat din nou, nu am mai plecat nicaieri, asteptam un curier sa ma inveseleasca si nici ala nu a mai venit. :((
    Singurul lucru ce ma inveseleste este faptul ca am descoperit ca si tie iti place inghetata sandwitch, pot sa spun ca este una dintre preferatele mele. <3 Poker nu am mai jucat de ceva timp si chiar imi placea, poate o sa m apuc din nou. :D Ce funny este ht. igienica :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu m-am săturat de ploaia asta, îmi dă toate planurile peste cap. :( Vreau soare, căldură, vreme frumoasă!
      Îmi pare rău, chiar mă miram cum de n-a ajuns încă. :( Și aici a plouat toată ziua, bleah!
      Hihi, este și una din preferatele mele! Pe mine m-a prins tare poker-ul ăsta. :))
      Credeam că doar mie mi se pare amuzantă hârtia aia igienică. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Daca as fi facut poze, saptamana mea ar fi aratat cam asa: gratare, terase, cai, balti, manichiura cu floricele colorate, ciocolata, poze selfie, machiaj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână așa frumoasă! :*

      Ștergere
  4. Ce săptămână drăguță și plină de bunătăți. :)) Ne-am "pokerit" amândouă săptămâna asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întotdeauna postările mele de genul ăsta sunt pline de mâncare și mai ales dulciuri.. încerc să mă abțin dar nu pot. :))
      Daaa, mari pokeriste suntem! :))

      Ștergere