Alphabet nail art challenge - Letter B

Azi am ajuns la litera B, iar tema aleasă de mine esteeee... butterfly! Vroiam inițial să fac modelul cu ștampila dar m-am răzgândit, aveam chef de pictat așa că în cele din urmă am făcut modelul manual. Îmi pare foarte rău că nu am niște poze de o calitate mai înaltă, care să reflecte mai bine realitatea, pentru că modelul și combinația de oje arată mult mai frumos în realitate! Aveam o mulțime de poze care pe cameră păreau perfecte, însă la o dimensiune mai mare am constat că nu e chiar așa și cum pozele le-am scos abia acum... n-am avut când să fac altele. Eh, gata cu plânsetele, sper totuși să înțelegeți cât de cât ceva și să vă placă!



Oja folosită ca bază este Sunny Days de la Rimmel London ( este o ojă superbă și i se potrivește de minune numele ) care cred că nu a mai apărut în vreo manichiură de pe blog până acum. Nu e așa turbată cum pare în a doua poză, în prima se apropie cel mai bine de realitate. Pe unghiile fără model am aplicat deasupra oja Opal de la Avon, care oferă un efect superb peste galben - păcat că nu se poate vedea asta și în poze.

Ideea modelului cu fluturaș a fost de a face un fluture împărțit pe două unghii, însă se poate interpreta și ca fiind doi fluturași din profil. :D Acolo am folosit mai multe culori și niște sclipici, pentru un plus de strălucire - cel roșu se vede puțin și în poze, cel albastru din păcate nu prea. :( Știu că nu e perfect modelul, dar zic eu că arată destul de bine, mie-mi e tare drag!


Am folosit următoarele oje:


De la stânga la dreapta: Flormar 313, Rimmel London Sunny days, Rimmel London Oh boy you're so fine, Avon On point blue, Avon Opal, Golden Rose 164, Orkide 711, Flormar 006.


Vă place manichiura mea de azi? V-am tentat să încercați și voi un astfel de model?
Aștept cu interes părerile voastre!


La această temă s-au înscris și mai multe bloggerițe față de anterioara, ceea ce m-a bucurat mult! Vă invit să vedeți cum au interpretat ele această temă:

1. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
2. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro/
3. Andra - http://andrakat.wordpress.com/
4. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/

32 de comentarii

  1. Doamne, cat de frumos!!! Excelenta combinatia cromatica, iar ideea e grozava! Imi place la nebunie rezultatul! Sper sa reusesc si eu asa ceva...imi permiti sa iau ca model manichiura ta? :)

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Ilda! Mă bucur extrem de mult că îți place rezultatul!
      Desigur, chiar te rog să-l preiei! Mi-ar face mare plăcere să preiei ideea și să văd modelul realizat de tine, sunt convinsă că o să-ți iasă o manichiură excelentă!
      Mulți pupici :*

      Ștergere
  2. Place, place tare mult! Si sunt convinsa ca in realitate se vede mult mai bine, imi place combinatia aceea de galben cu sclipici, e superba! <3 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur foarte mult că îți place!
      Și mie mi-a plăcut la nebunie cum arată sclipicioasa de la Avon peste galben, iar în realitate arată muuult mai frumos.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. foarte dragutz fluturashul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare dragut fluturasul si interpretarea ta imi place mult oja Rimmel :))) de fapt sti ca am folosit-o si eu,dar imi place si glitterul Opal pe care l-ai aplicat peste. Da si cred ca next pe wishlit-ul meu de la Rimmel v-a fi "Oh Boy you're so fine" e foarte frumoasa culoarea , pupici :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, mă bucur că îți place! Daaa, e genială oja! Știu, știu! :D E foarte frumos glitter-ul, arată bine cam peste orice culoare.
      E superbă oja Oh boy you're so fine, ți-o recomand! Aici nu iese foarte mult în evidență, însă pe întreaga unghie arată tare bine.
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Fluturasssss!
    Da, da, da!
    Imi place tare mult ideea ta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place oja galbena. Nu neaparat in combinatia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragut a iesit fluturasul! Un model primavaratic si care te binedispune. Nu am incercat niciodata sa desenez un fluturas pe 2 degete. Dar vazand manichiura ta, mi-ai dat idei. :D Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă! Mă bucur că ți-am dat idei, chiar aș vrea să văd un fluturaș făcut de tine pe două unghiuțe, deja îmi imaginez cât de superb ar ieși din mâinile tale!
      Pupici :*

      Ștergere
  8. Ce drăguțe suuunt! Sunt foarte simpatice, felicitări!!
    Cum se fac înscrierile? :D Nu știu dacă aș reuși sa particip la aceasta, dar poate la următoarele... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur că îți plac!
      Înscrierile se fac pe un grup de facebook. Dacă îmi spui numele contului tău de facebook te adaug (dă-mi un mesaj în privat pe pagina de facebook a blogului meu sau pe e-mail, unde preferi, ca să nu-l faci public aici). Acolo te poți înscrie la ce temă vrei să participi, nu e obligatoriu să te înscrii la toate. Acum se fac înscrierile pentru litera C. Te așteptăm cu drag! :*
      Pupici :*

      Ștergere
  9. Foarte draguta manichiura :) si oja de baza e superba

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, superb! Ador fluturasii, si pe deasupra cei albastri! Am si eu unul, dar nu pe unghii :)) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult-mult! Și eeeu, și eeeu! :D De fapt îmi place albastru pe unghii, în general. Așa se face că e culoarea predominantă în colecția mea de oje. :))
      Hihi, ce drăguț! :*:*

      Ștergere
  11. Imi place mult combinatia cromatica, iar fluturasul pe doua unghiute arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur mult că îți place! :*

      Ștergere
  12. aoleu ce faine ti-au iesiiiiiiiit:D mi-ai dat o idee:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur, mă bucur tare că ți-am dat o idee, ăsta e și scopul acestor postări! :D :*

      Ștergere
  13. Intotdeauna modelul din realitate arata mai bine fata de poze. Cel putin la mine care la poze sunt anti talent rau. Dar sa revenim la modelul tau. Mie imi place, e super simpatic. Imi place chiar si nuanta aceea de galben. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, în generala așa e. Ca să arată la fel de bine ca în realitate este necesară o cameră profi și un fotograf pe măsură. :D
      Mă bucur mult că îți place! Pupici :*

      Ștergere
  14. Se vede bine, eu ador fluturasi <3

    RăspundețiȘtergere