Produse consumate: Aprilie 2014

A venit timpul să golesc punguța cu gunoaiele, să le trag în poză și să vă vorbesc despre fiecare. Acestea sunt produsele pe care le-am consumat luna trecută:


M-am bucurat să văd că luna aceasta am reușit să termin din nou ceva produse, chiar mai multe decât de obicei. Produsele din prima poză de mai jos au review complet într-o postare individuală, dacă sunteți interesate să citiți mai multe despre ele dați click pe denumirea lor.



Unt de corp cu căpșuni - nu m-a impresionat cu nimic, a fost un produs ok și cam atât. Oricum n-am idee unde se găsesc aceste unturi de corp, eu l-am luat împreună cu o revistă dar și dacă le-aș găsi undeva nu cred că aș mai achiziționa vreunul, cel puțin pe acesta cu căpșuni sigur nu.

Loțiune de corp cu trandafiri și ciocolată - foarte mult mi-a plăcut, după ce mai termin din stocuri cel mai probabil îl voi reachiziționa. Hidratează, intră repede în piele, nu lasă peliculă, miroase foarte frumos, are un preț prietenos... ce pot să-i cer mai mult?

Tratament leave-in cu ulei de argan - mi-a plăcut foarte mult dar pentru moment am renunțat la el în favoarea celuilalt de la Avon, pe care vi-l arătase acum câteva zile. Momentan mi se par cam la fel amândouă, nu văd mare diferență între ele.

Demachiant bifazic Nivea - am sărit în sus de bucurie după ce l-am consumat. Știu, multe fete îl iubesc, dar mie mi-a provocat ușoare usturimi pe care nu le pot trece cu vederea. În afară de asta nu am ce să-i reproșez, cred că e cel mai eficient demachiant bifazic încercat de mine.


Deodorant Avon Fresh & Soft - încă unul dat gata! Nu mai știu câte am terminat până acum, v-am mai zis că eu mă înțeleg foarte bine cu el, dar mă repet: n-am vreo mare problemă cu transpirația, cam orice deodorant își face treaba în cazul meu. Acesta îmi place pentru că miroase frumos, se menține mirosul multicel și nu pătează hainele.

Șampon Londa profesional - atât de mult mi-a plăcut încât l-am uitat ascuns într-un colț. Nu m-a surprins cu nimic, este un șampon normal și nimic mai mult. Cel puțin nu pentru părul meu. Nu m-a scăpat de mătreață atunci când aveam nevoie, nu mi-a redus excesul de sebum, nu i-a dat volum părului, etc - nimic din ce-mi povestea tipa de la salonul de unde l-am achiziționat.

Top coat Flormar cu uscare rapidă - ce mă bucur că am scăpat de el! Nu mi-a plăcut, chiar mă mir că am reușit să-l consum (aproape, mai avea foarte puțin în el). Se usca într-adevăr destul de repede, dar nu oferea cine știe ce luciu și cea mai mare problemă... strica orice model! Am renunțat rapid să-l mai folosesc peste modele. Nu l-aș recumpăra!

Parfum Oriflame (nu mai știu exact cum îi spunea) - mai aveam puțin și-i făceam majoratul. :)) Exagerez, dar chiar era foarte vechi, sunt vreo 5-6 ani (pe puțin) de când îl am și nu știu cum de l-am mai ținut până acum, nu l-am mai folosit de câțiva ani. L-am încercat de curiozitate pe mână și mirosea teribil a alcool. Nu mă mir, era de mult expirat bietul de el.


Șiiii... cam atât. Așa-i că am fost destul de harnică? Voi ce produse ați mai consumat?
Ați folosit ceva din cele de mai sus? Cum vi s-au părut?


9 comentarii

  1. am vrut si eu unul acela cand a aparut cu revista si trebuie sa recunosc ca inca-l mai vrea, asa, putin :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Nu e cine știe ce, mirosul e artificial și nu hidratează prea tare, am loțiuni de corp care hidratează mai bine. :D

      Ștergere
    2. Din cele enumerate de tine nu am folosit, insa asemanatoare da. Parfum Oriflame inca nu am folosit, dar daca as avea ocazia nu as spune pas in a-l testa.. In ceea ce privesc produsele Londa, chiar daca sunt profesionale, in cazul meu nu si-au facut treaba, nu le-as recumpara! Deodorant Avon am avut, a fost...in mare ok, iar lotiunea de corp de la Avon o am in varianta de piersici.:D

      Ștergere
    3. Parfumurile mele preferate de la Oriflame au fost cele de la Giordani, am avut și silver și gold de mai multe ori. Chiar mai am și acum unul. Mi-a mai trecut nebunia cu ele, dar au fost faine. :D
      Mă bucur că nu sunt singura cu această părere despre produsele Londa. Deci nu sunt eu prea mofturoasă, chiar nu e nimic prea special de capul lor.
      Cred că o să o achiziționez și eu cândva pe cea cu piersici.

      Ștergere
  2. Și eu folosesc tratamentul cu ulei de argan si imi place mult!! În plus se consuma foarte greu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place! Așa e, chiar se consumă foarte greu. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nu am folosit nici unul din produsele de mai sus dar as vrea sa incerc lotiunea de la Avon. Preferatele mele in luna aprilie au fost: samponul cu sulf si urzica de la Cosmetic Plant, rujul creion de la Oriflame, roll-on Jardin du Monde de la Yves Rocher, gel de dus Jardin du Monde cu orez de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercată și poate o găsești la ofertă împreună cu gelul exfoliant cu ciocolată care e un adevărat deliciu. :D

      Ștergere