Ce oje ar purta bărbații... dacă ar fi femei!

Am văzut acest tag ( eu așa l-am considerat... tag ) la Diana ( aici ) și pentru că m-a amuzat ideea și mi-a stârnit curiozități, m-am gândit să iau și eu exemplu, să văd ce oje ar purta al meu iubit dacă ar fi femeie. Am amânat puțin momentul marii întrebări de teama răspunsului pe care îl intuiam foarte bine :)), că doar îl cunosc, dar mi-am făcut curaj, am dezbătut „problema”, iar azi împărtășesc cu voi rezultatul. Așadar, acestea au fost alesele:


Nu avem niște explicații de ce, cum și în ce fel :)) , astea sunt și punct, așa că o să-mi spun eu părerea despre fiecare alegere în parte. Înainte de toate, trebuie să vă spun că m-am străduit să-l conving să aleagă și altele, dar fără rezultate prea bune, reacțiile au fost de genul „prea pală”, „prea clasică”, „prea roz”... :)) Să știți oricum că m-a surprins alegerea atâtor oje sclipicioase, la asta nu mă așteptam! Mai fac și precizarea că nuanțele ojelor se văd mai deschise în poză din cauza blițului.

De la stânga la dreapta avem:

Oja neagră - Nici nu mai contează marcă sau număr, ea e răspunsul la care mă așteptam încă dinainte să-i aduc cutiile cu oje! :)) A fost prima alegere, mă mir oricum că nu s-a limitat doar la ea. :))

Flormar Supershine U25 - A fost imediat următoarea alegere și m-a surprins teribil, e o ojă superbă! Cu ocazia asta mi-am reamintit de ea, chiar n-am mai folosit-o de mult. M-a bucurat oricum alegerea pentru că e albastră, culoarea mea favorită la oje.

Flormar 436 - Este un argintiu frumos, însă eu nu prea am folosit-o ca bază pe unghii, dar la modele o folosesc destul de des, arată foarte frumos.

Avon grape goddess - Nu cred că ați mai văzut-o pe blog, însă chiar e o ojă care îmi place mult și dacă vă uitați cu atenție la poză veți observa că e folosită destul de mult.

Avon Opal - Sclipicioasăăă! Am ridicat din sprânceană când am văzut că a pus mâna pe ea, nu mă așteptam să o aleagă! De fapt, nu mă așteptam să aleagă vreun glitter. :))

Orkide 710 - Altă sclipicioasă, una superbă! De fapt, una din favoritele mele, e glitter-ul auriu perfect! La alegerea ei am contribuit și eu puțin, nu făcea parte din alegerile inițiale, face parte din cele pe care i le-am arătat eu pe rând „asta nu-ți place?”, iar ea a fost singura care a primit răspuns afirmativ. :))


Ce părere aveți fetelor, vă plac ojele alese de prietenul meu? Le-ați purta?
Faceți și voi acest „exercițiu” cu iubitul/soțul vostru? :D 
Pentru cele care aveți blog, vă invit să preluați tag-ul, mi-ar face plăcere să-l văd la cât mai multe dintre voi, chiar aș fi curioasă să văd cât mai multe păreri de bărbați puși în pielea unei femei :)) !

10 comentarii

  1. Vai, cat imi place acest articol, amuzant si placut!! <3 Eu nu cred ca l-as putea corupe sa imi raspunda la intrebari, nici bijuteriile nu iii prea plac, zice ca ma impodobesc ca pomul de Craciun .. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place!
      Hai că m-ai făcut să râd. :)) Al meu e înțelegător, îți dai seama că nici pe el nu-l fascinează bijuteriile mele (pe ce bărbat îl pasionează așa ceva? :)) ), dar nici nu-i displac, rar se întâmplă să strâmbe din nas că nu-i place deloc ceva ce am pus pe mine.

      Ștergere
  2. Ce tare! :)) Are gusturi bune prietenul tau. Al meu prieten nu e asa incantat de ele. Nu suporta mirosul de oja/acetona si mereu ma ignora cand ma apuc de pictat unghii. Eu nu pot decat sa-i multumesc, ca ma lasa sa imi fac damblaua. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, m-a surprins și pe mine! Nici al meu nu e încântat, dar mi-a cântat în strună, altfel începeam să bat din picioare ca un copil de 2 ani. :))
      Haha, păi e bine deci, îți poți face treaba în liniște. :)) Pe al meu nu-l deranjează mirosul de ojă ( tata era așa, înnebunea când ne apucam și eu și mama să ne facem unghiile în același timp ), dar nici prea interesat de ce fac eu acolo nu e, așa că și eu îmi fac damblaua în liniște. :)) Îl mai stresez totuși la final să-i cer păreri. :))

      Ștergere
  3. O sa-l preiau si eu ca sa ma amuz si sa vad ce parere are al meu iubit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că intenționezi să-l preiei, să-mi lași un link dacă faci postarea. :D

      Ștergere
  4. Aooleuuu, sa ramana intre noi, nu-i spune eroului postarii asta: dragului meu sot nu-i plac alegerile iubitului tau! :)))) Echilibrez eu spunand ca-mi place mult cea roz (Avon)!
    Il iau intr-o zi pe-am meu pretentios si il pun sa se piarda printre cele circa 60 de oje! Atunci sa-l vedem!
    Funny ideea asta! :D

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Între noi rămâne... asta doar dacă nu intră singurel și citește comentariile. :)) Deci clar, nu s-ar înțelege cei doi dacă ar fi femei. :)))) Mă bucur că îți plac, eu zic că ți-ar place și cea albastră dacă ai vedea-o pe unghiuțe, e fenomenală!
      Așa, foarte bine faci! Să-l văd atunci! :)) Neapărat să faci și postare cu alegerile lui, sunt curioasă dacă le preferă pe cele mai pastelate sau mai viu colorate... dacă sclipicioasele nu-i plac. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Hahaaaa, cât de taaare :)) Cred că arată foarte caraghios înconjurat de oje :)) Îmi plaac alegerile, mai ales albastrul și cele sclipicioase. Dacă nu le și încearcă, degeabaaaaa! :))

    App, mie mi-ar plăcea să văd o poză (sau mai multe) cu toată colecția ta de oje, cred că ar fi o postare interesantă. :D

    Pupici, iubita! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că ești tare. :)) Nu era înconjurat de oje că nici nu le-a scos din cutie pe toate, și-a luat doar alegerile.. țac-pac, imediat, n-a stat prea mult să se gândească. :)) Mă bucur că îți plac, sper să o mai pun la treabă pe cea albastră cât de curând! Nu, clar... asta nu! :))

      Să știi că mă gândeam la asta zilele trecute, poate cândva o să fac o postare cu colecția mea de oje, dar nu promit că pun în practică foarte curând, am nevoie de mult timp și de lumină bună pentru poze... dacă le arăt să se vadă adevăratele nuanțe, poate fac și niște swach-uri, etc. :D

      Pupici, iubitaaa! :*:*

      Ștergere