Noua gamă de produse Complex Apicol: Apidermin Lejer

Complex Apicol lansează o nouă gamă de produse: Apidermin Lejer. Produsele din această gamă sunt destinate unui ten normal sau gras (automat și unui ten mixt - normal + gras), acestea având la bază o formulă lejeră. Noua gamă cuprinde patru produse: lapte demachiant lejer, loțiune tonică hidratantă, cremă lejeră regenerantă de noapte și cremă lejeră hidratantă de zi.

Odată cu lansarea acestei game, cei de la Complex Apicol ne invită să testăm noile produse atât pe noi, bloggerii, cât și persoanele active în social media, respectiv pe unul din următoarele canale: youtube, facebook, instagram sau pinterest. Dacă sunteți interesate de această nouă gamă, puteți trimite un e-mail la adresa marketing@complex-apicol.ro pentru a vi se comunica cerințele și regulile de participare în campania de testare. Vă puteți înscrie până în data de 30 mai, iar fiecare persoană acceptată în campanie va primi câte unul din noile produse, în variantă full size!

magazin.complex-apicol.ro/

Eu mă înscriu în campanie, pentru că un ten fericit este un ten corespunzător îngrijit, iar Apidermin asta ne promite, este desinat timpului meu de ten (gras) și îmi pun toate speranțele că asta va face! Cel mai curioasă sunt de crema de noapte și de laptele demachiant.


Voi v-ați înscris în noua campanie? Ce produs vă tentează mai tare?

8 comentarii

  1. De la Apidermin am avut o masca pentru par, mirosea placut si parca nu mi se mai incurca parul ca in alte dati de cand am folosit-o. Nu stiam ca au o astfel de campanie.. Mersi pentru info. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine mă tenta o mască de păr de la ei... mă bucur că ție ți-a plăcut, poate o încerc și eu cândva. :D Cu drag! :*

      Ștergere
  2. Multumim de info! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ma inscriu si eu pentru ca as vrea sa testez crema de zi

    RăspundețiȘtergere