NOTD & Review: The ONE Orchid & Cappucino

Dragelor, după cum știți de pe pagina de facebook a blogului, în urmă cu câteva zile am primit spre testare un pachet cu o parte din produsele The ONE de la Oriflame, iar azi încep seria articolelor despre acestea cu o manichiură realizată cu două oje din această gamă. O să vă spun de asemenea părerea mea privind fiecare detaliu despre aceste oje. Momentan vă spun doar că eu m-am îndrăgostit pe loc de ele, sunt preferatele mele din toate produsele primite, iar din ce motiv îmi plac așa de mult veți afla în continuarea acestei postări.



Vedetele acestei postări sunt nuanțele Orchid și Cappucino. Ojele au 8 ml, cantitate mai mult decât suficientă!

 
 
Primul lucru care m-a cucerit a fost pensula ojelor - este lată și plată, ceea ce ușurează foarte mult aplicarea ojei pe unghii. Pentru mine este pensula ideală, pe care la puține oje am întâlnit-o. Îmi plac de asemenea sticluțele ojelor - finuțe, elegante, realizate dintr-o sticlă groasă.

Consistența ojelor este perfectă - cremoasă, nici prea groasă, nici prea subțire, dar ce m-a uimit cel mai tare la ele a fost faptul că sunt perfect opace dintr-un singur strat! Da, da! În toate imaginile pe care le vedeți aici ojele erau aplicate într-un singur strat. Eu în afară de aceste două oje mai am una singură care acoperă perfect dintr-un singur strat (și am o colecție măricică, care conține oje de la destul de multe branduri). Deci jos pălăria pentru acest aspect!

Un alt lucru care m-a făcut să le îndrăgesc atât de mult e timpul de uscare foarte scurt. Evident, a ajutat mult și faptul că le-am aplicat într-un singur strat, dar nu doar asta, chiar se usucă repede. Imediat după ce am aplicat oja pe toate unghiile, am testat-o pe prima pictată și era deja uscată! Pentru mine acesta este un aspect foarte important la o ojă, nu am timp să aștept cu orele să se usuce, așa că primesc multe bile albe pentru asta.


Au un finiș lucios, care s-a menținut până le-am șters. În pozele pe care le vedeți aici nu aveau top coat aplicat, n-am simțit nevoia, am considerat că au ele un luciu destul de frumos.


Bănuiesc că vă interesează destul de mult și cum rezistă pe unghii, dar înainte să vă spun cum au rezistat pe unghiile mele, vreau să mai precizez că eu sunt de părere că aspectul ăsta poate să difere de la o persoană la alta. Am întâlnit fete care erau încântate de rezistența unor oje care la mine nu rezistau nici măcar o zi sau fete dezamăgite de oje care pe unghiile mele rezistau eroic. Așa că singura metodă de a afla cu certitudine cum rezistă o ojă pe unghiile voastre e să o încercați! În cazul meu au rezistat 3 zile, în a treia zi am observat că erau puțin tocite la vârfuri, dar nu ceva prea vizibil, aș fi putut să le mai port cel puțin o zi cu siguranță. Mai e important de precizat că în zilele în care am purtat-o am spălat mormane de vase, deci zic eu că au rezistat foarte bine.


După cum vedeți în imagini, am făcut și câteva buline pe unghii tot cu cele două oje. Am vrut să văd cum se comportă și pentru realizarea modelelor și după cum mă așteptam, dată fiind consistența ideală, am lucrat ușor și rapid cu ele!

Din păcate ojele nu sunt încă disponibile la noi dar sper să fie introduse cât mai curând și vă recomand să încercați măcar una, mă îndoiesc că e posibil să regretați. Eu sigur o să mă uit după ele și cu siguranță le veți mai vedea în multe postări de acum în colo, pentru că le iubesc!


Ce părere aveți de manichiura mea de azi? Vă plac cele două oje The ONE? Vă tentează să le încercați?
Dacă le-ați încercat deja, aștept cu drag părerile voastre despre ele!


25 de comentarii

  1. Pfff e bine ca a rezistat 3 zile, daca mi-ar fi rezistat si mie macarrrr 3 ore era bine. Eu sunt dezamagta de rezistenta lor. Si da intradevar se usuca foarte repede la capitolul asta sunt ok... dar restul .. dezamagire totala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că pe unghiile tale nu rezistă. :( Încearcă să le sigilezi cu un strat generos de top coat (unul care știi sigur că rezistă bine pe unghii), ar trebui așa să le lungești puțin durat de viață. La mine cel puțin funcționează această metodă pentru ojele care nu-mi rezistă mult.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Manichiura este foarte simpatica iar ojele ma tenteaza si pe mine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Și pe mine mă tentează să-mi fac o întreagă colecție cu ojele astea. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ce manichiura frumoasa ♥ si eu m-am indragostit de pensulele ojelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că și ție îți plac pensulele! :*

      Ștergere
  4. Sunt minunate nunatele ! <3
    Totusi, nu trebuia sa facem un singur articol, pe care sa-l inscriem in noua campanie ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac nuanțele primite, mai ales că se potrivesc între ele!
      Nu neapărat, putem face unul singur sau mai multe, e decizia fiecăreia cum procedează, important e să ne spunem părerea despre ele. :) Dacă facem mai multe... le înscriem pe toate! Eu una nu-mi pot spune părerea completă despre toate într-un singur articol, ar însemna ori să fac un articol kilometric, ori să fac postarea de mântuială, așa că prefer să le fac în stilul meu, așa cum obișnuiesc mereu, câte o postare pentru fiecare produs.

      Ștergere
  5. Foarte frumos arata, eu inca nu am incercat ojele dar nici nu prea am unghii pentru ele:)):D
    Arata super!♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! :* Trebuie să le încerci, sunt curioasă ce părere o să ai despre ele. Lasă că nu trebuie să ai unghii mari, eu îmi pictez unghiile și când sunt minuscule. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  6. nici nu mi-am inchipuit ca arata atat de bine impreuna :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu de cum le-am văzut mi-am zis că sigur ar face o pereche bună. :D :*

      Ștergere
  7. Astazi am incercat fardurile si mi-au placut mult, abia astept sa incerc si ojele, vad ca arata foarte bine pe unghii. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți plac fardurile, eu încă n-am apucat să le testez prea intens, să văd cum rezistă, dar îmi plac că sunt pigmentate.
      Pupici :*

      Ștergere
  8. Mie imi plac nuantele, pe unghiile tale par destul de lucioase , iar pentru un singur strat aplicat si eu zic ca acopera destul de bine. sticluta iniatial crezuzem ca mi s epare doar ca e mai "babana", imi place din acest aspect. De incercat nu am avut de unde sa folosesc, iar mentinerea lor pe unghii intr-adevar difera de la o persoana la alta. eu personal sunt multumita de kiko, m-a tinut cu succes o saptamana si zi in conditiile in care am spalat zilnic vase si am facut curatenie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! :* Nu ți s-a părut, chiar au sticla foarte groasă, ceea ce și pentru mine e un mare plus, că mai am obiceiul să scap ojele pe jos. :)) Trebuie să le încerci după ce apar!
      Eu cred că sunt ultima persoană de pe planetă care n-a încercat ojele de la Kiko. :( De mult tot zic că vreau să le încerc... dar am rămas cu zisul. :)) Acum mă faci să mi le doresc și mai mult, poate rezistă și la mine așa de mult. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  9. Orchid e o culoare superbă iar descrierea sună tare bine.. :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare superbă orchide, sigur o s-o folosesc foarte des! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  10. Si eu am primit produsele spre testare si le-am incercat pe mama, eu avand unghii puse, si imi plac foarte mult, am si scris pe blog despre ele. Au luciu, culorile sunt superbe, se usuca repede, ce altceva ti-ai putea dori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac și că ai aceleași păreri ca și mine despre ele. :*

      Ștergere
  11. Si mie imi plac ambele nuante foarte mult! Zilele astea am sa scriu si eu despre ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucura! Sunt curioasă să citesc și părerea ta!
      Pupici :*

      Ștergere
  12. Vai, cat de bine arata, eu nu le-am desfacut inca, dar nu ma gandeam ca arata asa de bine pe unghii.
    Deocamdata eu am niste unghii mici, mici, sper sa reusesc sa arat ceva pe blog :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sinceră să fiu nici eu nu aveam mari așteptări de la ele și nici nu-mi închipuiam că nuanțele vor arăta așa de frumos pe unghii. :D
      La ce unghii frumoase ai tu, și mici par mari. :)) :*

      Ștergere