Review: Paletă de farduri Avon True Colour

V-am tot vorbit despre diverse produse de la Avon de-a lungul timpului și de cele mai multe ori am avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. Să nu credeți însă că îmi plac toate produsele de la Avon, doar că am niște ani buni de când folosesc produse de la ei și deja mi-am format niște impresii generale care mă ajută să-mi dau seama cam ce game de produse și ce tipuri de produse merită încercate și ce nu. Cu toate acestea, mă mai las uneori (destul de rar) păcălită de reclame și achiziționez din impuls produse care în sinea mea știu că nu mă vor mulțumi. Așa s-a întâmplat cu produsul despre care o să vă vorbesc în această postare, paleta de farduri True Colour , pe care o am de când a apărut în catalog, adică de câteva luni bune.


După cum puteți vedea, paleta conține patru farduri și are un preț care variază în funcție de oferte undeva în jur de 25-30 lei. Eu am varianta mocha latte.

Fardurile sunt foarte prăfoase și slab pigmentate, trebuie insistat destul de mult pentru a ajunge la o culoare intensă. Singurul din această paletă care mi se pare ceva mai pigmentat este cel cu numărul 3 - asta și pentru că este metalizat. Fardul cu numărul 1 este sidefat, dar nu e deloc pigmentat. Celelalte două farduri sunt mate. Vă las cu un swach:


Nici la capitolul rezistență nu excelează, fără o bază nu rezistă foarte mult pe pleoape. Totuși, am întâlnit și farduri mai puțin rezistente ca acestea. Cu primer însă rezistă binișor.

Ideea de a numerota fardurile și a indica unde trebuie aplicat fiecare pentru formarea machiajului doar cu ajutorul unei palete e destul de interesantă, dar pe mine nu m-a încântat neapărat asta, nu le-am folosit niciodată în combinația respectivă. Poate e totuși de folos pentru fetele începătoare și care nu știu cât de multe tutoriale cu machiaje găsesc pe internet. :))

Ambalajul este singurul căruia nu am ce să-i reproșez, apreciez că are oglindă, dar este cam inutil date fiind minusurile de mai sus.

Una peste alta, părerea mea e că nu-și merită banii și e valabil pentru majoritatea (dacă nu chiar toate) fardurile de la Avon. Găsim la prețul acesta palete de farduri de o calitate mult mai înaltă!


Ați încercat vreodată farduri de la Avon? Cum vi s-au părut? Sunteți de acord cu cele menționate de mine mai sus?


10 comentarii

  1. Eu nu imi amintesc sa fi folosit palete de la Avon, deci nu ma pot pronunta in privinta lor. Acesta este draguta la o prima privire, dar conteaza rezistenta, mai putin ambalajul.. :) Cel mai mult de la ei al folosit mascara, dermatografe, acetone..alte chestii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul meu de vedere nici nu merită să le încerci. :D Creioanele de ochi și rimelurile de la ei sunt chiar bune în general... mai ales pentru prețurile lor.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Eu folosesc numai farduri de la Avon si sunt foarte multumita,culorile sunt destul de intense.Eu am varianta ARCTIC GODDESS,culorile sunt foarte intense,obtii exact culoarea dorita inclusiv efectele,doar ca pentru asta trebuie sa sti sa aplici corect fardurile de pleoape(Fond de ten si baza pentru machiaj este obligatorie pentru protectia tenului tau,indiferent de marca fardului).Trebuie mentionat ca durabilitatea este fixata de pH-ul fiecarei persoane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești mulțumită de ele, fiecare are propriile preferințe. :)
      Eu zic că știu să aplic destul de bine fardurile după atâția ani de când mă machiez, nu aplic niciodată fardurile direct pe piele, am menționat și în postare că peste primer rezistă destul de bine. Problema nu e rezistența, ci faptul că sunt foarte prăfoase, cade fard pe toată fața și trebuie insistat prea mult pentru o culoare intensă... cel puțin la tot ce am încercat eu.
      Depinde foarte mult și cu ce alte farduri le compari. Nu-mi poți spune că sunt mai bune decât Sleek pentru că nu se compară! Și decât să dau 25 lei pe o paletă de Avon, prefer să dau 45 pe un Sleek... care are 12 nuanțe, rezistență mai bună, mult mai pigmentate și foarte cremoase. :)

      Ștergere
  3. Am incercat si eu mai demult niste farduri de la Avon si am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine, ca sunt slab pigmentate, nu foarte rezistente si nu merita banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici tu nu ai avut o experiență plăcută cu ele!

      Ștergere
  4. Am inteles ca unele palete ar fi bune, altele deloc.. Nu am avut, n ma potr pronunta. Mi se par scumpe, sincer :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu din păcate nu am dat până acum peste vreuna bună... și am încercat mai multe în trecut.
      Dacă ar fi fost mai bune nu mi s-ar fi părut scumpe, dar așa.... și mie mi se par, raportând la calitate. :)

      Ștergere
  5. n-am folosit multe farduri de la avon, dar cam tot ce-am avut n-a fost prea rezistent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeași părere o am și eu despre toate + toate au fost super prăfoase, deci nu-mi mai trebuie de-acum, m-am lecuit. :D

      Ștergere