Review: Farduri cremă The ONE Colour Impact

Începem săptămâna cu energie, multă culoare și un nou articol din seria The ONE! De data aceasta în centrul atenției sunt fardurile cremă Colour Impact. Am fost sceptică în privința acestora, dar au reușit să-mi depășească orice așteptare. Vă spuneam în articolul despre ojele The ONE că ele sunt preferatele mele din toate produsele - ei bine, mi-am schimbat puțin opinia după ce am testat mai intens toate produsele și vă pot spune că am trei produse pe care le situez pe locul 1 - ojele, aceste farduri și... încă un produs despre care voi scrie curând. Dar hai să vedem ce e așa de special cu aceste farduri.


Un fard are 4 gr. , valabilitate 6 luni de la deschidere, iar prețul actual este de 20 lei. Este disponibil în 8 nuanțe:


Primul lucru care mi-a plăcut la ele e ambalajul - un borcănel micuț și drăgălaș, confecționat dintr-o sticlă groasă și rezistentă. Am apreciat foarte mult și faptul că nu au niciun miros. Nu suport fardurile cu acel miros de chimicale, așa că m-a bucurat că la acestea n-am regăsit mirosul respectiv.

Având o textură cremoasă și fină, acestea pot fi aplicate atât direct cu degetul cât și cu pensula. Eu prefer să le aplic cu o pensulă, este mult mai comod dar și mai igienic și pot spune că se așează foarte ușor și frumos pe pleoape.

Primul aspect pe care l-am sesizat după ce le-am aplicat pe pleoape a fost faptul că sunt foarte pigmentate - un mare plus pentru asta! Nu mă așteptam să fie atât de puternic pigmentate, a fost o mare surpriză! După o primă testare a fardurilor nici nu se cunoștea că sunt folosite, fiind necesară o cantitate extrem de mică de produs pentru o aplicare.

Vă las cu un swach pentru nuanțele pe care eu le dețin:


De la stânga la dreapta: Beige Pearl, Golden Brown, Olive Green. Eu le-aș cataloga ca fiind perlate, sclipiciul din compoziție fiind foarte fin și subtil. Din păcate poza mea nu le face dreptate, nuanțele sunt în realitate mai aprinse, se apropie foarte bine de ceea ce vedeți în colajul de mai sus sau direct pe site.

Am apreciat enorm că nu cade fard pe obraji la aplicare și nici la blending! Era de așteptat, fiind farduri cremoase, însă tot consider important de menționat și de apreciat acest aspect! Cred că toate apreciem un astfel de fard.

La capitolul rezistență nu excelează fără primer pe pleoapele mele uleioase, însă nici nu mă așteptam la asta! Oricum mie niciun fard nu-mi rezistă prea mult fără primer. Ei bine, altfel stă treaba atunci când sunt aplicate peste un primer (în cazul meu peste cel de la elf) - rezistă excelent, nu se transferă, nu se strâng deloc în pliu și nici nu își pierd din intensitate! Cel mai mult le-am purtat 9 ore, perioadă după care fardurile erau intacte!

Singurul minus, în opinia mea, este termenul scurt de valabilitate, de doar 6 luni de la deschidere. Mă îndoiesc că se schimbă cu ceva consistența așa de repede, atâta timp cât sunt păstrate la o temperatură potrivită.

În concluzie, mi-au plăcut foarte mult aceste farduri și mă bucur enorm că am avut ocazia să le încerc și astfel să descopăr noi farduri calitative. Mă mai tentează acum și nuanțele Rose Gold și Deep Indigo.


Le-ați încercat? Cum vi s-au părut? Dacă nu le-ați încercat, vă tentează?
Aștept cu interes părerile voastre!


14 comentarii

  1. Ce frumoase sunt nuantele! Si eu am probleme cu rezistenta fardurilor pe pleoape si de multe ori, evit sa le mai folosesc. Aplic doar primer si un fard nude...insesizabil si eternul eyeliner. A 2-a nuanta de pe primul rand si tot a 2-a nuanta de pe al 2-lea rand sunt superbe! Restul mi se par prea inchise pentru mine. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac foarte mult toate! Mai procedez și eu așa uneori, dar asta mai mult din lipsa timpului. Atâta timp cât folosesc primer-ul, nu mai am probleme. :D
      Cele două îmi plac și mie foarte mult, sunt genul de nuanțe care le integrez într-o mulțime de machiaje. Al doilea de pe rândul doi este cel pe car îl am eu: Beige Pearl și e superb!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Am avut si eu onoarea sa primesc in dar 2 nuante de fard Golden Brown si Olive Green, insa nu am apucat sa le incerc. Si mie imi place ambalajul din sticla, initial crezusem ca este un plastic dur, dar nu si ma bucur ca poate cine stie, dupa ce le termin de folosit poate il folosesc la ceva. :D Ceea ce nu stiam este termenul scurt de valabilitate,,,acum aflu si eu.. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că le ai și tu, sunt curioasă să aflu și opinia ta după ce le încerci. Nu le mai lăsa mult să aștept că și eu am regretat că le-am pus ultimele la treabă, din toate cele primite. :D
      Scrie pe ele, undeva pe spate. Eu mai folosesc fardurile și după termen... nu cred că e mare lucru - dacă se schimbă ceva în conținut ar trebui să-nceapă să aibă un miros de chimicale puternic.
      Pupici :*

      Ștergere
    2. :* Nu esti singura care le mai foloseste dupa termen. :)))

      Ștergere
    3. :)) La creme, fonduri de ten, etc. sunt foarte strictă, însă la farduri, rujuri, etc. nici nu prea înțeleg ce ar putea să se strice așa de repede în conținutul lor.

      Ștergere
  3. Si eu le-am testat si in afara de Beige Pearl, care imi place la nebunie si nu are nevoie decat de o singura aplicare cu celelalte doua mai inchise Deep Indigo si Olive Green m-am chinuit pana am ajuns la nuanta dorita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat, mie tocmai acelea mi se par cel mai pigmentate. :)

      Ștergere
  4. mie-mi place cel mai mult beige pearl :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate nici mie nu-mi rezista fara primer. Daca te intereseaza poti sa le incerci pe cele de la Giordani, acelea rezista bine pana si pe pleoape mai uleioase. (i feel your pain)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru recomandare, o să le țin minte, deși mie nu cred că mi-ar rezista fără primer, niciun fard nu-mi rezistă. Oricum, pentru mine nu e un inconvenient, folosesc primerul zilnic, dar am menționat în articol pentru cele care nu folosesc.

      Ștergere