Leapșa: Obsedată de oje

Lory mi-a pasat acest simpatic tag cu și despre oje, iar eu m-am pus rapid pe treabă, doar știți că am o pasiune destul de mare pentru acest domeniu, așa că-mi face plăcere să vorbesc despre acest subiect și a fost totodată o ocazie bună să cotrobăi printre ojele mai vechi. Zic să trecem la întrebări...

1. Ce ojă porți acum pe unghii?

La unghiile de la mâini încă port oja pe care v-am arătat-o aici, dar urmează să-mi refac manichiura și am de gând să folosesc nuanța pearl din gama Magic Effects de la Avon. La picioare port tot o texturată, tot una de la Avon, mai precis preferata mea din gama Stardust: cherry dazzler pe care v-am arătat-o aici pe unghii!


2. Care este produsul pentru unghii fără de care nu poți să trăiești?

Sunt mai multe, nu pot alege doar unul. În primul rând ojele, apoi cel puțin uleiul pentru cuticule și base coat-ul. Dar mi-ar fi greu și fără top coat și peeling pentru cuticule. :))

3. Care e brandul tău favorit la oje?

E foarte greu să aleg doar unul, îmi plac ojele multor branduri. Totuși, cel mai mult îmi plac cele de la China Glaze, în special pentru că sunt unele dintre ojele cu cel mai scurt timp de uscare, iar în afară de asta, au și niște colecții superbe și mereu scot altele care mai de care mai frumoase. Am mai spus că din punctul meu de vedere le bate cu mult pe cele de la OPI și parcă-mi plac o idee mai mult și decât Orly (am dat exemple cam din aceeași categorie de preț).




4. Ce formă și ce lungime preferi la unghii?

Îmi place cam orice formă la unghii, e important să se potrivească purtătoarei, să arate bine per total. La mine prefer unghiile pătrate, după cum sigur v-ați dat seama. Ca lungime, în general îmi plac unghiile lungi, dar mai am toane, uneori le prefer medii spre scurte.

5. Ce nuanțe predomină în colecția ta?

În continuare ojele albastre predomină în colecția mea, deși mai am câteva destul de aproape ca număr. Nu pot explica de ce, pur și simplu îmi plac foarte mult ojele albastre, arată diferit, special, frumos.


6. Ce tip de finish preferi?

De obicei prefer un finish lucios, dar îmi place și cel mat. Și evident, cel texturat, pentru care am făcut o mică obsesie!


7. Ce oje ai pe wishlist?

Acum sunt în faza în care am încă foarte multe oje nefolosite, așa că încerc să-mi stăpânesc impulsul de a tot cumpăra. Am totuși câteva pe wishlist: Nfu.Oh holo (cred că sunt cele mai bestiale oje holografice și nu sunt exagerat de scumpe, dar nu ne sunt nouă accesibile), Zoya Pixie Dust (probabil unele dintre cele mai frumoase oje texturate) și multe de la China Glaze, am ochit câteva nuanțe frumoase rău în colecția de vară!



8. Când îți faci de obicei unghiile: dimineața, după amiaza sau seara?

De cele mai multe ori seara, cu puțin timp înainte de culcare. Dar s-a mai întâmplat să le fac și dimineața, mai ales la pedichiură.

9. Ce trucuri recomanzi?

Nu prea știu la ce se referă, trucuri pentru manichiuri impecabile și unghii frumoase sunt multe. Pentru unghii v-am spus mai multe aici.

10. Ce oje regreți că le-ai achiziționat?

Am fost tentată să spun că niciuna, dar mi-am amintit de asta mică de la nails inc. London, care e foaaarte slab pigmentată. Singura variantă în care arată bine e peste o bază albă. Ea e drăgălașă, dar n-am folosit-o niciodată (deși o am de anul trecut), doar i-am făcut o probă.


11. Neon sau pastel? Nuanțe închise sau deschise?

De toate! Îmi plac atât ojele neon, cât și nuanțele pastelate! Dintre nuanțe închise sau deschise le prefer totuși mai mult pe cele mai deschise.

12. Ce brand pe care nu l-ai încerca încă ți-ai dori să-l încerci?

Nfu.Oh de care ziceam și mai devreme, dar și Nubar (de la care tot ojele holo mă atrag cel mai mult).



Sper că v-a plăcut postare și că poate ați descoperit astfel vreo ojă drăguță! Nominalizez la acest tag câteva fete pasionate de oje: Oana, Andreea, Ira, Mădă, Teo și Andrea! De asemenea, aștept și răspunsurile voastre în comentarii, iar dacă n-aveți chef/timp să răspundeți la toate, aștept răspunsurile măcar la următoarele...

Care e brandul vostru favorit? Ce culoare predomină în colecția voastră? Ce brand v-ați dori să încercați?

20 de comentarii

  1. Uuuuuu ce tag frumos <3,il pun pe lista :)))),tocmai amfacut unul,mai am unul de la Teo in pregatiri si urmeaza si asta ca mmmnaaa e total de-al meu :)))) pup. Ojele Nubar sunt bestiale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și abia aștept să-l văd și la tine! Haha, ești pusă pe completat tag-uri în perioada asta. :)) Chiar arată într-un mare fel, trebuie să le încerc!
      Pupici

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai fost atat de rapida. M-am gandit eu ca o sa ti placa! :)
    Cate nuante de albastru ai...uuu! O adevarata dependenta! :))
    Pupicu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă cunoști bine! :D Mulțumesc încă o dată pentru nominalizare!
      Și nu erau chiar toate, mi-au mai scăpat câteva când am făcut poza. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Brandul favorit este Golden Rose . Am 71 de sticlute :D
    Culoarea predominanta este mov .
    Mi-as dori sa incerc ojele Milani holo . Daca se poate sa fie mov ar fi perfecta :) Le-am admirat la tine si mi se par superbe !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohooo, ce colecție de GR! Eu nu am devenit chiar atât de fidelă vreunui brand, îmi place totuși diversitatea și să testez mereu branduri noi. :D
      Mă bucur că te-am convins cu ojele Milani și sper să ai ocazia să pui mâna pe ele cât mai curând! Pe cea mov aș vrea-o și eu, e foarte frumoasă.
      Pupici

      Ștergere
  4. Merci de nominalizare! Foarte simpatic tag-ul si raspunsurile tale de asemenea. Sper sa nu te superi, dar am sa iti raspund aici la toate intrebarile. Asa ca urmeaza un comentariu kilometric. :D
    1. Tocmai ce mi-am improspatat forma unghiilor, asa ca nu port nici o oja.
    2. Top coat-ul este produsul fara de care nu pot sa traiesc. Desenez mereu modele si daca nu le-as proteja cu top coat, acestea s-ar sterge. Si urmatoarele ar fi, vopselele acrilice (nu stiu daca intra tot la categoria produse de unghii).
    3. Golden Rose, ramane marea iubire. Cu ele pot face absolut orice. Imi sunt de mare ajutor la water marble.
    4. De vreun an de zile, port numai coffin (ballerina) si simt ca forma aceasta mi se potriveste, chiar daca multe fete nu sunt familiarizate cu ea, eu tot o port.
    5. Nu cred ca exista o nuanta anume si mi-ar fi greu sa iti raspund acum la intrebarea aceasta, deoarece le tin amestecate in Helmer si nu imi dau seama culoarea predominanta.
    6. Finish lucios categoric, dar si mat si texturat uneori.
    7. Am multe ojute pe wishlist, care din pacate sunt mai greu de procurat la noi: ILNP, Colour Alike, Dance Legend etc.
    8. In prima parte a zilei fac asta. Seara nu am dispozitia necesara, plus ca imi place la lumina naturala.
    9. Nu am niciun truc pentru unghiute. Fiecare are tabieturile ei, dar consider ca o grija mai atenta asupra unghiutelor este recomandata pentru a ne bucura de ele mai lungi.
    10. Am cateva pe care regret ca am dat banii, dar din pacate nu scrie numele firmei pe ele. Sunt oje termice, dar nu sunt deloc bune. Le gasisem intr-un magazin online, iar in pozele de prezentare erau superbe si asta m-a convins sa achizitionez cateva nuante.
    11. Pastel clar! Niciodata nu ma satur de nuantele pudrate. Imi plac foarte mult. Si prefer ojele deschise la culoare. Nu imi plac nuantele inchise nici in machiaj, nici pe buze si nici pe unghii.
    12. Brand-urile mentionate la punctul 7. :D
    Merci inca odata pentru tag.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! N-am de ce să mă supăr, mi-au plăcut alegerile tale.
      Mi-au plăcut alegerile tale de la punctul 7, se vede că ești pasionată de oje și că deții oje de la o grămadă de branduri, că doar așa se explică cum de vrei fix ce nu există pe la noi. :))
      Pupicei!

      Ștergere
  5. Imi plac ojele de la Jessica,Avon si Flormar iar culorile le schimb in functie de anotimp:vara le prefer pe cele vii,pastelate,neon si iarna pe cele inchise :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura căreia îi plac ojele de la Avon. :D Făceam și eu ca tine cândva, dar acum țin cont mai mult de dispoziție.
      Pupici

      Ștergere
  6. Foarte frumos tagul <3 Ai niste unghii asa de frumoase , sunt asa geloasa :)) Daca ar fi sa iti raspun la intrebari...brandul meu favorit este flormar , chiar au niste oje foarte bune pentru pretul lor. In colectia mea predomina rozul si ojele nude ( pentru ca eu nu am talent la pictat unghiute asa ca dau 2 straturi si sunt gata de iesit in lume :)) ) , iar un brand care as vrea sa il incerc ar fi Ciate <3 te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut! Mulțumesc, dar nu sunt chiar atât de frumoase când nu sunt date cu ojă. :))
      Și mie-mi plac ojele Flormar, chiar sunt foarte bune! Cred că ojele roz sunt imediat următoarele ca număr după albastru, în colecția mea. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Daniela Alexandra Verde12 iunie 2015 la 23:30

    Ce de oje albastre.. <3 In culori mirifice! :) Cat despre ojele astea Nubar sau cum le zice..arata extraordinar de bine, dar nu am auzit de ele pana acum. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o pasionată adevărată. :)) Din câte știu eu nu se găsesc la noi, de aceea nu sunt chiar atât de populare. :D :*

      Ștergere
  8. <3 ce tare e leapsa asta! scap de disertatie si o fac si eu.
    ojele nfu-oh sunt super, si ador sticlutele lor! eu am doar una, care a fost top 1 in 2013 :))
    sa stii ca nfu-oh gasesti in romania :* http://nfuoh.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești invitata mea, Andra! Abia aștept s-o văd și la tine, deși la unele întrebări eu deja știu răspunsurile tale. :))
      Mă bucur că și ție-ți plac! Sunt superbe și sticluțele, mă atrag destul de mult și ele. :D
      Pff, habar n-aveam de site-ul ăsta, mersi mult! E totuși cam ciudățel, o fi de încredere? Nici măcar prețurile nu văd să fie afișate.

      Ștergere
  9. Ioi!!!

    Am vazut postarea asta pe facebook, dar din cauza ca sunt ocupata cu examenul de licenta nu am reusit sa o citesc.
    In seara asta, in schimb, mi-am facut putin timp pentru mine ... si am decis sa arunc un ochi si pe bloguri.

    Imi place la nebunie postarea----multumesc si pentru tag. Promit ca o sa il fac, poate chiar saptamana asta.
    Sincera sa fiu, nu ma mira ca albastrele sunt cele mai multe. (adevarul e ca sunt si dragute foc si diferite)

    O sa raspund mai multe in postare.

    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, știu cum e cu lipsa timpului!
      Cu mare drag, abia aștept să-ți citesc răspunsurile la întrebări!
      Te pup!

      Ștergere
  10. L-am citit de mult, dar raspund greu :))
    Merci de nominalizare, sper in weekend sa le pot poza pe toate!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Cu plăcere, abia aștept să-l văd și la tine. Cel mai curioasă sunt ce culoare predomină în colecția ta. :D
      Pupici!

      Ștergere