Swach: Avon Magic Effects - Agate

Prima gamă de oje texturate de la Avon a fost Stardust, o colecție superbă care pe mine m-a cucerit imediat - nici în momentul de față n-am reușit să înțeleg de ce le-au scos atât de repede din cataloage! Din momentul în care am văzut că vor scoate o nouă gamă de oje texturate mi-a fost foarte clar că îmi doresc să le încerc și pe acestea! Eram aproape sigură că sunt cele vechi sub o altă denumire, însă m-am înșelat fiindcă noua gamă e destul de diferită - gama Stardust avea particule de sclipici foarte fine, mai subtile și într-o nuanță asemănătoare cu baza, pe când ojele din gama Magic Effects au în conținut sclipici argintiu, particulele fiind mult mai multe și atât din cele mici, cât și din cele mai mari. Nu aș putea să vă spun care gamă îmi place mai mult, fiindcă fiecare are farmecul ei!

Mi-am ales pentru început două nuanțe, una dintre ele fiind Agate, aparent un mov superb după cum arăta în catalog, care în realitate e de fapt un albastru-indigo, aș zice eu. Pe moment am fost puțin dezamăgită fiindcă eu îmi doream mult o texturată mov (nu am niciuna, pe când albastre am mai multe), dar mi-a trecut supărarea în momentul în care am aplicat-o pe unghii!


Singurul defect pe care i l-am găsit acestei oje e faptul că e foarte greu de redat în poze culoarea reală și în același timp efectul texturat și sclipicios al ojei. Am făcut în toate luminile și din toate unghiurile posibile aproape 100 de poze și abia am găsit câteva care reflectă destul de bine nuanța reală, pe care să vi le pot arăta - majoritatea din articol fiind dintre cele făcute în lumina naturală, la umbră. Oricum, din pozele pe care vi le arăt vă puteți forma o opinie mult mai realistă decât din poza din catalog!


În afară de bătaia de cap pe care mi-a dat-o la poze, nu am absolut nimic să-i reproșez! Culoarea mi se pare superbă, efectul texturat este subtil (exact cum îl prefer), sclipiciul oferă un efect frumos, este opacă din două straturi (încă de la primul arată bine) și se usucă foarte repede! În plus, se curăță de pe unghii neașteptat de ușor, asta în condițiile în care eu folosesc dizolvant fără acetonă - mai rar texturate care să nu dea bătăi de cap la ștergere, mai ales cele cu sclipici în conținut! Eu zic că cei de la Avon au făcut o treabă foarte bună cu gama Magic Effects și sper ca de data asta să nu mai fie scoasă din catalog atât de repede, ba chiar m-aș bucura foarte mult să mai apară nuanțe noi! Prețul unei oje este de vreo 13 lei, un preț modest pentru ceea ce oferă!




Cum vi se pare nuanța Agate din gama Magic Effects? Ați purta-o? 
Ați încercat vreo ojă din această gamă? 

24 de comentarii

  1. o am si eu si o ador!! <3 clar imi mai cumpar nuante din aceasta colectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place! Și eu cred că o să mai cumpăr și altele. :D

      Ștergere
  2. Foarte bine arata, chiar imi place nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai ce mi-am comandat o noua nuanta <3 pe aceasta o am :).
    alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata atat de bine <3 nu cred , este superba <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiiii ce frumoasa e,nu am nici una din gama asta.......nu stiu de ce :)))).Ti-au crescut si unghiutele,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, cum de nu ți-ai luat tu niciuna încă? :)) Trebuie neapărat să remediezi problema! :))
      Daa, mi-au crescut foarte mult, dar am de gând să le mai scurtez. :D

      Ștergere
  6. imi plac atat de mult unghiutele tale <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa nuanta !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-mi fie rusine ca nu am nicio texturata de la Avon. Foarte frumoasa manichiura si destul de interesanta nuanta ojei. Este genul acela de culoare care iti creeaza probleme cand trebuie sa o descrii in cuvinte.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, merită să le acorzi o șansă! :D Mă bucur că îți place! Așa e, este greu atât de descris, cât și de redat în poze.
      Pupicei!

      Ștergere
  9. Imi place la nebunie nuanta asta!!! Si gama! Trebuie sa imi iau si eu cateva cat de curand! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place! Chiar merită, sper să le încerci cât mai curând!
      Pupici

      Ștergere
  10. Doamne, cat de frumoasa este! Superba! Nu stiam de gama asta dar acum e claaar, voi cerceta ce nuante mai au! :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place și că ai aflat astfel de gama asta! :D Mai au destule nuanțe drăguțe, sigur vei găsi ceva pe placul tău!
      Pupicei!

      Ștergere
  11. Wow, imi place mult textura, iar culoarea este chic!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniela Alexandra Verde12 iunie 2015 la 23:24

    Nu o am dar o ador, e superba! <3 <3

    RăspundețiȘtergere