Review: Maybelline Lash Sensational mascara

Din prima clipă în care am văzut rimelul Maybelline Lash Sensational am știut că trebuie să-l încerc, din nou motive: mi-a plăcut mult forma periuței, am avut un feeling că o să ne înțelegem bine și pentru că în general îmi plac rimelurile Maybelline și chiar nu mai încercasem de mult unul nou. Aveam de ceva timp promis acest review, dar înainte să vă vorbesc despre el am vrut să mă asigur că am o părere bine conturată și totodată am vrut să văd cum se comportă și după ce se mai îngroașă pasta!


Are o cantitate de 9,5 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț recomandat de 38 lei, însă prețul diferă în funcție de magazin și de ofertele disponibile; eu l-am luat cu doar 22 lei din DM, atunci când era la reducere. 

Periuța îmi place la nebunie și a intrat rapid în topul periuțelor mele favorite! Spre deosebire de multe altele cu forme alambicate fără rost, aceasta mi se pare foarte bine gândită - perii lungi îmbracă frumos genele și le oferă volum, iar perii micuți le separă și le definește. Eu încă de la început am preferat să aplic primul strat cu perii mai lungi, iar al doilea cu cei scurți, pentru a separa genele. Am încercat și invers și mi-a plăcut mult mai puțin rezultatul obținut.


Ce mai îmi place foarte mult la periuță e faptul că pot rimela foarte ușor genele de pe pleoapa inferioară cu ajutorul perilor scurți, fără riscul să mă murdăresc. De multe ori, chiar dacă pe genele superioare folosesc un alt rimel, prefer ca tot pe acesta să-l aplic pe cele inferioare.

Consistența produsului a fost ideală de la început: nici prea lichidă, nici prea groasă, ba chiar mi s-a părut ușor cremoasă. Tocmai datorită consistenței ideale, în combinație cu periuța foarte bună, efectul oferit a fost perfect de la prima probă: volum, alungire, gene frumos separate și totodată un aspect destul de natural, fără efectul de „picioare de păianjen”. În plus, când voiam un efect dramatic, puteam să revin fără probleme cu un al treilea strat, iar efectul era unul frumos. La toate acestea se adăugă și un negru foarte intens, exact cum îmi place mie!

M-am bucurat de efectul perfect despre care vorbeam mai sus cam două luni, timp în care am folosit rimelul destul de des. Cam după această perioadă pasta a început să se mai îngroașe și acum trebuie ceva mai multă atenție, cam tinde să lipească genele, nici perii scurți ai periuței nu mai fac față la fel de bine ca la început. Totuși, eu sunt destul de mulțumită și de rezultatul pe care-l oferă acum, mai precis acesta:

Aplicat în două straturi

Nu prea mai merge acum să revin cu un al treilea strat, dar nici nu simt neapărat nevoia. Pe de altă parte, arată bine și dintr-un singur strat, mai ales când vrem un aspect mai natural.

La capitolul rezistență de la mine are notă maximă, nu s-a scurs sau transferat niciodată, nici măcar în condiții meteo mai puțin favorabile - m-a prins ploaia cu el de câteva ori, e drept că mi-am ferit fața de fiecare dată cât am putut, dar tot m-am udat pe față suficient, iar rimelul era totuși la locul lui. Unde-l pui acolo stă, poate concura lejer cu unul waterproof, chiar dacă nu se recomandă ca fiind unul. 

Am lăsat pe final cel mai mare defect al acestui rimel: se demachiază foarte greu! Rezistă ca un rimel waterproof, dar se și demachiază cam la fel de greu ca unul! Părerea mea e că dacă doriți să vă bucurați de acest produs fără să vă blestemați zilele de câte ori vă demachiați, cel mai bine e să-l luați „la pachet” cu un demachiant bifazic (în caz că nu folosiți deja unul), pentru a-l curăța într-un timp decent și fără să vă agresați genele sau zona din jurul ochilor. 

În concluzie, mie îmi place foarte mult, pot afirma că în momentul de față este rimelul meu favorit de la Maybelline și cred că merită din plin încercat, dacă nu vă deranjează problema demachierii și mai ales dacă-l prindeți la o ofertă bună.

L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Dacă nu, vă atrage?

15 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place, ți-am zis eu că e bun! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat dar suna tentant :) am citit numai lucruri bune despre el.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este foarte lăudat de toată lumea, dar pe merit, în opinia mea!
      Pupici

      Ștergere
  3. Sa il folosesti cu placere in continuare!
    Si eu sunt indragostita de el! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! La fel și tu!
      Mă bucur, mă bucur mult! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Nu l-am incercat inca, dar sunt tentata. Periuta arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că ți-ar plăcea, mi se pare mai bun decât Miss Manga, care știu că ție-ți place mult!

      Ștergere
  5. L-ai descris asa de fain pana sa i se schimbe consistenta incat m-ai facut curioasa cum ar fi pe genele mele.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mulțumesc frumos! Eu n-am gene nici prea lungi, nici prea des, și totuși efectul oferit e foarte frumos.

      Ștergere
  6. Yeeey! Mi-am luat si eu demachiant bifazic de la Nivea! :))))
    Nu are legatura cu postarea, insa am citit ca il pot folosi la demachierea acestui rimel. Mai am eu un produs pe care vreau sa il demachiez cu demachiantul bifazic...sa vedem cum se ia! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e foarte bun demachiantul bifazic Nivea în noua formulă!
      Știu că între timp te-ai convins de eficiența bifazicelor (nu știu cum de am ratat atâta timp comentariile voastre, îmi mai scapă), așa că nu mai comentez pe temă, sunt clar favoritele mele. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. iuuui, are periuta asemanatoare cu Roller Lash de la Benefit (care e preferatul meu ca efect, dar jos pe lista cand vine vorba de pret).. O sa il incerc si pe acesta data urmatoare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar seamănă mult periuțele și din cauza asta sunt foarte des comparate - părerile sunt împărțite, dar și eu vreau să-l încerc pe Roller Lash, să văd care-mi place mai mult. :D
      Oricum, merită să-l încerc și pe Lash Sensational, e posibil să te surprindă.

      Ștergere