10 rujuri pentru primăvară

Chiar dacă încă mai avem parte de zile cu vreme cam mohorâtă, cum a fost azi, totuși e primăvară și împreună cu Ira am pregătit o selecție de rujuri în nuanțe potrivite acestei perioade a anului. Celor care ne citiți de mult sigur vă e deja familiară ideea acestui tip de articol, pe care-l facem în colaborare încă de vara trecută, pentru fiecare sezon. Amândouă avem o mare pasiune pentru rujuri și o „colecție” generoasă, de aici a și pornit ideea, care probabil că o să mai continue și pe viitor.


Mi-a fost foarte greu să aleg rujurile pentru această postare, inițial am selectat vreo 20, apoi am triat până la 10 și într-un final am ales cu ajutor Irei nuanțele finale. Nu am știut ce să selectez mai întâi pentru că am multe nuanțe de rujuri pe care le consider potrivite pentru primăvară și spre care întind dese ori mâna. Veți vedea că am ales mai mult nuanțe destul de intense, foarte potrivite și pentru vară, dar care eu cred că merg perfect și în perioada asta - primăvara natura prinde viață, așa că e momentul perfect să purtăm cât mai multă culoare și-n machiaj, ca și-n vestimentație.


Catrice Ultimate Colour, nuanța #390 On the pink side of life - o nuanță foarte plăcută, nici prea discretă, dar nici foarte intensă, pe care o consider potrivită aproape pentru oricine. E un ruj ușor cremos (diferă puțin textura între nuanțele din gama asta), dar complet mat și cu o rezistență bună, nu oferă prea multă hidratare, însă nici nu usucă buzele. Pentru mine e foarte plăcut la purtare, e și un ruj care se aplică ușor, iar numele nuanței mi se pare foarte tare. Prețul e mic, costă 20 lei, îl găsiți la standul din Debenhams sau online aici.

NYX Soft Matte lip cream, nuanța #05 Antwerp - sunt destul de contrversate rujurile astea, unele fete spun că nu le rezistă mai mult de 2-3 ore pe buze, însă mie îmi rezistă foarte bine, ultima oară când l-am purtat am reaplicat puțin doar de două ori, în condițiile în care l-am purtat vreo 12 ore, timp în care am și mâncat. Mie nici nu-mi usucă buzele, doar că nu le hidratează, iar nuanța Anterwerp mi se pare și destul de pigmentată și ușor de aplicat, dar și o nuanță foarte interesantă, pentru că se schimbă mult în funcție de lumină, direct în soare aproape că pare neon. Îl găsiți în Kendra, la 33 lei.


Miss Sporty Lasting Shiny lip colour - nu are un nume sau număr pentru nuanță, însă e ușor de recunoscut după ambalaj, care e în aceeași culoare cu produsul. Nuanța e super cute și vibrantă, rujul e foarte glossy, foarte confortabil pe buze și neașteptat de rezistent. Deși se transferă destul de repede, complet nu se șterge de pe buze, le lasă frumos pătate, precum un lip tint. În plus e și foarte ieftin, se găsește în DM cu doar vreo 11-12 lei.

Melkior, nuanța Lovely pink - care numai roz nu e, de fapt e un corai roșiatic superb! Pentru o fană a rujurilor roșii, e o alternativă minunată pentru primăvară-vară. Alte cuvinte sunt de prisos în cazul lui, puteți vedea cum arată din swatch, iar de calitate n-am de spus nimic nou, e la fel de puternic pigmentat, confortabil pe buze și rezistent ca toate celalte rujuri din gama clasică de la Melkior. I love it! Online îl găsiți aici, costă 40 lei, dar dese ori sunt reduceri sau oferte bune. 

Maybelline Creamy Matte, nuanța #950 Magnetic magenta - am lăsat la final rujul meu preferat pentru perioada asta, pe care sunt sigură că o să-l port foarte des cât a mai rămas din primăvară, dar cu siguranță și la vară. E o nuanță absolut superbă, vibrantă, care atrage imediat atenția! Îmi pare rău că e singurul care n-a ieșit chiar perfect în poze, dar trebuie să căutați un tester pentru el în magazine, ca să vedeți cât de superb e, asta desigur... dacă vă plac astfel de nuanțe intense. La reducere îl puteți găsă și la 20 lei, iar întreaga gamă e de luat în calcul, sunt cele mai hidratante rujuri mate pe care le-am încercat până acum.


Asta a fost selecția mea de rujuri pentru primăvară, sper că v-a plăcut ceva dintre toate sau că măcar v-am făcut „poftă” de mai multă culoare pe buze. Acum vă invit să dați o fugă și la Ira, aici găsiți postarea ei, care are niște nuanțe foarte frumoase, eu am rămas cu gândul la câteva dintre ale ei.


Vă place vreuna dintre nuanțele selectate de mine? Voi ce alegeți să purtați pe buze primăvara?

24 de comentarii

  1. Sunt absolut superbe toate rujurile <3 Imi place mult cel de la Mekior, dar imi este ca ingalbeneste rau dintii :-/ Cel de la Maybelline este superb, este asa de vibrant <3 Nu am incercat inca rujurile NYX, dar nici nu am o dorinta prea mare :)) Imi plac toate rujurile alese <3 Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu îngălbenește deloc dinții. N-am cei mai albi dinți și n-am sesizat să pară și mai galbeni când îl port.
      Daaa, e o nuanță fenomenală, eu sunt îndrăgostită total de rujul ăsta, abia așteptam primăvara ca să meargă mai bine purtat.
      Mă bucur că-ți plac alegerile mele! Te pup!

      Ștergere
  2. Cred ca ma inspir si eu din postarea voastra :) macar sa vad cat este de greu sa selectezi 10 din 50-60 de rujuri :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, abia aștept să văd ce vei alege! Garantez că e foarte greu, în jur de 60 rujuri am și eu. :))

      Ștergere
  3. De cand am vazut titlul mi-am spus: iar ispite... Ia sa vedem!
    Si asa a fost! O multime de de tentatii, zau asa!
    Toate-mi plac si pe toate le-as purta!
    Parol. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă am reușit să te ispitesc, toate merită! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Eu cred ca din cauza ta incep sa dezvolt o obsesie tot mai mare la rujuri :)). Ma dai gata cu astfel de postari :D.
    Toate rujurile sunt frumoase si speciale in felul lor dar mi-au ramas ochii la rujul de la Maybelline Magnetic Magenta...superba nuanta !!!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, atunci ține-te bine că mai urmează câtea în viitorul foarte apropiat. :))
      Mă bucur că-ți plac propunerile mele, dar mai ales că te-a cucerit cel de la Maybelline, e un ruj formidabil!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Frumoase nuantele selectate :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. O colectie impresionata si culori placute. Eu nu prea port culori puternice pe buze si din aceasta cauza dintre toate prezentate de tine imi place rujul Catrice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că totuși ai găsit unul care să fie pe placul tău! :D

      Ștergere
  7. ce explozie de culoare intocmai pe gustul meu! n-as putea alege :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tine te știam cu nuanțe cât mai subtile, așa că mă bucură să aflu că-ți plac propunerile mele. :D

      Ștergere
  8. Ce poze misto!!! M-am indragostit de ele...cele facute la Unirii :))
    Imi plac alegerile tale! Chiar mult! :)
    Te pup si multumim pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta am făcut pozele în Cișmigiu, la Unirii am făcut vara trecută. :D Schimbăm locația de fiecare dată. :))
      Mă bucur că-ți plac alegerile mele!
      Te pup! Cu mare drag!

      Ștergere
  9. Nu stiu de ce dar tot catre rujurile Melkior imi fug ochii, lovely pink pare sa fie o nuanta minunata pentru primavara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, mă atrag produsele Melkior ca magnetul, în special cele pentru buze. :)) Mă bucur că-ți place Lovely pink, e superb, cred că ne-am și văzut o dată când îl purtam. :D

      Ștergere