Week in photos #82

Am „dispărut” în ultimele zile de pe blog, nu am avut timp și nici nu m-am simțit în stare să scriu, de obicei mă relaxează și deconectează scrisul, dar acum am avut niște zile ciudate, cu sentimente amestecate, cu vești bune și vești proaste, cu evenimente triste și evenimente fericite, cu de toate. N-aș avea cum să spun că am avut o săptămână foarte bună, că n-a fost, dar am avut și motive să zâmbesc, viața nu e roz și asta e, ne concentrăm pe partea plină a paharului, da? Chiar merită să facem exercițiul ăsta la fiecare final de săptămână, să vedem ce a fost mai frumos/plăcut în săptămâna aia, pe mine chiar mă ajută postările week in photos în sensul ăsta...


Am umblat destul de mult prin magazine în vreo două zile, că aveam de cumpărat niște cadouri (și încă mai am), iar printre atâtea cosmeticale, haine și alte nebunii, era evident că n-o să pot să nu cumpăr nimic și pentru mine. Într-una din zile am descoperit că în Kendra au adus produsele Wet n Wild, ce mi-aș fi dorit mai mult de la ei nu aveau, dar am luat un ruj (14 lei, mai aveau și unele la 10) și un trio (19 lei). 

Am mai cumpărat și niște produse pentru păr (nu, n-aveam nevoie, dar le aveam pe wishlist de mult și am dat de oferte bune) la care am uitat să fac o poză, dar dacă mă impresionează sigur o să apară cu timpul pe blog. Nici din magazinele cu haine n-am putut să rezist la toate tentațiile, dar sunt mândră că n-am luat nicio geantă, îmi tot fugeau ochii la ele, dar în ultimele multe luni am purtat cu disperarea aceeași geantă (deși am o mie) și până nu scap de obiceiul ăsta leneș și prost... n-am voie niciuna nouă!


Miercuri a fost zi de colete, iar în unul dintre ele am găsit crema ACM Depiwhite.M SPF 50+, a căror promisiuni sună foarte bine, dar pe care încă n-am încercat-o. Dacă o să-mi placă cu siguranță o s-o mai vedeți pe blog.


Altă surpriză a sosit de la Farmec, care a lansat niște produse pentru epilare foarte interesante, nici pe ele nu le-am folosit că n-am avut ocazia, dar am un feeling bun față de benzile depilatoare, ce am mai încercat în trecut de la ei mi-a plăcut. 

Un alt colet sosit era de pe ebay, mi-au ajuns niște cerceluși foarte interesanți pe care-i așteptam cu nerăbdare, dar la cât am fost de zăpăcită în ultimele zile... am uitat complet de ei, nici nu i-am purtat, nici nu i-am pozat, sunt pierduți printr-o cutie. Cred că mâine le vine rândul...


Am ajuns zilele trecute într-o scurtă fugă prin Jumbo, pentru mine n-aveam în plan să iau nimic, dar are rost să mai spun că n-aveam cum? Pe lângă diverse pentru casă pe care nu le-am mai pozat, am mai luat și un pahar cu bufnițe (e evidentă obsesia din ultima vreme, nu?) și un suport organizatoric - ce am pus în el pentru poză a fost la întâmplare, trebuie să reorganizez produsele de makeup (e haos, nu mai au loc cum le țineam cândva) și atunci văd ce își găsește mai bine locul în el.


Blogul Danei împlinește în curând 5 ani și cu ocazia asta a organizat sâmbâtă un eveniment foarte fain, unde cred că toate ne-am simțit foarte bine! S-a povestit foarte mult (și nu doar despre cosmetice și blogging), s-a râs mult, ne-am cunoscut mai bine unele dintre noi și nu știu când au trecut câteva ore bune de când am ajuns acolo.


Iar pentru că ne-a plăcut la localul unde a avut loc evenimentul (Cafe Tabiet), eu cu Ira am mai rămas pentru câteva ore, am și mâncat acolo și chiar aș mai reveni, mi-a plăcut și mâncarea, mi-a plăcut și servirea, iar ospătari așa drăguți mai rar am văzut prin București...


Până acasă am făcut și niște mușchi, că ne-au încărcat zdravăn Dana și sponsorii evenimentului, nu eram pregătită fizic pentru asta. :)) Și nici rafturile și dulapurile mele, încă stau toate în pungi, unele dintre ele oricum n-o să rămână pentru mine, fiindcă... „dar din dar se face rai”. Am și o idee drăguță de un concurs, pe care probabil că o să-l organizez pe pagina de facebook.


De acum... nicio săptămână fără înghețată! De acord? Azi a fost zi de relaxare, de răsfoit reviste și cataloage, de vizionat filmulețe pe youtube, de stat la un pahar de vorbă în familie, de smotocit un blănos... și alte activități din astea. 

Pentru săptămâna viitoare nici nu știu ce-mi doresc, cred că doar să nu se întâmple lucruri triste, că de restul mă ocup singură. O nouă săptămână cât mai frumoasă să avem cu toate!

Săptămâna voastră cum a fost?

16 comentarii

  1. Te pup Ella, ma bucur ca ne-am vazut si chiar a fost tare frumos la petrecerea Danei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord..nici o saptamana fara inghetata! :)
    Sa avem parte numai de bucurii si soare, gata cu zilele triste! si daca vor veni, c'est la vie..trecem cu brio mai departe. :)
    Saptamana mea a fost mistooo de tot..mai vreau tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iei, nu sunt singura! :))
      Așa să fie! Trebuie să trecem, e cam greu să nu ne afecteze deloc, dar asta e, nu se poate să fie mereu totul roz.
      Ce mă bucur să aflu asta, să fie așa și următoarele!

      Ștergere
  3. Una peste alta eu zic ca ai avut o saptamana bunicica: cu cosmeticale, cu haine, cu evenimente si papa bun :D Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au fost lucruri/momente care m-au ajutat să uit pentru o clipă de „ale mele” și să mă înveselesc.
      Pupici

      Ștergere
  4. Da, de acord! Nicio saptamana fara inghetata. ♥ Ce de cosmeticareala! :D Ai ceva de testat pentru perioada urmatoare. Imi place ambalajul produselor Farmec. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja suntem trei, iei! :))
      Chiar s-au adunat cam multe, nici nu mai am spațiu să le depozitez pe toate, sper să mai și consum câte ceva în următoarea perioadă. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Ma bucur ca ne-am revazut! Si ce crezi? Am si eu doua poze cu tine :)))
    Te pup si o saptamana frumoasa!

    PS: pe mine ma dureau umerii atat de tare...incat nu stiu cum am rezistat intregii zilei de duminica! :)) Muschi, febra musculara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur, Lory! Haha, am văzut că sunt prin o grămadă de poze, n-am fost pe fază să mă ascund. :))
      Eu cred că am antrenament mai mult, până a doua zi eram ok. :))
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  6. Si eu am niste zile super ciudate, fara un motiv aparent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș fi vrut să fie și la mine doar o stare fără motiv... :)

      Ștergere
  7. Ai avut o saptamana plina si foarte frumoasa. :D
    Ma crezi daca-ti spun ca pana acum n-am mancat inghetata? Trebuie sa remediez situatia urgent! ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparent... da. :)
      Nu știu ce mai aștepți, eu mâncam ocazional încă din iarnă. :))
      Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  8. cate tentatii!!!

    sa stii ca si la mine a fost o saptamana amestecata dar lasa ca vin vremuri mai bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa sper și eu, că o să vină o perioadă mai bună, am un feeling bun față de lunile următoare. :D

      Ștergere