Produse favorite - Martie 2016

E timpul să scriu și despre favoritele mele din martie, că am întârziat deja destul cu ele, iar de acum în colo am decis ca pe lângă produsele noi descoperite să prezint la final și redescoperirile lunii, fiindcă de obicei am printre favorite și astfel de produse, de care pentru o vreme am uitat sau pur și simplu au fost altele care m-au atras mai mult, dar la care mă reîntorc la un moment dat cu plăcere. M-am gândit că merită și ele menționate, mai ales că despre unele n-am mai vorbit de mult și e astfel o metodă bună să le mai aduc în atenție. 

Însă produse cărora le sunt fidelă constant n-o să menționez, că n-are sens să mă repet lunar cu aceleași și aceleași produse (și cu siguranță s-ar întâmpla asta, în special cu cele de skincare).


N-am foarte multe noi de menționat, fiindcă am început atât de multe în același timp încât n-am apucat să le și folosesc prea mult pe toate și prefer să mă rezum la cele care nu doar că m-au cucerit, dar și pe care am apucat să le folosesc mai mult.

Cu paleta Rome de la Sephora am fost în dilemă, dacă s-o menționez sau nu, că am folosit-o doar în Roma, dar consider că și doar pentru asta merită menționată, pentru că e o paletă practică pentru călătorii scurte, în care știm că n-o să ne machiem prea mult - are câteva farduri bune pentru machiaje simple și ușor de executat, dar și un blush, iar calitatea deși nu e cea mai impresionantă, e totuși bună, blush-ul chiar îmi place mult. Nu știu dacă o s-o folosesc prea des acasă, însă cu siguranță o să mai meargă cu mine și prin alte locuri!

Elf High Definition undereye setting powder m-a impresionat foarte mult și am folosit-o de când am luat-o aproape zilnic. Fixează foarte bine, niciun concealer nu se mai strânge în liniile fine cu ea și totuși nu încarcă deloc, oferă un aspect natural și o ușoară luminozitate. Îmi place foarte mult, chiar simt că face ceva mai special decât o oarecare pudră pulbere folosită în scopul ăsta.


Rujurile nu lipsesc niciodată de la favoritele lunii, mereu mai descopăr alte câteva faine și de data asta am trei:

Pupa Matt lip fluid, nuanța #052 - m-a cucerit imediat, nu e un ruj rezistent la transfer, însă rezistă foarte bine, e puternic pigmentat și se simte destul de confortabil la purtare. Nuanța îmi place de asemenea mult, e un roșu închis, cărămiziu... e superb. Aș mai lua și alte nuanțe din gama asta, eventual și ceva mai deschis. 

Maybelline Creamy Matte, nuanța #960 Red sunset - rujurile astea le-am mai prezentat la favoritele unei luni, de fapt îmi amintesc că le-am inclus și-n favoritele anului trecut, dar trebuia să menționez și ultima nuanță luată, care nu e chiar roșu, cum spune numele, e un roz mai închis foarte frumos, iar calitatea la fel de bună ca a tuturor din gamă. 

Avon Perfectly Matte, nuanța Berry Blast - nu mă așteptam să-mi placă atât de mult rujul ăsta și deși tot gama de rujuri mate de la Maybelline menționată anterior îmi place mai mult, merită și ăsta menționat că e totuși reușit, arată bine, rezistă foarte bine și de nuanță nu mai zic, e foarte frumoasă. Nu sunt însă toate nuanțele la fel de reușite (o să revin cu detalii pe viitor).

Da, știu, numai rujuri mate, dar nu cred că e o noutate că sunt obsedată de ele.


Aromele mele favorite în fiecare primăvară și vară sunt cele de fructe în cazul produselor pentru corp, așa că de la început de martie întind des mâna către produsele cu astfel de arome, însă singurul pe care-l menționez acum e untul de corp Farmona Let's celebrate sunrise, care e un deliciu, dar și are o textură plăcută rău, densă dar absolut deloc uleioasă sau grasă, perfectă pentru gustul meu. E favoritul meu în prezent dintre cele cu arome fructate!

Când am vrut însă un răsfăț ca de SPA, am întins mâna spre produsele Douglas Home SPA Polynesian Dream, despre care am scris deja detaliat aici. Ador în continuare produsele astea... aromă, textură, ambalaj, totul e perfect pentru o seară de răsfăț total!

Crema de corp Yves Rocher 3 în 1 a fost și ea printre produsele hidratante de corp folosite des, îmi place mult aroma masculină pe care o are, e diferită față de ce folosesc de obicei și tocmai din cauza asta-mi place, uneori simt nevoia de ceva... altfel. Nici în rest n-am ce să-i reproșez, își face treaba chiar foarte bine.

Ca redescoperiri favorite am ales doar câteva produse pe care le-am folosit foarte des în marte și în cazul cărora mi-am dat seama că-mi era chiar dor de ele...


Am revenit la rimelul Yves Rocher Sexy Pulp și mi-am amintit de ce mi-a plăcut prima oară atât de mult încât l-am și recumpărat - pentru că îmi oferă volum în cel mai natural mod, definește frumos genele și oferă și puțină alungire. Se și demachiază repede, nici nu se scurge/transferă, periuța e și ea pe gustul meu, pe scurt... îmi place la fel de mult ca primul tub.

Pudra Max Factor Creme Puff e veterană printre favoritele mele și de când am descoperit-o n-am mai renunțat la ea, sunt la a treia cred, însă n-a mai apărut pe blog de mult, în ultimele luni nici n-am mai folosit-o la fel de mult, dar acum am revenit la ea și sigur o să fie cea mai folosită și în următoarea perioadă, cel puțin cât e cald, fiindcă rămâne pentru mine cea mai bună pudră!

Printre rujuri am tot făcut redescoperiri, dar dintre ele simt nevoia să menționez doar două:

Flormar Revolution, nuanța #09 - a fost vedeta verii trecute, îmi amintesc că l-am purtat atunci extrem de des, dar de cum a venit toamna nu m-am mai atins de el. L-am redescoprit în primele zile din martie și apoi l-am mai tot purtat, îmi place la fel de mult ca atunci când l-am descoprit, e o nuanță fenomenală și e foarte bun și calitativ, probabil cel mai bun produs încercat de mine de la Flormar.

Ruj creion Yves Rocher, nuanța Rose sorbet - și el a făcut parte dintre favoritele verii trecute, pe el cred că l-am mai purtat și prin toamnă de câteva ori, dar până la urmă a avut aceeași soartă ca anteriorul. A fost acum suficient să-l folosesc o dată și apoi am tot întins mâna spre el, a fost chiar și printre rujurile cu care am mers în Roma. E ușor de aplicat și totuși intens, e hidratant și totuși rezistent, e glossy... e super fain!

Ați încercat vreunul dintre produse? V-am tentat cu ceva? Pe voi ce produse v-au cucerit în martie?

22 de comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Și mie-mi place rău ambalajul, n-am mai precizat că e evident că e super simpatică. :))

      Ștergere
  2. Nu știam de pudra de la e.l.f., tot vreau să fac și eu o comandă la ei pe site, dar nu au pe stoc ce-mi doresc - primer-ul pentru pleoape. Uhh, de două săptămâni tot aștept să reintre în stoc. :)) Poate o să-mi iau și pudra, mi-ai dat de gândit. :D
    Și eu sunt cu rujurile mate acum, mi-am dat seama că ele mă avantajează cel mai mult, dar am destule care nu sunt mate și deh, o să mă sacrific și o să le mai port și pe acelea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-aș fi observat-o dacă n-o recomanda o vloggeriță, așa mi s-a pus pata pe ea și am dat comandă special s-o iau. :D Mă mir că încă te înțelegi cu primerul lor, la mine nu mai merge de vreun an, mi se pare că au schimbat ceva.
      Sper să-ți placă de iei și pudra!
      Mie încă îmi plac și rujurile super glossy sau cele doar semi-mate, dar cel mai des cumpăr și port mate. :))

      Ștergere
  3. Imi place maxim paleta de la Sephora, clar e perfecta pentru calatorii <33 Imi plac maxim si rujurile, numai unul si unul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simpatică foc paleta și nu sunt rele nici fardurile, cred că o să vadă multe locuri. :)) Mă bucur că-ți plac rujurile prezentate!

      Ștergere
  4. Imi plac la nebunie nuantele produselor de machiaj, iar cel mai mult ma tenteaza gama Douglas Home SPA. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă miră, știu că avem gusturi comune! :D E foarte tare gama asta, chiar sper să le bifezi cândva!
      Te pup!

      Ștergere
  5. iar imi faci pofta cu produsele alea de la douglas :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am rimelul Sexy Pulp si imi place foarte mult. Ma tenteaza si pe mine pudra de la Max Factor. Si mai am si rujul-creion de la Yves Rocher, varianta nude.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place Sexy Pulp! Trebuie să încerci și pudra, e foarte bună!

      Ștergere
  7. Ce dragut este fardul in forma de agenda! Arata foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-e dragă și mie pentru ambalaj, mai că aș vrea-o și cu Paris. :))

      Ștergere
  8. Uhh ce frumoasa e nuanta rujului Maybelline, trebuie sa il caut in magazin, am notat ca altfel uit. Pe Sexy Pulp il folosesc si eu acuma, tare mult imi place efectul pe care il ofera si se demachiaza extrem de simplu. Rujul creion in nuanta rose sorbet e singurul pe care il am de la Yves Rocher, imi place <3 Ma tenteaza sa incerc si unul din colectia gold Grand Rouge..par interesante.
    Pudra de la Max Factor iar am inceput sa o folosesc de cand s-a mai incalzit timpul afara ca, in perioada rece nu prea folosesc pudra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am tentat cu ceva, chiar e frumos rău rujul.
      Ce de produse avem în comun! Din colecția Gold n-am nici eu niciunul... încă. :)) Sunt pe wishlist și la mine, probabil la prima comandă o să iau ceva.
      Eu folosesc tot timpul pudră, dar iarna m-am mai jucat și cu altele, însă de acum Creme Puff e baza, e cea care mă ajută cel mai mult cu rezistența machiajului.

      Ștergere
  9. Cate bunatati! Yummy!
    Ma tenteaza de foarte mult creioanele-ruj de la YR si sper ca pana la urma sa reusesc sa le bifez. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să le bifezi cât mai repede, deja au apărut și altele noi. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Arata foarte interesant pudra aia pentru zona de sub ochi... Ai luat-o de la ei sau de pe iHerb?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este, eu am luat-o la recomandarea unei vloggerițe (Tati) și mi se pare exact cum a descris-o. Am cumpărat-o de la ei, de pe site-ul de la noi, dar poate e și pe iherb, n-am verificat.

      Ștergere
  11. Ma tenteaza rujurile de la Maybelline si de la Pupa, si produsele de la Douglas...arata super ambalajele si sincer...din cauza asta ma tenteaza in primul rand! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măcar un ruj Creamy Matte de la Maybelline trebuie încercat, sunt faine de tot și nici prea scumpe. :D
      Pupici

      Ștergere